provjereno, sjela i meni
Posts by Moller
-
-
mogli bi ovi vječiti kmečavci ugostitelji malo podignuti te plaće, corona je prošla, cijene duplo veća, a plaće mizerija, valjda se na bakšiš oslanjaju
https://www.poslovni.hr/trzista/fina-o…-nesto-iznad-5- tisuca-kuna-4347993
-
uz ovakvo trgovanje nama ne treba recesija, bojim se kako bi to tek onda izgledalo
-
još postoje nekakvi problemi u kraljevini, jer sada imamo dva potencijalna kralja za prijestolje,a znamo koliko ih može biti na njemu, tko vjeruje u oporavak kupiti će, tko ne vjeruje prodati će i tako će svi sretno živjeti do kraja života u svojem uvjerenju
-
oporavak na vidiku, čeka se samo sudija
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/VIRO/FI-VIRO-65ad1c8b941d7a1116a0b4533d333c69.xlsx -
Display MoreDisplay More
Slazem se da fali kapitala i investitora i da je prošlost, a to da je zaradeno hrpa milijuna kuna nije bitno? To je isto prošlost? Po takvom razmišljanju cijena dionice bi zapravo stalno trebala stagnirati jer:
a)svi dobri rezultati su već uključeni u cijenu
b)dolazi recesija pa nema smisla da raste jer će opet pasti
c)divka je premala u usporedbi sa strancima
d)bolje da nema divke jer ionako ce pasti za iznos divke itd.
Zar ova dionica samo treba rasti naslijepo kada se očekuju dobri rezultati budućnosti a onda kada se objave konkretne i dobri rezultati nemaju nikakve reakcije? Mislim da pogledamo cijenu u kontekstu lanjskih kretanja. OK BDI jest bio veci u odredenom trenutku ali na krilima tih spikeova cijena je skoro dosla do 600kn. Tako da je jasno da je to frustrirajuće za vlasnike uključeno i mene. Jer sam očekivao barem pokušaj napada na 500 a ne ovakvu letargiju.
Nadam se da se samo radi o sentimentu tržišta uslijed globalne krize i da ćemo ipak biti jednom nagrađeni. Ako nista drugo barem ce divka sjesti cak i ako letargija potraje. Na moju će količinu biti dovoljno za solidno ljetovanje.
Dionica treba rasti ako se očekuje dobra budućnost. Nedostatak likvidnosti sugerira nesigurnost.
moramo malo sačekati oporavak kriptovaluta, znate da je "naših" puno investiralo i sada nemaju za dionice
-
novi model vlasništva,
sta to znaci koja je sad to sema? nesto se muti..
ne vjerujem, možda obitelj tako želi, poučeni iskustvom Vindije, Agrokora...
-
novi model vlasništva,
-
-
Ne znam čemu čuđenje, sve ovo se radi još tamo od listopada prošle godine, isti uzorci i ponašanje. Ništa novo i neviđeno. Očekivano izvrsno izvješće i očekivana opstrukcija zdravom i opravdanom rastu cijene.
Nebo nema bijesa, kao što se ljubav pretvorila u mržnju,
Niti pakleni bijes, poput brokera prezrenog...
mislim da tu ipak dobar dio imaju utjecaja strane babaroge
-
Podijelio sam zadržanu dobit sa brojem dionica, i rezultat je 432,74 Kn/dionici.
Pametnom dosta i previše.
mislim da je pametnije ništa ne računati i pokazivati izračune na forumu, jer svatko sebi to izgleda nekako drugačije protumači, tako da ne bih isključio da uskoro i dođemo do tih 432, sreća da nisu ostavili 200 kn u zadržanoj dobiti
-
Molio bih komentirati izvješća, postali su mi zanimljivi, da vidim što kažu stručnjaci s fundamentalne strane..

eno već udaraju u temelje, nema sada vremena
-
ovo najbolje pokazuje, tko smo, što smo i gdje pripadamo, Baklansexpress
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ZB/FI-ZB-6430c30cfaae1fdec499428fdebfcef6.xlsx
-
Jednostavno pitanje, zašto većina turističkih tvrtki ide u jaku amortizaciju ove godine?
izgleda pripremaju teren za godine koje dolaze, da mogu bez plaćanja poreza prikazivati dobit i dijeliti dividende
-
https://www.zerohedge.com/markets/here-w…our-covid-cases
Milijun vamo, milijun tamo
sada je najopasnije, jer su šišmiši posebno aktivni na ovim vrućinama
-
Jedna firma s dobrim izvješćima rastu, a jedan lošim padaju. Sve se vraća u normalu. Tako bi to i trebalo biti na burzi, samo što je ZSE malo kaska za razvijenim tržištima.
nemam primjedbi niti na jedno izvješće dionica koje posjedujem i mogu reći da mirno gledam netrgovanje, nadajući se da neće opet kakav svjetski potop, u tom slučaju će biti trgovanja

ako nešto još uleti nisko, to je samo znak nedostatka novca, ali tko je nama kriv kada Vujčić razdužuje gotovo neamortiziranu tiskaru, samo dok se mi dokopamo €urića, oni su samo zbog corona virusa ubacili 750mlrd.€ neka narod ima, sreća pa je dio posredno i kod nas završio, tako da pojedinci mogu barem te stanove na elitnim mjestima pokupovati, a nama će biti i periferija dobra
-
neka se mladi bikovi izdovolje, dok ne dođe stari medo i odvuče ovu postariju damu u svoj brlog na zimski san, da zajedno uživaju do proljeća od 20kn dividende iz 10og mjeseca.
Znao sam da će poginuti najhrabriji, puno puta sam i sam, ali ne više hvala.
nitko nije poginuo, samo je onesposobljen za daljnju borbu i može se smatrati ranjenikom, ali nema više problema sada kad imamo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bitka može početi svakoga trenutka
-
Kad ti odeš “trčkaralo”, pokrenut će se! 🤣
Al sad bar znamo tko je “out”, uključujući i ovo što stalno pokušava zbijati iste neprobavljive šale.
da izvineš, ja kada trgujem napravim sam 2/3 današnjeg prometa, tako da pokretanje samo što nije, samo treba jako upet, sada je na vama red

-
neka se mladi bikovi izdovolje, dok ne dođe stari medo i odvuče ovu postariju damu u svoj brlog na zimski san, da zajedno uživaju do proljeća od 20kn dividende iz 10og mjeseca
-
još će tu biti padova i uspona
Cijene žitarica skočile zbog raketiranja OdeseProšlog tjedna je potpisivanje dogovora o deblokadi crnomorskih luka pokrenulo pad cijena žitarica na svjetskom tržištu, ali je raketni napad na Odesu, već u…www.agroklub.com7,5kn po dionici do polovine godine i skoro 10kn zadržane dobiti, jedno od najboljih izvješća