1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • August 26, 2022 at 3:45 PM

sigurnih 20 predloženih kuna i mogućih 60 će sigurno biti predloženo

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • August 26, 2022 at 3:43 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/45504

ukratko: usvojene sve predložene odluke

obzirom na Ad.10 potreban je dodatni oprez za mlade pjetlice

Koje su bile predložene odluke?

Da li ste vi bili na GS kao dioničar Vira?

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/VIRO/GS-VIRO-3441557785f6461d45f933fd563ff053.pdf

nisam, za sada samo kupujem diJonice, šećer sam već kupiJo ranije,

tek kada Marinko opet ponudi 240kn za dionicu, onda se budemo poSPOminjali na Skupštini, za sada nam je dovoljno pratiti događanja na sudu, izgleda i sudac nabija sebi cijenu

• Inflacija

• Moller
    • August 26, 2022 at 2:08 PM
    Quote from rambo_5

Kolega pa ako ljudi imaju manje sredstava za trošenje zbog rasta cijena, onda manje kupuju, a onda firme imaju manji prihod, a kad se na to doda rast troškova, onda im padaju marže / dobit. To se zove recesija. Ne znam šta tu nije jasno.

Inflacija je gadna stvar jer funkcionira kao implicite porez od onih koji štampaju novac prema onima koji koriste taj novac...

to je bilo prije u starim udžbenicima, sada je novo normalno, pa je onda valjda i recesija dobila novo značenje

Višak likvidnosti ne potpiruje inflaciju, nego je čak i dobrodošao
    --- Visokih 75 milijardi kuna viška likvidnosti posljedica je iznimno ekspanzivne monetarne politike HNB-a No to je dovelo do poboljšanja uvjeta…
    lidermedia.hr

ne bih ulazio u detalje vladinih mjera, ali onako u grubim crtama, mene ovih zadnjih nekoliko godina podsjeća na nekakav mix kapitalističko-socijalističkih s povremenim komunističkim potezima, a u posljednje vrijeme vidimo da i fašizam lagano proviruje u svijetu, u svakom slučaju, neka čudna mješavina bez ikakvog rješenja

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • August 26, 2022 at 2:03 PM

Obavijesti izdavatelja - EHO

ukratko: usvojene sve predložene odluke

obzirom na Ad.10 potreban je dodatni oprez za mlade pjetlice

• Inflacija

• Moller
    • August 26, 2022 at 12:17 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

ako svemu raste cijena i firme sve više zarađuju, zašto bi dionice trebale biti jeftinije :/zato što netko drži puno novca u gotovini :/

Pročitajte još jednom s razumijevanjem gornji post.

Petrokemija je ugašena već 6 mjeseci zbog rasta cijene

plina, ai drugima se dobit smanjuje, ne povećava, a

ako ima dobiti uz rast cijena struje i plina još je i dobro.

Pogledajte proizvođače kao SAPN koliko im se dobit smanjila.

Display More

mislim na tvrtki čijih proizvoda cijene rastu, a ne ove kojima rastu ulazne cijene repromaterijala i energenata

, ne gledam PPDkemiju, tu su bili malo viši državni interesi da to propadne, zato samo u Hrvatskoj možemo slušati predsjednika i premijera da se međusobno optužuju koji radi za ruše, da nismo tako jadna država ne bi nas ni bilo

ja mislim na ovakve, što na mazut lože

Osnovne namirnice: Cijena šećera u tjedan dana porasla 40, a ulje u godini skoro 100%
    www.poslovni.hr
  • Inflacija

• Moller
    • August 26, 2022 at 12:06 PM

ako svemu raste cijena i firme sve više zarađuju, zašto bi dionice trebale biti jeftinije :/ zato što netko drži puno novca u gotovini :/

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • August 26, 2022 at 11:13 AM
    Quote from zlocesti

Meni je ovo nejasno

Sa jedne strane imamo Klub obožavatelja koji su izloženi subverzivnoj djelatnosti vjerojatno jednog igrača

A dokle god ima ikoga tko je spreman istresti veliku količinu , ne ide to nikuda

imamo li nakon ovih kiša kakvo osvježenje i na Viru, bliži se početku kampanje i to bi moglo malo utjecati na cijenu, što kažu crte, ima li sada više šanse za Marielenih 5 ili mojih 50, količinu sam zaokružio, sada još samo da će cijena zaokruži :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • August 26, 2022 at 10:21 AM

+viro, malo zaokružio, tko zna kad će opet biti po 30 :/

+ samo 3 atgr u sakupljanju :/

• Birtija

• Moller
    • August 24, 2022 at 3:28 PM
    Quote from looserst
    Quote from zlocesti

Naravno da sam jalna.

Jalna sam na svakoga tko pojede pristojan obrok za 20 kn.

Čini se da ćemo svi na zimu jedan drugome u tanjur gledati.

Ili birati, mi obični mali ljudi. Hoćemo li biti siti, ili ćemo biti oprani i u toplom.

Čitam najave cijene plina, i mada mi je već zlo kada vidim sunce na balkonu treći mjesec bez počinka, Hiroshima, pada mi na pamet zima i mrak i hladno. Šmrcko

Ko se boji plina neka udari hedge. Npr glng, vet, flng...ima toga. Pa ce manje boljeti kad doleti racun ;)

I obavezno pola svinje kako ljubo savjetuje :S

Display More

evo sam počeo već pregledati oglase i odmah nedoumica, je li bolje kupiti crnu ili belu svinju, morati ću nazvati vakultet ako je drug Ljubo još tamo pa da me svjetuje, a možda i da ga priupitam možemo li na njegovoj katedri to rastrančirati, nemam ja ni stolova ni kante za mast

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • August 24, 2022 at 3:22 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

zahvaljujem što ste ipak uspjeli nacrtati, jer meni dok se ne nacrta opisno tumačenje slabo vrijedi :)

ako će cijena tamo gdje ja čekam, onda je i ovaj put na dobrom putu, moja crta je ipak nešto niža nego vaša i ako se ponovi 3 puta da na njoj kupujem onda stavrno imam nos:/

Na 350 ja vaša crta?

ovaj puta povukao sam isprekidanu _ _ _ _ _ _ _ tako da ako što proleti niže kratkotrajno isto će dobro doći

• KTJV (Kutjevo d.d.)

• Moller
    • August 24, 2022 at 2:26 PM
    Quote from Marsovac

Trgovati će se više kad cijena poraste

samo nexe trguje

• Moller
    • August 24, 2022 at 2:19 PM
    Quote from zlocesti

Evo ga

Cijena pada, volumen pada, tržište odbija ovu cijenu

Veliki volumeni bili su oko 380 kn

Za rast je potreban volumen, zapad i nije.

Ne znam kuda će cijena

zahvaljujem što ste ipak uspjeli nacrtati, jer meni dok se ne nacrta opisno tumačenje slabo vrijedi :)

ako će cijena tamo gdje ja čekam, onda je i ovaj puta na dobrom putu, moja crta je ipak nešto niža nego vaša i ako se ponovi 3 puta da na njoj kupujem onda stavrno imam nos :/

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • August 24, 2022 at 2:14 PM

moram ovako sa strane priznati da su neki lijepo iskoristili ovu akciju oko dividende, još malo i uzeli su skoro svih predloženih 60kn, a neće se sigurno odreći ni onih 20 koje je ponudila uprava

• GRNL (Granolio d.d.)

• Moller
    • August 24, 2022 at 2:11 PM

nekako te cijene gotovih proizvoda ne padaju kao cijene pšenice,

Farina Pšenično bijelo brašno tip 00 1 kg
    Bijelo pšenično brašno bogato bjelančevinama s izrazitim pecilnim svojstvima. Kvalitetan tip brašna koji se koristi za izradu tjestenina, pizza, pogača i…
    www.konzum.hr
  • VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • August 24, 2022 at 1:58 PM

Varteks brani Varaždin, bitka do posljednjeg dugmeta

Varteks može nastaviti s poslovanjem jer je Varaždin povukao ovrhu
    Grad Varaždin povlači ovrhu protiv tekstilne kompanije Varteks kako bi tvrtka izašla iz blokade, isplatila radnicima plaće te nastavila s poslovanjem,…
    lidermedia.hr

• Moller
    • August 24, 2022 at 9:50 AM
    Quote from Ardwark
    Quote from zlocesti

Meni je ovo nejasno

Sa jedne strane imamo Klub obožavatelja koji su izloženi subverzivnoj djelatnosti vjerojatno jednog igrača

A dokle god ima ikoga tko je spreman istresti veliku količinu , ne ide to nikuda

Kako ovo sad izgleda?

meni izgleda kao tvrdi bombon, traje, traje i traje

• Birtija

• Moller
    • August 24, 2022 at 9:47 AM
    Zašto je WC papir toliko poskupio?
    www.poslovni.hr

ođe bi uvaženi stručnjak vjetojatno preporučio promjenu vjere

• Birtija

• Moller
    • August 23, 2022 at 11:03 PM

može li netko provjeriti da li u Kragujevcu postoji EF, jer ovo ni Tipurićeva ljetna škola ne bi preporučila svojim sugra....seljanima, još samo nije naveo gdje bi uštekao (kada se već vraćamo u poslijeretnu petoljetku) škrinju, vjerojatno kod susjeda

• Birtija

• Moller
    • August 22, 2022 at 2:37 PM
    Quote from barbosa 2.0

* accountant , nemaš se što loše osjećati, stvar je u pozicijama i trendovima isto kao i na tk...naime, ti ljudi koje spominješ imaju poziciju u tom sektoru koji više/manje trendovski kapitaliziraju, ti tu poziciju nemaš i tvoj put i način stjecanja je nešto sasvim drugo, mislim, naj se ljutiti ili akademska naobrazba koja napominješ je jedna dobra osnova za solidan životni standard međutim ne znam zašto misliš/te da treba kazniti predmetni sektor većim porezima samo zato jer bolje i više kapitaliziraju vlastitu poziciju i trendove . ..i ti si, da si išao za time, mogao prije samo 5 god. naći neko zemljište ili kuću i sezonski se baviti time i biti duže nago. ali eto nisi, kapital si počeo ulagati u dionice i sada ti nema zašto biti krivo, sam si izabrao:|

inače, taj kao i nered u sezoni rentjerstvu bi fakat trebalo urediti poslovnim standardima, zonama namjene, kategorizacijom i kvalifikacijom pa tko voli nek ....

ako živimo u državi za koju aktualni predsjednik kaže da je Slučajna, a Paraga (koji je valjda želio stvoriti namjernu) da je Promašena, onda im treba vjerovati, a da se taj nered uredi i ne samo u turizmu, onda bi kako kaže Kolinda bili Švicarska, a to se imamo još dobrih tunela nakopati da tamo stignemo

da je Slučajno stao da ga konj vidi a ne mu po guzici prčkati rukom ne bi ga sigurno gurnuo, vidi se odmah da nije potomak bečkih konjušara, fin neki gospodin:)

VIDEO: Milanovića gurnuo konj, osiguranje mu spriječilo pad
    www.poslovni.hr

• Moller
    • August 22, 2022 at 12:03 PM
    Quote from havi
    Quote from Moller

već sama informacija da se to dogodilo u luci znači da to nije bila neka brzina, ali ako je nastalo oštećenje ne može tako na daljnju plovidbu, a brod nije kao auto da se zakrpa kod prvog limara do kraja dana, osim toga, ovi iz uprave možda malo i drame, jer su se uplašili da će morati dati 60kn dividende,

ove rekreativce i amatere s gliserima ne bih niuspoređivao s ozbiljnim kapetanima, čak imaju i dobre rezultate kako se ponašaju na moru

Pa kaj nisu u partizanskim filmovima stavljali prste u rupe od metaka da spriječe prodiranje vode u brodove i nastavili plovidbu ?

Bit će da su nas muljali :)

to samo kapetan Mikula može i drugarica Slavica ^^

1. Privacy Policy
  2. Kontakt