1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 13, 2022 at 3:16 PM
    Quote from Joskocro
    Quote from Moller

takvi su najbolji, imam ja neke pozicije 5-6 i više godina, ali ova mi je prevalovita za moj ukus, previše manipulacija kao da smo u vremenima uskoka :/

E, zbog toga mi je najdraža dionica na burzi.:)

i meni, uđeš i izađeš kad hoćeš, ubodeš pa odeš

ne mogu se načuditi da je ekipa opet napucala cijenu da može prodati dobivene dijonice po ljepšoj cijeni

+viro, nije dividenduša ali je repa krenula i to valja uzeti u obzir

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• Moller
    • September 13, 2022 at 3:08 PM
    Quote from BudFox

Ovo vani sve više tonova, koja luda vremena, ujutro lijepi prekrasan dan, a popodne oblaci i možda već stiže oluja :/

https://finance.yahoo.com/

a jel se oblaci spuštaju nisko :/ ti su opasni

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• Moller
    • September 13, 2022 at 2:57 PM
    Quote from BudFox

Baš je jako zacrvenilo vani, Nasdaq Futuresi odmah na -2,5%

jel to ima kakve veze s nama ili će tek imati :/

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • September 13, 2022 at 11:15 AM

deda prikuplja pare, a vi ?

Badel 1862 preuzima krovni brend Dalmacijavina te brendove vina i kvasine
    www.poslovni.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • September 13, 2022 at 11:13 AM
    Quote from Meri
    Quote from Moller

-atpl sve, moje druženje s Gus..ups Gosparima je završeno

tvoji su bureci uvijek vrući :palac gore: <3

takvi su najbolji, imam ja neke pozicije 5-6 i više godina, ali ova mi je prevalovita za moj ukus, previše manipulacija kao da smo u vremenima uskoka :/

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 13, 2022 at 9:49 AM

-atpl sve, moje druženje s Gus..ups Gosparima je završeno

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • September 12, 2022 at 1:54 PM

odlazak Mesića iz NO blagotvorno djeluje na dionicu, iako njegovi sigurno i dalje drže konce u rukama, tako da nekoliko milijuna zbubati ovdje nije nikakav problem

• BPBA (J&T Banka d.d.)

• Moller
    • September 12, 2022 at 10:24 AM
    Quote from discover

kolega to je B serija, A se vidi ovdje

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=BPBA-RA

posljednje što je upisano koliko je vidim

"Odlukom Uprave društva od 16.03.2022. donesene temeljem čl. 17. Statuta, uz suglasnost Nadzornog odbora Banke od 18.03.2022., povećan je temeljni kapital društva s iznosom od 307.085.400,00 kn za iznos od 20.000.000,00 kn na iznos od 327.085.400,00 kn, izdavanjem 2.000.000 novih redovnih dionica na ime, u nematerijaliziranom obliku, bez nominalnog iznosa Temeljni kapital povećava se uplatom uloga u novcu i na iznos od 10 kuna po dionici, odnosno ukupni iznos od 20.000.000,00 kuna, te upisom i uplatom dionice od strane ulagatelja J&T banka as u Češkoj Republici, Prag, Sokolovská 700/113a, Karlin, OIB 02314285742."

sorry ako sam krivo razumio što pitate

ok hvala, nisam to gledao, imam još nešto dionica, nisu mi otkupili pa me ovo sa 100% malo zbunilo, valjda će ipak nešto platiti, neće nas valjda pokrasti kao na Agrokoru

• Moller
    • September 12, 2022 at 10:21 AM

u skladu sotim moramo li mi i prodaju dijonica ograničiti na par komada po nalogu

• BPBA (J&T Banka d.d.)

• Moller
    • September 12, 2022 at 10:08 AM

znači li ovo da su upisali u sudski registar i ove što nisu otkupili ili je tako mali postotak ostao da se ne vidi :/

Promjene dioničara - MojeDionice

• Birtija

• Moller
    • September 9, 2022 at 8:50 PM
    Quote from verdi
    Quote from Moller

kolega, vas tako brzo ponese, to nije roba za naše siromašno tržište

"Iako je Buffett mogao jednostavno pronaći osobnog kuhara koji će mu kuhati gurmanske obroke, on često uzima doručak kod Mickeya Da na putu do posla. Jutarnji obrok ne košta više od 3,17 dolara ."

on je primjer u mnogo čemu ali u prehrani nije. odrastao je u to doba kad je coca cola i sav taj junk food bio in pa se stalno drži toga.

ni ja ne vjerujem da on to jede, sigurno baci kada nitko ne vidi, samo druka za dionicu

• Birtija

• Moller
    • September 9, 2022 at 3:34 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

"Iako je Buffett mogao jednostavno pronaći osobnog kuhara koji će mu kuhati gurmanske obroke, on često uzima doručak kod Mickeya Da na putu do posla. Jutarnji obrok ne košta više od 3,17 dolara ."

Ne znam baš koliko je siromašno tržište kada se rasprodaju sve nekretnine po 3000 - 4000 Eura po kvadratu.

Potražnja je čak nekoliko puta veća od ponude, a lijepo sam govorio početkom prošle godine da treba kupiti

nekretnine koje su u međuvremenu porasle već 30% u odnosu na prošlu godinu 8) :palac gore:.

govorimo o dioničkom tržištu, betonizacija je nešto drugo, oni vrte janjce i prasiće na bauštelama svaki dan :)

• Birtija

• Moller
    • September 9, 2022 at 3:29 PM
    Quote from BudFox

Ako je nekome dosadilo zarađivati za burek, evo alternativu, od sada zarađujmo za burger 8) :svetac: :zviždanje: :palac gore:

https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/pri…130-kn-15245560

"Iako je Buffett mogao jednostavno pronaći osobnog kuhara koji će mu kuhati gurmanske obroke, on često uzima doručak kod Mickeya Da na putu do posla. Na jutarnji obrok košta ne više od 3,17 dolara ."

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • September 9, 2022 at 3:08 PM
    Quote from KicanCRO

Ludost je sad prodavati ispod ovih 66 , nedavno je insajder kupio nekih 50 000 dionica po 52 kune(tako nešto), sad opet ovo. Jasni signali da bi u kvartalu trebala biti bomba.

lijepo je kod nas da baka što nosi kolače uvijek sve zna prije drugih, pa ako još ima para u džepovima kecelje i trguje prije svih

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 9, 2022 at 2:48 PM

-atgr

+viro

+ktjv

-atpl malo

+tpng, malo kasnim ali stignem

• Moller
    • September 9, 2022 at 1:01 PM

naš strani kupac je Bosna ponosna s Viro BH doo Grude, a cijena kakva bude, mislim da su se oni već izvješštili u trgovini preko sestrinske firme,

čini mi se da bi uskoro moglo doći do spontanog okršaja na asku, nekako su svi ZA da će psn proći

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • September 9, 2022 at 12:56 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

meni se ukazuje na 74 kn da bi moglo biti, zloćku bolje ne prizivaj, ona će to povući na 62 jer joj drhte ruke koliko se sekira koliko političari nisu pošteni :)kakva utopija

Ništa, prvi veći nalog stavljamo na 74, a drugi još veći na 62 :).

Samo da ne ode na 52, jer ovaj sukob u Ukrajini neće završiti tako skoro :/.

Znate li tko da li im uopće rade tvornice u Rusiji ili to ide u 100% opis?

Možda zato i cijena ovoliko pada prije izvješća, tko zna :zviždanje:

ja to ne znam, zadnje sam kupovao na 84 i kipovao iznad 90, jer me ta industrija u ovim vremenima ne zanima dugoročno

• ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• Moller
    • September 9, 2022 at 12:55 PM

mislio sam baš da je ovih 380 kota svoj na svome

Obavijesti izdavatelja - EHO

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • September 9, 2022 at 12:48 PM
    Quote from BudFox

Ovdje se, s obzirom na pad cijene dionice, čini jako teška situacija.

Ima li tko kakav graf da pokušamo gađati dno cijene, zlocesti ?

meni se ukazuje na 74 kn da bi moglo biti, zloćku bolje ne prizivaj, ona će to povući na 62 jer joj drhte ruke koliko se sekira koliko političari nisu pošteni :)kakva utopija

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • September 9, 2022 at 11:03 AM
    Quote from hugh

e da se ovdje trguje ko' što se piše, ne bi tu nekakvi rušili dionicu na kraju redovnog trgovanja s 12 kom po bidu........dionica je postala talac nelikvidnog marketa i svojevrsne pat pozicije u odnosu na temelje i budućnost koja je nepredvidiva......daljnje kretanje bdia pokazat će tko je odabrao pogrešnu stranu a njabolja je fora da je najgore vrijeme za definitivno biranje strane.........u svakom slučaju u vremenu kad bi bdi trebao sezonski rasti a sad ćemo vidjeti ima li tu nekog novog normalnog ili se po starom normalnom atpl cijedi do kraja.......

to je i meni nekako siptomatično za kraljicu, svi je kao cijene i poštuju, pišu hvalospjeve i onda tras 20-50kom po bidu i sve utihne, možda je problem što svi onako iz prikrajka čekaju da se još koji put posklizne pa da oni pripomognu da ponosan sam,

osim toga, čini mi se da je priličan broj obožavatelja već krenuo pljeskati mlađoj burzovnoj kolegici (tpng)

P.s. evo baš je netko odradio blok 14mil.kn po cijeni dokapa na tpng

1. Privacy Policy
  2. Kontakt