1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Birtija

• Moller
    • September 16, 2022 at 3:33 PM

samo vi štedite i solidarizirajte se s nepotrebnim uhljebima, biti će vam zahvalni

Zašto je tako komplicirano riješiti se neradnika u javnom sektoru?
    Raskrstit ćemo s uhljebima! Svi ti silni rođaci, bratići i sestrične, jetrve i zaove, stričevi i nećaci, kumovi i susjedi zaposleni u državnoj i lokalnoj…
    lidermedia.hr

evo i kiše previše

Sava bi se mogla izliti, Gorskom kotaru prijete poplave
    ZAGREB - Zbog jake kiše i nevremena u četvrtak u mnogim dijelovima Hrvatske zbrajaju se materijalne štete, a Gorski kotar se sprema i za obranu od poplave.
    seebiz.eu
  • VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • September 16, 2022 at 3:03 PM
    Quote from pinball

https://www.seebiz.eu/trzista/zamrza…m-seceru/281635

:/pa ti budi pametan

iz članka;

" Hrvatski je šećer tako na europskom tržištu postizao dvostruko višu cijenu nego na domaćem ."

ako bi Zadro ostavio sav šećer Plenkiju nakon ovoliko muke posljednjih godina, onda bi stvarno bio prava dvorska luda, a ne kralj

što se tiče Novotnya (nije mu ovo prvi puta da se ponaša kao Bubetny), mislim da je najbolje da ga se ništa ne pita i da malo ponovi osnove s Ljubom, a mogu i kupus zajedno kiseliti i svinjokolje organizirati

ja bih ga prvo pitao koliko ima dionica, koje i kada ih je pribavio, toliko o njegovoj ekonomiji

naravno da će u svemu glavnu ulogu igrati sudac, ako on nakon svih ovih produžetaka pozitivno dosudi penale, vjerujem da će Zadro obzirom na iskustvo uspjeti zabiti gol, ako ne uspije onda i treba da mu sve propadne,

ovakve šanse se ne propuštaju, sve dugove su mu skoro obrisali, pa što bi još trebali, da mu banke daju još barem 500mil.beskamatno, mogao je onda bolje kod čika Dane posuditi

• Inflacija

• Moller
    • September 16, 2022 at 12:00 PM

evo da možete prilagoditi cijene svojih dijonica, tko želi neka daje po starim cijenama :)

Rekordna inflacija ne popušta u Hrvatskoj: Objavljeni najnoviji podaci
    www.poslovni.hr
  • Birtija

• Moller
    • September 16, 2022 at 11:54 AM

evo još jedna mogućnost dobre zarade, kome se da proučavati, s obzirom na stanje burze, vremena imamo

https://www.vecernji.hr/vijesti/uskoro-nece-vise-biti-kuna-i-lipa-doznajte-koje-je-dobro-sacuvati-ako-na-njih-naidete-1617715?utm_campaign=Partnerski+ portali&utm_medium =Widget&utm_source=Poslovni

bome se čovjek portudio da ovo složi

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • September 16, 2022 at 11:47 AM
    Quote from Zvjezdani

Eksproprijacija, vlasništvo, temeljni kapital, proizvodne lokacije i tvornice...

https://www.index.hr/vijesti/clanak…sti_najnovije_d

bome ovo bi moglo izazvati Putina da krene bacati bombe na Njemačku

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • September 16, 2022 at 11:45 AM
    Quote from zlocesti

Ovdje očekujem javnu ponudu svima

Pozdravljam TPNG

Lijepo su mirovinski isprašili naše mirovine. Kako ušli tako izašli, i nekoliko godina propuštenog prinosa drugdje

reklo bi se čuvali mjesto nekome do boljih vremena, penzići ionako imaju mantru da oni ne smiju dobivati puno novca, zato se i zove mirovina, miruj i primaj koliko ti daju

BudFox, primili su divku mislim jednom

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • September 16, 2022 at 11:16 AM
    Quote from zlocesti

Hm.

Nema se u stvari što vidjeti, osim vodopada

Pogledala sam i Viro.

Nesretnik

Taman ušao u upmarket, i kiflica

Al' rekao bi Elder da nije sve izgubljeno, pogledajte posljednju svijeću

Bearsi su dobili po repu.

Očekujmo dakle da se makar onaj gap iznad popuni

Display More

je li danas bolje, hoće li biti Božića (ne mislim na savjetnika u HIŠu)

što kažu crtice, je li gap krenuo od 62 ili 60

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 16, 2022 at 10:45 AM

jesenske kiše donijele su svoje, odlaze turisti i valja pripremati zimnicu i drva, biti će izgleda jaka zima

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • September 16, 2022 at 10:29 AM

zašto nema šećera

Dnevnik Nove TV provjerio zašto nema šećera na policama i s kakvim gubicima rade trgovački lanci zbog zamrzavanja cijena?
    Prazne se skladišta šećera, a police u nekim trgovinama već su prazne. Zašto šećera nema na policama i s kakvim gubicima rade vlasnici trgovačkih lanaca zbog…
    dnevnik.hr

eto zato

"Sada radi samo jedna u Županji, koja je prošle godine proizvela 120.000 tona šećera, što je dovoljno za naše potrebe"

"S obzirom na sušni period, očekujemo manji urod šećerne repe za 20 posto. Prošlogodišnja proizvodnja šećera bila je u cijelosti dostatna za potrebe hrvatskog tržišta", umiruje direktor Sladorane Županja Željko Zadro.

P.s. i nemoj da koji misli da sam ja bubnuo ovih 500 komada, jer bi to onda bilo prije članka :)  

ja sam solidno opskrbljen još od vremena kada su svi okretali nos od nje, jer kao nešto smrdi

Željko Zadro: Radimo na rješavanju problema!
    ŽUPANJCI SE ŽALE NA NESNOSAN SMRAD IZ KRUGA SLADORANE
    www.glas-slavonije.hr
  • PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • September 16, 2022 at 9:36 AM
    Quote from SOUR

Ima li da je koji Podravkin proizvod obuhvaćen tim tzv. zamrzavanjem cijena? A ne vjerujem da će išta oduzeti od Podravkine dobiti i njihovih darovanja samih sebe dobiti. Sada mi sve više izgleda kako osobe u politici koje govore loše o vođenju politike premijera imaju pravo. Taj čovjek izgleda nema srama. Kako ga nije sramota? Nek' pita sam sebe.

iz Podravke se mnogi namiruju, sjetimo se kako je gospođa samo u Lex Agrokoru prošla lišo i dobila novo mjesto, a gosn Antiša nestao, jel takvi stručnjaci nisu u ovom trenutku nasušno potrebni da i dalje rade na dobrobiti Hrvatske, ja se ne bih tako jednostavno odrekao takvog čovjeka, ako je stvarno riješio cijeli Agrokor,

ovih dana malo gledam, junetina oko 100kn, svinjetina 75-80, pa ne plaćaju seljacima toliko više ni svinje ni bikove, opasna deračina je na djelu uz blagoslov Vladara i savjet, jedite otpad u mljevenom, njemu smo zamrznuli cijenu, ovo je stvarno sve zrelo za kompletan remont

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • September 14, 2022 at 5:15 PM
    Quote from havi

Kolega Moller opet vas je ulovilo na krivoj nozi. Mjesto da kupujete ATPL i krenuli udarati po TPNG…. Znate li vi bajku o Uspavanoj princezi?

E pa ATPL vam je uspavana princeza. Sa izvrsnim fundamentima koji će se nadam da će u budućnosti biti još bolji! 😊

ništa ja ne kažem za dionicu, svaka je dionica dobra na svoj način, ja pokušavam iz svake izvući maximum, što mi princeza za sada ne pokazuje migom, možda se malo previše uspavala pa su joj krmelje zalijepile oči,

od Uprave se ovakav potez i mogao očekivati, pa ne troše svoje pare, nego vaše (do jučer naše)

ja sam više za drugačiji kodeks prema dioničarima, pa kako u teška, tako iu dobra vremena, a ovo nadmudrivanje upravnika, bilo je i drugih što su se nadmudrivali kada su bili na vrhuncu, pa znamo kako se završilo, da sada ne navodim koji su to sve

inače, ako dobro vidim, kada Uprava pokupi (ako) sve do 460, eto i mene opet da prilegnem kraj princeze, pa da spavamo zajedno dok nas val ne odnese preko 1000 :)  

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • September 14, 2022 at 4:53 PM
    Quote from KultLicnosti

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/45682

U skladu s člankom 474. stavak 1. Zakona o tržištu kapitala i Odlukom o davanju vlasti Izvršnim direktorima za stjecanje vlastitih dionica, usvojenoj na Glavnoj skupštini dana 14. kolovoza 2019. godine, ATLANTSKA PLOVIDBA dd, Dr. Ante Starčevića 24, Dubrovnik (u daljnjem tekstu: Društvo) objavljuje obavijest o stjecanju 1.152 vlastitih dionica, ukupnog nominalnog iznosa 345.600,00 kn, koje predstavljaju 0,08% temeljnog kapitala Društva. Predmetno stjecanje izvršeno je temeljem trgovine na Zagrebačkoj burzi, dana 13. rujna 2022. godine i 14. rujna 2022. godine, po prosječnoj cijeni od 435,32 kn po dionici.

pa to je i red, neka se opet natovare da mogu podijeliti zaslužnima. ako ima netko da može naručiti kada bude Pomorska veče

zaslužili su

• Birtija

• Moller
    • September 14, 2022 at 4:38 PM
    Quote from plavi01

Niste napisali marku caffe aparata pa da vidimo. Cijena kave s mlijekom u kafiću pa kraj zgrade algebre 14 kuna. U šalici ugrijano vodenasto mlijeko malo slatkastio. Old schul kafić konobarica ne odgojena.

konobar odgojen, tetoviran, odriješit, ali na kraju uslužan, mislio sam da će nas krenuti udarati što smo došli, neodgojena konobarica je mila majka spram njega, valjda zato što je malen a mora hodati ispod zvijezde:)

kako čitam po upisima kolega, imati će se kome prodati dionice, pa to se štedi na veliko, bojim se za nas da ne postanemo kao stari Buffett, poremećeni, a financijski opterećeni (milijunima)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 14, 2022 at 3:55 PM

+viro malo

+ktjv malo

men dosta

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • September 14, 2022 at 10:14 AM

kandidat za predsjednika napravio je od kandidature više nego svi predsjednici zajedno u svim mandatima,

politika kvari ljude

Boris Mikšić kupio novu tvornicu u Baranji, EcoCortec postaje europski lider
    BELI MANASTIR -  EcoCortec 11. listopada otvara novu tvornicu u  Belom Manastiru.
    seebiz.eu

• Moller
    • September 14, 2022 at 10:02 AM

jasno je da su kod nas dionice u čvrstim rukama i da uglavnom nema potrebe da ih se prodaje, nikome ne treba za kruh, tu i tamo se prodaje nešto za koji burek i to je to

kada se bolje pogleda, pa nemamo mi ni kuda pasti, još smo do koljena u blatu u odnosu na strane burze, ali i to je nekakav napredak, jer smo se 10-ak godina valjali u blatu

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • September 13, 2022 at 3:57 PM

izgleda uprava časti što su dobili dijonice

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 13, 2022 at 3:52 PM
    Quote from SOUR
    Quote from Moller

i meni, uđeš i izađeš kad hoćeš, ubodeš pa odeš

ne mogu se načuditi da je ekipa opet napucala cijenu da može prodati dobivene dionice po ljepšoj cijeni

+viro, nije dividenduša ali je repa krenula i to valja uzeti u obzir

Sa gledišta prerađivača dobro da blato plati proizvođač, a nije na trošak prerađivača.

nema ove godine blata zbog suše, sami šećer će biti, meni je probava oko 50% :)

digestiju prevodi sam :/

• Moller
    • September 13, 2022 at 3:38 PM

sačekajmo ipak, jer ovo može jako utjecati na našu burzu ako je crveni

Na područje Hrvatske u srijedu opet stiže pustinjski pijesak: Ne perite prozore i automobile...
    Bolje pričekajte kraj promjene vremena i da nas ovaj pijesak 'napusti' kako ne biste odrađivali dvostruki posao...
    www.24sata.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • September 13, 2022 at 3:23 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Moller

i meni, uđeš i izađeš kad hoćeš, ubodeš pa odeš

ne mogu se načuditi da je ekipa opet napucala cijenu da može prodati dobivene dionice po ljepšoj cijeni

+viro, nije dividenduša ali je repa krenula i to valja uzeti u obzir

Kada su dobili dionice đabe, treba ih skupo, a ne jeftino prodati, to je tako.

Zato ih ja sada laganini prodajem, pa ćemo vidjeti dokle će još rasti ;)

do dividende se i ja nadam da ću ih opet posjedovati,

Rajan je evo ranjen, pa neka ga Uprava previja i spašava:P

1. Privacy Policy
  2. Kontakt