1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • September 28, 2022 at 2:23 PM
    Quote from gigic23
    Quote from Moller

možda će Gospari i pridruženi član krenuti stopama tnpl, najbolje neka otkupe sve pa neka navigaju kako im volja, mi ćemo ih i dalje pratiti na Pomorskoj večeri, tamo su najkorektniji s izjavama, malo je problem što jedno pričaju, drugo misle a treće rade

Kolega Moller šteta je da vas banaju zbog loših emocija, bolje je da vas banaju zbog nekih činjenica i stvarnih brojeva. Možda bi to bio pravi put

meni stvarne brojke predstavljaju samo brojke na gleddallicii, sve ostalo mi je manje važno, svejedno mi se što se tiče baniranja, malo se odmaramo od ovih navlakača s plahhttama podataka i znanja još dok su drukkali na 550-570, meni će evo i po 400 biti ok, na 350 odlične, a ispod sve superiške

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • September 28, 2022 at 2:13 PM
    Quote from Brljam

Sad je faza 2.

Izmicanje velikog naloga i pokušaj stvaranja panike.

8o

paničari su napuštali oko 40, sada stvarno nema potrebe paničariti za +-5kn, mislim da je to jasno i njima, tako da očekujem udar na 80 gdje se koncentriralo nešto "plašljivaca" među kojima sam i sam, a ni nas malo :)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • September 28, 2022 at 1:58 PM
    Quote from 5. Element

Ovo je zapravo jako dobro, da su se konacno odlucili upravljati cijenom dionice. I to iz najmanje dva razloga:

1. Same cijene, da ne propada bez veze, a ima odlicne fundamente, i

2. Kupuje se dobra vrijednost za nevelike novce, svakako bolje sada nego kasnije kad bude skuplje.

I neka nastave.

možda će Gospari i pridruženi član krenuti stopama tnpl, najbolje neka otkupe sve pa neka navigaju kako im volja, mi ćemo ih i dalje pratiti na Pomorskoj večeri, tamo su najkorektniji s izjavama, malo je problem što jedno pričaju, drugo misle a treće rade

• Best buy

• Moller
    • September 28, 2022 at 1:51 PM
    Quote from KicanCRO

Malo gledam izadnja na burzi, malo čitam što ima vani, rat, recesija, energenti, sve po starom. I onda se pitam, imamo li uopće na našoj burzi trenutno neki best buy? Postoji li neko izdanje koje profitira od svega ovoga? U koroni sam bar znao da ce npr. Saponija dobro poslovati, ali sada sam bez ideje. Pa eto, da vas pitam, koji je vaš trenutni best buy, uz bar neko obrazloženje?

evo kada već pitaš, ako se s lovom od tpng pridružiš nama u Viru, onda će za nas to definitivno biti best buy i mislim da to nema potrebe dodatno obrazlagati

Nestašica proizvoda iz Vladinog paketa pomoći neće biti
    www.poslovni.hr

• Moller
    • September 27, 2022 at 9:14 PM
    Quote from StatusQuo

Sutke je Tpng pala ovi na vec 90% vlasnistva, a ovi fondovi ne znaju ni zaradit posteno kada se otima za njihove dionice i naplatit godine cekanja, strasno i onda se pitamo kako nam tako niske mirovine, kako ce i bit velike kada ce mirovinci kupovat obveznice ispod stope inflacije, a dionice prodaju na nuli zarade skoro.

nema smisla sa baš svi umirovljenici imaju vile, osim naravno onih za stajski gnoj

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 27, 2022 at 4:28 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Moller

ajde pogodite bez čitanja obavijesti za što kupuju dionice^^

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/45812

Vidiš kako oni brinu za sve dioničare stvara se dodatna vrijednost za dioničare ;(

"

Program se provodi radi ostvarenja dodatnih vrijednosti za dioničare Društva, radi nagrađivanja članova Uprave i zaposlenika Društva

"

Display More

ako uspije kupiti 10000 jeftinije od 500000, ostatak će im se isplatiti u gotovini preko čika Daninog računa radi transparentnosti tržišta, mislim da će sada i oni krenuti u pripetavanje kao na Atpl dok ne sakupe dovoljno za svoje i sebe, a ostalE tko ?

• Moller
    • September 27, 2022 at 3:57 PM
    Quote from D_artagnan

Neznaju oni sta je trziste kapitala…. + sto je ovo nase dosta lopovsko TK… ala agrokor, dlkv…

ajde pogodite bez čitanja obavijesti za što kupuju dionice^^

Obavijesti izdavatelja - EHO

• Moller
    • September 27, 2022 at 2:57 PM

mogli bi ih bankari savjetovati da usmjere barem 5% na burzu

Oko 35 milijardi kuna u kućnim zalihama: Banke se pripremaju na kunske viškove
    RIJEKA – Oko 35 milijardi kuna procjenjuje se da građani drže u kućnim zalihama, pa se bankarski sektor priprema na pojačani priljev kunskih viškova uoči…
    seebiz.eu
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• Moller
    • September 27, 2022 at 2:49 PM

vani krenula neka zelena recesija, da nije to utjecaj zelene energije

Velika Britanija: Punjenje električnog automobila gotovo dosegnulo cijenu benzina
    LONDON - Vozačima električnih automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu su troškovi korištenja javnog,
    seebiz.eu
  • Čudna vremena

• Moller
    • September 27, 2022 at 2:39 PM

ima li smisla u čudna vremena imati čudne dionice ili nepoćudni novac :/

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • September 27, 2022 at 2:06 PM

baš evo na vijestima Obavijest da će se otpad odlagati u vrećicama na javnim površinama od 20-22 sata, tako da nemojte planirati u to vrijeme kakav izlazak, KaklASU, UKazLa, u KONCERT, ako nemate batlera da obavi taj veleumni zadatak, ako netko imaured na drugom kraju grada Neka Krene na VriJeme da Slučajno ne Kasni s Isporukom Smeća , Kazne su prilivne Visoke, Reko bi viša od gradačelnika, Halal Mu certifikat

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • September 27, 2022 at 1:53 PM

hoće li oni to pred recesiju vratiti dionice malima da se opet prodaje popet kuna

Obavijesti izdavatelja - EHO

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • September 27, 2022 at 1:02 PM

čini mi se da će se od grada napraviti jedno veliko smetlište, očito je da nema kvalitetnog rješenja, građani će morati odvojiti dobar dio vremena na za.ebanciju sa ssmmećemm, a tko to želi i ima vremena

‘Tko će kome i kada dati ili ostaviti ključ da se ulazi u zgradu i iznosi smeće?’
    www.poslovni.hr

a kumovi već Delaju, uvijek imaju rješenje za sve

Na tržnicama lažne ZG vrećice? "Pojavio se zanimljiv proizvod, kažu prisutni ide k’o halva"
    Na jednoj zagrebačkoj tržnici pojavile su se ZG vrećice koje se prodaju po znatno nižoj cijeni nego u trgovinama.
    dnevnik.hr

čni mi se da ih ovdje ne zanima toliko zarada, nego da za.ebu vlast

• Moller
    • September 27, 2022 at 12:50 PM
    Quote from KicanCRO

Jos im 2-3 posto pali do 95 posto, mislim da tada stoje sa kupovinom, ako i ostave nalog do kraja, cijenu ne virujem da ce dizati vise.

prava šteta bi bilo da ne plate ovaj ostatak 5 kn više i za njih kao kupce i za preostale imatelje,

netko se pitao što će im, zašto kupuju, što namjeravaju,

možda će oni to prodati( možda dio) nekome tko nema svoje tankere, a trebao bi ih imati,

generalno gledano, nema smisla da netko tko trguje s naftom dozvoli da mu neki tankeri dezorjentirano plove Jadranom, najbolje bi bilo imati svoje, jer kada imaš "svoje" tankere onda si ti gazda, a svi pomalo potajno žele biti Gazde

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • September 27, 2022 at 11:02 AM
    Quote from zlocesti

Evo grafa ranije postanog, star je valjda deset dana, i sve prema planu.

A majke im', idem nacrtati drugi :S. Raketu

Ne znam što se ovdje događa, al' ako je suditi po viđenoj na burzi, mislim da je u pitanju bio Istraturis, izgleda da se papir akumulira

Zašto platiti skuplje kad može i jeftinije.

Osim te zločeste pretpostavke rado bih da mi na um padne zašto RBA dobrovoljni mirovinski ne brani svoju poziciju :/

Zamisli da mi sutra padne na um zatražiti isplatu :S

Mrtvi ladni bi mi dali manje nego što bi se moglo

Pozdrav moller, što ćemo sa Atgr ?

Display More

ako ne izdrži ovu kotu, ide u maloprodaju tj. prodavati ću malo po malo, prema Marieleninom receptu, nema smisla da mi pokrećemo rušenje svjetskih burzi, nismo mi nikakva sila, čak ni vele sila

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • September 27, 2022 at 10:32 AM
    Quote from D_artagnan

Nego što mislite da je ovaj laserski udar iz aviona sposoban uništiti trenutnu raketu sa nuklearnom glavom čim se pojavi u zraku prije nego izađe iz granica domicilne države, pa ti se samo spusti natrag na glavu radioaktivni oblak ... :/

https://www.bug.hr/tehnologije/lo…p-do-sada-29307

zanimljiva igračka, nema više od Putinovog trčkaranja s vojskom po blatu ništa, nešto je posustao, a tak je na početku imal podržku čak i ovdje

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • September 27, 2022 at 10:29 AM
    Quote from Ledica
    Quote from jack_zg

Nakon današnje vijesti o ostavkama na prvu sam pomislio da je Niko u pitanju :)

Kakve vijesti o ostavkama?

Niko još nije dao ostavku.

Nema dobrovoljno.

Nije to običaj u Hrvata.

Ništa bez teške mehanizacije.

Dizalica i buldožer jedino ih mogu iščupati iz fotelja.

Display More

kada je lova u pitanju, nitko niti ne zna što je ostavka, evo kako se čika LokaBanjaluka lijepo ugnijezdio

Šefu NO-a Podravke 26.000 kuna mjesečno, Buriloviću 'samo' 17.400 kn
    Novi članovi Nadzornog odbora Podravke preuzeli su svoje funkcije nakon što su izabrani na skupštini dioničara u lipnju. U registru Trgovačkog suda ovih
    danica.hr

• Moller
    • September 27, 2022 at 10:12 AM
    Quote from zlocesti

https://danica.hr/madari-bi-se-n…45-000-radnika/

------------Ar nigdar ni bilo da ni nišče bilo,

pak nigdar ni nebu da niščega nebu.

Kak je tak je, tak je navek bilo,

kak bu tak bu, a bu vre nekak kak bu!

Kajti nemre biti i nemre se zgoditi,

da kmet ne bi trebao na tlaku hoditi

Zašto su mi ovi stihovi pali na pamet, osim zbog Mađarske :S

Već viđeno.

Display More

problem je prevelika koncentracija izdajnika na broj stanovnika

• Moller
    • September 27, 2022 at 10:08 AM
    Quote from Marielena
    Quote from hugh

https://seebiz.eu/ekonomija/pad-…kivanog/282086/

pad proizvodnje u švabiji za 0,7 se očekuje za 2023......obično takve prognoze u downturnu budu prijevisoke pa je svaka sljedeća još gora i prognoze zaostaju za stvarnim padom.......visoka inflacija od 7,5 % za 2023?......još ako se i to pokaže pre optimistično nema kraja "veselju" na burzama........visoke kamate u EU još nema a kamoli QT.......nit mogu bitnije dić jel se sve bude rušilo samo od sebe, nit mogu u doadtnk QT, nit mogu u QE jel benefiti bit će upitni a inflacija je ionako visoka........Europska banana ili super bananko..... ..mi u Euro a on u prošloj godini izgubio 20% u odnosu na dolar pa još 12-13% inflacije koja se bilježi a stvarna bar x2 na to?......

kako bi se to moglo odraziti na Europu i LIVE trgovanje na zse?.......

ni amerika koliko god najjača bila nema dobre prognoze ili su nepoznate....imaju veće kamate, još će ih podizati i ostati će visoke i dalje.......

https://seebiz.eu/ekonomija/powe…-moguca/281883/

https://seebiz.eu/ekonomija/roub…ecesiju/281878/

https://seebiz.eu/ekonomija/sad-u-recesiji-ovisi/281868/

početkom corone burza je zatvorena nakon 13 minuta i pada indeksa od preko 10%........hoćemo li to ovaj put izbjeći ili izdržati bar duplo, 26 min?........

Display More

Meni se prije čini da ćemo sada imati polagan i spori pad, a ne paniku i blokade trgovanja. Manje više je sada sve jasno.

Display More

a meni se čini da mnogi neće izdržati pratiti takav spori tempo, sudeći prema Atgr i meni je već pomalo dosta toga polagano i sporo :/

• Moller
    • September 27, 2022 at 9:46 AM
    Quote from Otok

Kako dalje? ostaje 75 ili ide preko 80!

Što je pametno još ostati ili prodati?

mislim da je u ovom trenutku 75 gotovo sigurno, tako da je moja odluka ostati,

pored toga, ovo je samo još jedna potvrda u nizu, koliko je naše tržište podcijenjeno, godinama se sve ciijjeeedi

do gotovo bezvrijednosti, a onda se eto kao fol ponudi neka premija, pa to izgleda kao super ulaganje, a stvari opet oni to pokupiše za siću

Ps ne bi me iznenadilo da bude i povratnika s određenom količinom

1. Privacy Policy
  2. Kontakt