Nitko da prokomentira kupnju 1713 dionica Podr u zadnjoj sekundi.Mislim da nije teško pogoditi ali za ostvariti svoj cilj morat će krenit agresivnije.Ovdje će biti jako interesantno.
Posts by Spalato33 (grad)
-
-
kolega havi zar ti misliš da će pivci upumpati svoj novac a da drugi upravlja sa njim,onda očito neznaš profil tih ljudi.Zar bi ti pivci imali to sta imaju a da im drugi raspolažu sa njihovim kapitalom.
Oni uz to imaju podršku vlasti bez koje nebi ništa mogli napravit.Ova vlast u ovom sastavu mora finalizirati ovaj projekt.O cijeni neću ali nece se oni da šporkavaju ako to nije nešto jeftino!
-
prije ovog rata u ukrajini kad su pivci počeli agresivno kupovati cijena je bila 720-730 kn onda je sve stalo zbog rata i neizvjesnosti šta će se desiti.Nije se znalo izlozenos Belupa u Rusiji i kolika će biti steta.Sad se svi privliki navrat a štete velike nema i Pivci počeli da kupuju.Podravka u njihovim rukama imat ce puno vecu vrijednost jer će se riješit taloga u Podravci a to su Dalićka i njeni pijuni.Ako su Pivci kupovali po 730 kn mislim minimum cijena dionice nebi smila bit ispod 800kn a da ne napišem šta realno mislim jer će me admin opomenuzi.Biti će ovdje korelcija i ovo će potrajati ,velika je to firma ali ishod je neminovam.Djelo je ovo ne Pivaca nego onih sta su i Agrokor raščepušali a Pivci su ovdje šta i Rusi tamo!
-
kad sam prosli tjedan pisao da su se pivci razbudili i da su počeli kupovat podravku admin mi salje opomenu.Pivci su krenuli preuzimat podravku ali cijena je nepoznanica.
-
Izgleda da su se pivci probudili da je počelo na veliko da se kupuje.Rat je malo usporija ambicije ali sad mislim da su krenuli kontrolirano kupovat bez velikog pumpanja cijene.
-
Pa niko ne komentira rast dobiti od malo manje od 25%,pa to je fantastično!Iskreno volija bi da divka se ne isplati!
-
Razlika u cijeni je samo zbog toga šta je jedna u privatnim rukama i zna se ko je vlasnik a u drugoj je vlasnik drzava preko MF i ništa drugo.Kamo sriće da Pivci preuzmu podr bilo bi dobro za radnike ,dioničare,gazde a ovako je firma za uhljebljivanje političkih uhljeba!
-
jučer sam malo intezivnije pratija naloge i transakcije podravke.Definitivno u igri je neko veliki(pivci)koji sustavno koči podizanje cijene a istovremeno je postavljed na bid.Ako netko želi prodati pa neće u jednom nalogu postavit 725kom već cilj tog naloga je da zaplaši a istovremeno na bidu gricka.Podravka definitivno interesantna zbog ulaska nekoga veliko mislim da su pivci a i zbog cijene koja je smješna.Cijena se mora odključati!
-
ovdje nije upitno da ce stići knjigovostvenu cijenu samo pitanje je kada!
-
Igra ovdje počima,očekuje nas još dobrih vijesti.Posao oko ovog broda veći je od tržišne kapitalizacije lenca.Zar se tu triba šta dodati.Samo da izađe iz ove nelikvidnosti i dionica će opravdati vrijednost firme!
-
Neko vrijeme kupiti se moze samo po asku!
-
Dionica u ovoj godini ce imat najveći porast na zse!😋
-
Bravo pjetlovi vi ste naša uzdanica,ne poznam ni jednog pivca da ne voli koku👍👍👍👍👍👍
-
Dragi moji forumaši sutra mislim da će podravka potegnuti gore,nemam apsolutno nikakv argument ali imam instikt koji me rijetko vara.Živi bili pa vidjeli,ako ne onda se svima ispričam na forumu.Danas je bila kao neka stagnacija i ptiprema za sutrašnju kontru i polukontru😅
-
kad je preuzimanje zna li se šta?😜
-
Ovo ovdje ima sve predradnje da odradi uz koju korekciju do 15 minimalno i da se tu stabilizira.Mislim da će ovo biti pobjednica u2022 na zse!
-
oko 750 očekujem smirivanje i to je cijena koju podravka vrijedi bez da bude preuzimanja ali ako pivci žele preuzeti nije nerealno ni 900 kn!To znaju samo oni da li će i kada će!
-
Pivci vole malo duže spavat tako da ih očukujem malo kasnije!
-
koliko očekuješ u slučaju preuzimanja ?
-
Imam osjećaj da Pivci sutra nastupaju !😀