izvješće 1.kvartala je puno bolje od prošlogodišnjeg ,ako ne bude nek me admin izbaci sa foruma...
Posts by Spalato33 (grad)
-
-
ko to kaže da adris neće isplatit dividendu?Isplatija je prošle godine isplatit će i ove i biti će veća od prošle.Ne pišite gluposti.Uskoro će te se uvjeriti!
-
Upravni odbor fonija odluku o prijedlogu dividende od 5e na GS,a gledam dnevni red GS nema nigdje riječ o dividendi.Moze li mi neko pojasnit ?
-
Auto industrija je dotaklo svoje dno tako i adpl.Oporavak je vidljiv ,zapošljavaju što je dobar znak.Ruske tvornice ne treba prekrižiti jer jedna djelomično radi a druga se priprema za početak.Ima pomaka i adpl ima priliku za vratit se di je bila ali za zo treba i vremena!
-
Investitori u zlato i bitcoin profitirali od bankarske krizeKOLUMNA - Kriza likvidnosti koja je zahvatila neke banke u SAD-u i Europi (američki Fed pomogao im je s rekordnih 153 milijarde dolara) i dalje plaši ulagače,…www.seebiz.eu
Napokon kraj ovim nedaćama ,sad bi trebali nastavitbdi smo stali prije 10 dana!
-
Dionice Credit Suissea danas porasle, objavili da će posuditi 50 mlrd. franakaCIJENA dionice Credit Suissea jučer je u jednom trenutku potonula za čak 30 posto.www.index.hr
Stanje se smirilo ,ko je poginija poginija je,neko se i obogatija.Uvik isto!
-
Neki su sumnjali na moje postove a neki me poslušali šta sam pisao ovaj vikend za adris na oba foruma.Promet i cijena sve govore .Rekao sam instikt me nikad ne vara kao sto sam rekao za span,atpl tako i za adris.Kad budem ima sta pametno napisat javim se😂
-
Neki su sumnjali na moje postove a neki me poslušali šta sam pisao ovaj vikend za adris na oba foruma.Promet i cijena sve govore .Rekao sam instikt me nikad ne vara kao sto sam rekao za span,atpl tako i za adris.Kad budem ima sta pametno napisat javim se😂
-
Adris je ovaj tjedan napravija nekakav skok nesto oko 3 eura šta i nije nesto s obzirom na FI i perpektivu.Ali zadnjih dana se primjecuje kako bid jača i kako se uglavnom transakcije skidaju sa aska.Sobzirom da u ovom zadnjem periodu fokus su imale podr,zaba,atpl i drugi tako je adris ostao začahuren.Sad je red na njega iz vise razloga.1.rezultati bolji od najbolje 2019god.2.Uskoro skupština i divka bliže 3eura nego 2 kao prosle godine.3.Adris2 zaostaje za redovnom dionicon adris šta je nerealnos obzirom da je razlika u pravu glasa a oba imaju prava na divku sta me najvise interesira.3.Sezona bi tribala biti najbolja
4.Na zse je od početka godine zavladao optimizam i nekako su bikovi u igri
4.Sektor po sektor se dižu i sad je red malo na turiste.5.Fi su potvrdila i opravdala vecu vrijednost turističkih firmi a sezona iduća je po prognozama rekordna.6.Zse je postao likvidniji i valjda ce se nesto od 35mil.eura preliti i na burzu.
Sve u svemu obećavajući tjedan za zse a predvodnik bi trebala biti Adris jer je ostala kako sam pisao začahaurena a ima potencial.Imam je na žalost malo ali nadam se u ponediljak malo je podebljati ako bude prilika!Vesel vam idući tjedan želim!
-
Moj portfelj u ovoj godini je bio ,sve podr pa sa podravkom izasao na 95,pa kupija atpl na 50,pa je prodao na 58,jdpl 9.90,pa span 42(prosjek,prvi ulaz na 41,vlen2.68,Adris prvi ulaz 52.60 nažalost imam ga malo nisam ga uspija uhvatit jos ali cu u ponediljak ga podebljat.Tako da sam hvala bogu pocetak godine i jos uvik dobar.Znači izaša sam iz podr i atpl a ovo drugo sam jos aktivan.
-
Prije skupštine adris će vam biti iznad 60 i onda treba ukalkulirat divku.Brodari su odradili i jos odrađuju,banka zaba također,podravka od početka godine potegla je sa 83 do 95 eura i sad se začahurila na 95,span odradio pa uzeo pauzu i mislim da ce idući tjedan jos .Bitno da je probija psiholosku granicu 45,samo ga par puta zadnja transakcija spusta za 20tak centi.Sad je red na Adrs a vec sam obrazložija zasto!Takav mi je osjećaj a tesko me vara.Svi postovi na oba foruma to potvrđuju!Ugodan vikend
-
Adrs2 podebljao ,idući tjedan je pogonsko gorivo zse
-
Lenac: U 2022. udvostručeni prihodi i dobitRIJEKA - Brodogradilište Viktor Lenac ostvarilo je u 2022. ukupne prihode od 641,3 milijuna kuna, što je i više nego dvostruko u odnosu na godinu prije, a…www.seebiz.eu
Ovo je perjanica u ovoj godini,jos kad stignu rezultati 1.kvartala bit će tamo gdje joj je mjesto!
-
Hvala bogu probijena brojka 45
-
Lenac je plutajuća bomba ,1.kvartal bi triba bit rekordan
-
Ujutro nije kasno za dokup,ali samo na otvaranju.
-
Span briljira: Prošla godina najbolja u povijesti kompanije (VIDEO)ZAGREB - Span je objavio nerevidirane financijske rezultate za 2022. godinu. Unatoč izazovnim geopolitičkim i tržišnim okolnostima, godina je zaključena rastom…www.seebiz.eu
Zar ovo nije dobro izvješće
-
Izvješće vise nego dobro!
-
kakvo se očekuje sutra izvjesće,kolika je dobit bila 2021godine?Moze li neko da mi da odgovor?
-
Kupio zabu nek se nađe