Sitno Ernt,nek se nađe!
Posts by Spalato33 (grad)
-
-
-
Malo podebljao ernt
-
UniCredit Grupa najbolja banka u zapadnoj Europi: ‘To potvrđuje da su nam klijenti u središtu svega što radimo‘Ponosni smo na ova postignuća koja pokazuju zajedničku snagu naših trinaest banaka diljem Europe, poručio je glavni izvršni direktornovac.jutarnji.hr
Zaba je u dobrim rukama!
-
100 kom ernt po 192!Nek nam je Bog u pomoći!
-
Bankama u Hrvatskoj jako skočila dobit, pogledajte kojoj najvišewww.poslovni.hr
Zaba obara sve rekorde kako u dobiti i dividendi ,naznake 4kvartala su u skladu sa prva 3!
-
Vise se ne zatrpava ask,bid jača sta dugo nije bilo.Nadam se da je ovo put za preko 13e!
-
Nenad Bakic
21 min:$
X
Končar- deep dive (2)?
Prije jedno dva mjeseca sam napisao končar
deep-dive i predvidio još jedan kvartal odličnih
rezultata, što se i ostvarilo
Sada je konsolidirrani EV/EBITDA KOEI oko 5-
što znači da bi grupa končar (da je EBITDA
dobra aproksimacija toka novca od poslovanja
i da nije konsolidirano) mogla SAMU SEBE (sav
dug i svu vrijednost dioničarima) otplatiti u
Svega 5 godina.
Moja slutnja je da kad 'izbijemo' dio KODT
koine pripada dioničarima KOEI da bi to moglo
bitijoš dosta niže. Sigurno neću imati vremene
pogledati i što se dogada kad se po 'suma
dijelova' izbije i DLKV, za KET nemamo nažalost
kvartalnih podataka
Da li vas zanima takva nekakva analiza
(nemam vremena pa da ne pišem bezveze)? -
-
I danas panamax i supramax ,bdi up!
Ovakav pozitivan niz dugo nije bio a ni dionica ne moze ostati imuna!
-
Panamax i supramax danas opet gore.Ne moze dionica vječno ignorirat indexe.Nakon danasnje transakcije mislim da je put prema 60 otvoren.Tu cijenu opravdavaju i indexi i dokapitalizacija ako je bude.
-
Danas panamax i supermax up ,to je vec drugi tjedan rast
-
I danas i panamax i supramax up
-
I danas panamax i supramax up.Panamax 1481,a supramax 1008.
Zadnjih mjesec da na cca 60%.Mora se to odrazit na cijenu dionice.Prognoze su da indeksi idu gore dno je iza nas sta se tice indexa.Zato svoj optimizam gradim na tome i već ovaj tjedan smo 50 ostavili iza sebe
-
Vlaho Lonza prodao oko 200 dionica i on napušta Atpl,koje li gluposti pišete.Čoviku tribalo za patike pa proda a sta ce sa ova 43000 komada.
-
Supramax je u zadnjih mjesec dana narastao preko 50%,i ima osnove da atlanska krene up bez obzira na nizak BDI
-
Atpl kupija!Mislim da idući tjedan brodari kreću!Živi bili pa vidili!
-
Dok je hpb rastao zaba je spavala,a 79%veća dobit nego u prvom polugodištu lani.Cijena se nije makla zbog Lukovića.Prema tome ona sad odrađuje ono šta je tribala odraditi.Stabilizacija na 17eura i čekat ce se rezultati ovog kvartala koji ce biti jos bolji!
-
Napokon probijena rampa na 12.Pitanje je da li Luković odustao od daljne prodaje ili uvatija samo predah.Definitivno ga nema na asku ali strah od njega je vidno prisutan inače bi se tuklo po asku.S obziro na izvješće i na skok dobiti dionica je podcijenjena .Treba pogledat koliko dugo se nije makla sa 12 a svašta se izdešavalo i hpb kontinuirano rastao.Samo da se oslobodi strah od Lukovića zreli smo za upp!
-
Divka osigurana a vozarine pitanje je mogu li ispod ovoga .Nema straha Atpl!