Oko 2500 komada je jos ostalo ne zaboravi da je jucer 2000komada trgovano,a u ponediljak malo manje i danas malo manje od 500.Mislim da nemaju ni 2500komada .Pri kraju smo sa ersteom.Potražnje ima i nadam se ova dva dana da smo oslobođeni erstea.
Posts by Spalato33 (grad)
-
-
Ne virujem da imaju vise od 2500 komada ,maksimalno do kraja tjedna.Likvodnost je velika .Očekivanja su velika ,dionica je mala.
Nadam se da nece neko veliki opet izlaziti .
Dionica je cijelu 2023 godinu u zaostatku sa crobeksom.Puno dionica iz crobexa su probili svoje vrhove .Ero je bio taoc ovog fonda.Teško je reci koliko je iduća brana ali mislim da nebi triba biti problem do prošlogodišnjeg maksimuma a znamo svi koji je.
-
Bitan je jucerašnji dan a to tek mozemo sutra vidit.Bolje da nije niko iz top 10 znači da ima manje dionica i da će brzo to podjeliti
-
Prvo pravilo kad nekome sugerirate kupnju dionica upozorit ga na rizike,drugo da radi sa novcem koji mu ne triba ,treće da se nesto educira,osnovno je da ga upozorite da investira onoliko koliko je spreman podnijeti da se desi gubitak i da dionice budu koje su likvidne ,imaju fundamente,djele divku itd.Tako ja mojim sljedbenicima sugeriram😄
-
Danas u fokusu koei i kodt ,kocnčari danas up!
-
-
Počeo sa ernt završija sa 6 kom kodt
-
-
Na otvaranju kupija ernt 60kom
-
Gledam u petak kodt i kodt2 ave transakcije koje su napravljene išle su po asku osim jedne na kodt mislim na 865 tako nešto i to 2-3dionice.Velik je interes sa kodt samo mislim da bi dionica bila likvidnija da je malo manja cijena .Sa dionicama visoke cijene teže se trguje na ustrb likvidnosti.Bit ce sutra zanimljivo pogotovo na otvaranju.Oće li novi ATH ili stabilizacija ali s obzirom na analizu kolege da kodt odprilike vrijedi 1500 e po dionici prije bi moga novi ATH.Ali svako probijanje psihološke granice ide teze ali nas podr uvjerila da i nije bas tako.
-
-
-
-
-
Zaba na ovoj cijeni p/e 12,pa to nije puno,četvrti kvartal će biti dobar i možda najbolji tako da će p/e biti i niži.Čim se objavi divka očekujem skok dionice a mislim da će ove godine biti oko 1eura što je ofličan prinos na ovu cijenu.Zaba se oslobodila tereta od 15 i sad ćemo vidjeti gdje će se zaustaviti.Kupnje ne nedostaje .
-
Koei po 185!!!
-
Da ste početkom godine uložili u ove dionice, sad biste brojali ozbiljan novacIza europskog tržišta dionica je odlična godina. Indeks Euro Stoxx 50, ključno mjerilo za europske korporativne divove, zabilježio je impresivan rast od 19…www.tportal.hr
Našoj matici porast cijene dionice 84% u godini dana!
-
Misljenja sam da je zaba odradila rast jer je jucer u dogovorenoj transakciji prodano 40000 dionica za 14.50 po dionici.Rijesen je taj teret sa aska koji je dosta dugo pritiskao zabu.Mislim da taj koji je kupio toliku količinu po 14,50 da ce se zadovoljit da prodaje na 15 eura.A taj koji je prodao po 14,50 pitanje po kojoj cijeni je ulazio i normalno da je kapitalizirao dobit.Mislim da je sad vrijeme da se zaba odkljuca i da bude fer vrednovana .Sad neznam jeli to ova cijena ili neka druga ali vrijeme ce pokazati.Bitno je da nema utega na aku a na bidu nije problem jer je zaba jedna od najtrhovanijih dionica na zse.Sutra ce biti zanimljiv dan.
-
-
Grupa Končar: Knjiga otvorenih narudžbi teška rekordne 1,4 milijarde euraGrupa Končar, najveći hrvatski neto izvoznik, na pomolu je treće uzastopne rekordne godine, što potvrđuju poslovni rezultati u prvih devet mjeseci 2023.…lidermedia.hr
Kolak kaže da su ostvareni rekordni prihodi u ovoj godini i da se očekuje jos bolja iduće godina!