podravka i vlen
Posts by Spalato33 (grad)
-
-
Ovo izgleda fantastično jos da nam se cijena odključa!
-
Bitno da je zdrav rast ,da je likvidna, pa nije na odmet i po koja korekcija.Sve nekako ide u tom smjeru i mislim da do Uskrsa smo na 15!
-
Sve šta je išlo kupilo se po asku.Lijepa priča nakon jucerasnjeg članka u Novom listu!
-
Članica Uprave “Viktora Lenca” Sandra Uzelac
U novu godinu s dobro popunjenim kapacitetima
-
ovdje nije upitno da će se likvidnost popraviti ,niti da će cijena ići preko 800kn samo pitanje vremena,ovdje se isplati biti strpljiv!
-
Dionica koja će obilježiti ovu godinu!Razloga puno a uz to podcjenjenost velika!Živi bili pa vidjeli!
-
plan je kao i sa krašom
-
pivci se bude ,spustili su cijenu malo ovih misec dana ,plan je isti samo malo sa odgodom
-
Pa da nema preuzimanja ,da nema Pivaca,da nema nikoga ova podravka vrijedi više od 700kn!To ce potvrditi i izvješće.Podravki otezana okolnost je zse.A da dođe preuzimanje mislim da je to nešto šta bi kompletnu zse podiglo a dioničarima podravke vratilo bi malo pov jerenja i nade u ovu burzu!Prlika za sve a pojedinci će je iskoristiti!
-
Idući tjedan ništa više nećemo znati, cijena će ići gore.Kad cijena bude oko 850kn mislim da cemo puno više znati,takav imam filing nekako poučen iz ranijih iskustava.Mozda nisam u pravu ali ode se ide na preuzimnje.Ko je taj ma nije i bitno pa neka je i Šaranović!
-
Nisu sami ima jos neko u igri ,dali pivci igraju za sebe ili za nekoga vrlo brzo će se viditi.Za male je nebitno i to će biti lipa priča.Ključna su iduća dva tjedna😂
-
Definitivno ovo ide u jednom smjeru,prometi su veliki,jednog velikog igrača znamo a drugog ćemo upoznati al ne na ovim razinama nego mislim preko 700 ali na ovakav intezitet trgovanja nije za puno čekati.Sutra mislim očekujem sunčan dan!
-
kome je danas skupo sutra je još skuplje i tako vlak ode
-
Znat ce se nesto vise za 10 tak dana😆
-
pivci odrađuju za nekog drugoga,vraćaju dugove.Za male bi mogla biti lipa priča i to vrlo brzo.Osim miješanja karata u vlasničkoj strukturi i izvješća će opravdati cijenu koja bude.Di kod je Dalićka dođe tu se nešto dešava,uglavnom to nije bilo dobro ali ovo bi mogla biti lijepa priča.
-
Idu pivci na koku ili odrađuju za nekoga,očiti signal su dobili nema u njih ruzika
-
Kada Mirko se unovči onda cemo i mi ostali!
-
150kn mislim da nije nerealno,s obzirom na situaciju
-
prošla je sezona kiselih krastavaca!