DIDI si pogledajte
bit će, rekao bih, i za short i za to the moon
kupljen po $14.80
prodano po $15.81
ITRM - 40%, kupio prvu tisuću na 1,37$, iskrsnu problem sa FDA ali krajem srpnja bi trebalo biti odobrenje, problem se stigne riješiti
dobar posao!
DIDI si pogledajte
kupljen po $14.80
prodano po $15.81
ITRM - 40%, kupio prvu tisuću na 1,37$, iskrsnu problem sa FDA ali krajem srpnja bi trebalo biti odobrenje, problem se stigne riješiti
dobar posao!
jesi li možda gledao PIRS? kako ti se čini?
neobična pharma dionica
po onom što sam čitao, imaju velik potencijal u smislu tantijema i licencija
dobili su $17M grant bavarske vlade za razvoj lijeka protiv post-kovid plućne embolije
to mi se čini da imaju povjerenje ovi bavarci, znaju napravit dobar auto ali ovo im fali ![]()
plus dnevni graf izgleda lijepo
DIDI si pogledajte
činjenica je da su zemlje sa strogim lockdownom ili one bez njega znale imati, sasvim nevezano za to, slučajeve izboja ili smirivanja brojeva zaraženih
cjepivo štiti, ali ne sto posto (dakle zaraziti se možeš, simptomi i posljedice su navodno blaže)
cijepljen može dalje zaraziti druge, a to mi je najbolje od svega
i tako... sezona će opet patiti, zemlje u okruženju će nam onemogućivati dolazak njihovih državljanja
negdje sam u bespućima interneta naišao na tvrdnju da su ovi koji sjede u EU komisiji sve kćeri i sinovi bivših socijalista i komunista
a takvi su usavršili protekcionizam i samoupravljanje
npr. da bi četveročlana obitelj iz Londona došla kod nas na more:
opet Dolac ima bolje otvaranje od ZSE
ma koji Dolac, Vincek sam šiša burzu
Inace ne pratim vijesti o koroni uopce, ali sada sam se prisilila. Izgleda da su Capak i Markoticka danas rekli da se delta soj brzo siri, a da ga ljudi ne primjecuju jer ima simptome prehlade i da bi sezona ove godine mogla rano zavrsiti. O Boze svasta.
Netko je ocito ponukan ovakvim vijestima jutros prodavao po kupnji.
ni ja ne gledam vijesti... jer su stvarno to rekli? da ima simptome prehlade?
znači sad ćemo bježati od onih koji brišu nos ili se nakašlju?
jbte kud ide ovaj svijet!
dobro da sam počet day trejdat
znač zipa sad ovo: korone se bojimo i pušemo 'na hladno' i percipiramo već da će sezona biti kraća
a Bandić & co vladaju i kradu Zagrebom šest mandata i tome nismo mogli stati na kraj, nego tek posthumno
pa to je kao dodjela posthumne nagrade, ono: hvala na radu i doprinosu!
slučajna država! pravo ima Milanović
Još 8 dana i 7 noći
starno mi je smiješno to s postavljanjem rokova
kome i čemu?
i onda se ravnate po tome
i imate očekivanja
kad se ta očekivanja ne ispune, onda slijedi razočaranje i ispuhivanje cijene
sami sebi kopate jamu
(ne mislim na Vas osobno, nego sve slične postove)
treba nam nova barcelona, znate na kaj mislim ![]()
Flight, oduševljama me tvoj whataboutism
ono, okreni temu na nešto drugo
a pitanje je bilo vrlo jasno
VLEN je priča vlasnički riješena a vidim po naslovima u NL da se i drugi dio priče rješava
ne brini ti za VLEN
ajd sad jedno pitanje za sve vas koji ste ulazili po 2, 3 kn ili možda i manje...
što vas drži još unutra?
i zašto niste prodali na 6-7 kn?
znam da nitko nema formulu kad je najbolje vrijeme za izlaz iz dionice
jel to 100% zarade ili rok od dvije godine
sudeći po većini postova već se dvije godine pišu iste stvari
probavlja i podgrijava ista večera
koliko ste čekajući ovdje propustili na nekim drugim dionicama?
vrijeme ovdje ide u prilog samo jednoj strani i pisalo se dosta o kome je riječ
o cijeni od +1 Eur ću reći samo: wishful thinking
Meni je logičnije ovo šta uprava piše.
Brod je transportno sredstvo kao i svako drugo, kamion, avion i sl.
I slažem se da što su više vozarine, eksploatira ga se maksimalno moguće. Ali pritom jednostavno mora ići češće na servis. I brod ima motor kao i kamion. Nakon pređenog određenog broja km tj. milja imaš obavezan servis.
Pritom si pun para jer su vozarine odlične i ne pitaš za cijenu nego gledaš da je što brže i kvalitetnije da brod stoji minmalno i da plovi sigurno.
i meni
osobito kad takvo stanje traje dulje vrijeme pa onda brod umjesto na remont ide u rezalište ili se prodaje pošto-poto
kad je kriza i padaju vozarine, štedi se na svemu pa onda je teže preživljavati i servisima koji ovise o brodovima i popravcima istih
onda se kaskadno niže cijene spuste i do Lenca
zato ne kužim kad Ameri plaču 'ide inflacija!'
uz pojačanu gospodarsku aktivnost, gdje je ponuda uvjetno rečeno oskudna u odnosu na potražnju, prirodno je da cijene rastu
taj rast se onda vidi i u povećanom priljevu novca pa, u konačnici, društva mogu zapošljavati nove radnike
i svima dobro
Ajme pokolja na ALTu
Odustali od čega ?
Cjepiva protiv covida ?
AdCOVID was well tolerated but did not stimulate an adequate immune response in healthy volunteers
Altimmune will discontinue further development of AdCOVID and focus its resources on its ongoing obesity and liver programs
BSOD
A jesi uhvatio ALT?
hebate, nema dna
Odustali od razvoja anti-covid lijeka
oprez s VTNR, ta je dionica već jednom odradila snažan rast, negdje na razinama $7-$10
ovo je možda reakcija ne dezinvestiranje dijela imovine
prije da će kako Zloćka kaže
ide i long, kako ne
ja sad okrenuo ASTS i OCUP
cca 7% na obje, neloše za početak dana ![]()
...i JZXN kupljen po $8.01, prodan po $8.69
dosta za danas
danas pogledajte SOFI
dobre kritike sa Seeking Alpha-e
počelo napucavanje pa pratite otvaranje, moguć dip a onda bi trebalo potegnuti
To si bum već malo prišortal ak se bu moglo.
od $20.17 do $20.90
danas pogledajte SOFI
dobre kritike sa Seeking Alpha-e
počelo napucavanje pa pratite otvaranje, moguć dip a onda bi trebalo potegnuti
U ovim trenutcima saznajem nešto vrlo opasno i zastrašujuće i vrlo štetno za cijelu Hrvatsku posebno turizam i ekonomiju. Dekan Medicinskog fakulteta u Puli kaže da cjepivo koje štiti od koronavirusa treba hitno maknuti i širi apsurdne teorije zavjere protiv najjačega alata i oružja kojeg imamo kao čovječanstvo na ovom stupnju razvoja. Protiv ovoga se nemoguće boriti dovoljno efikasno, ljudska prava bla bla.... Tužno je, ali istinito. Nažalost jedan dio ljudi i to ne mali broj poslušat će takve ljude i problemi su tako usložnjavaju, umjesto da ih u korijenu sasječemo jednostavnim cijepljenjem.
nije problem u dotičnom gospodinu nego u tome što u nas nije dopušteno drugačije mišljenje ili ne daj bože kritika
onda krenu etiketiranja 'antivakser', 'redikul' i sl.
stvar je vrlo jednostavna: tko se želi cijepiti, neka se cijepi
time bi se trebala (dobrovoljno) postići potrebna procijepljenost
no kao i s ustašama i partizanima, tako i ovdje imamo uglavnom dvije krajnosti na djelu
JZXN već danima u predtrgovanju se kreće u rasponu $8 i $9
i to čim padne dolje prema osmici, nakon par minuta ga napucaju do i preko $9
nevjerojatno!
i super za trejd