,,, da Juraj, ADPL 8,22%, MDKA 6,67% je jako fino za ZSE, dodao bih još osim njih JDGT koji je ove godine isplatio 4,67% nešto manje nego uobičajeno. ADPL je po mom mišljenu uz RIVP ( RIVP više nemam ) najtransparentnija dionica koja uvažava male dioničare. ADRS je jako loš po pitanju transparentnosti, više sam puta od 2014 godine ulazio i bio po par godina u njemu i napokon sam ga otkinuo do promjene njihovog ponašanja prema malim dioničarima na bolje. Moj portfelj se sastoji isključivo od gore navedenih dividendnih dionica a njima sam u studenom lani pridodao interkapitalov 7SLO ( SBI TOP UCITS ETF ) koji je jednako izvaredan po dividendnom prinosu dividendnih Slovenskih kompanija ,,,
Posts by kornat
-
-
,,, pada li danas ili sutra ovaj na sa 1600 komada po 385 kn ?
-
dugoročno cca 6% godišnje je jako prihvatljivo,,,
-
možda 1400 kn ne bude sve za 2021. godinu,,, ?
-
najljubaznije molim graf od mdka , od velike bi mi bilo važnosti vidjeti i poneki komentar uz graf mdka upučenijih, hvala velika
-
zlocesti,,,, ne razumijem što je pisac htio kazati, molim pojašnjenje
-
obzirom na trgovanje zadnjih dana, možda ovogodišnja divka bude ( moje očekivanje ) 2000, kn ,,, kakva su Vaša očekivanja
-
još je samo jedan genije sa tri komada ispod 20000, kn ,,,
-
korektno, za svaku pohvalu gledajuči iz mnogo segmenata,,, dionica koju treba imati svaki zdravi portfelj ,,, dugoročno,,, sakupljao sam ih tri godine,,, nema otpuštanja,,,
-
netko kupuje, ne vidim nikakve novosti ???
-
KODT i KODT2 sam poćeo sakupljti 2018. kad su vrednovane po 1800kn ( prije cijepanja ), jako sam zadovoljan izvedbom i nemam ih namjeru otpuštati, sakupljam samo dividendne dionice, osim njih moje glavne dividenduše su MDKA , JDGT i ADPL .
-
hvala za lijepe želje gospodine Brucoš,
od Medike samo želim što deblju dividendu u budućnosti i preskakanje letve od 20000 kn, ( isto želim i Vama )
lijep pozdrav od Početnika
-
Prodaja se povukla na 19800 kn, još poneki komad se nađe na akcijskim popustima po 18400 kn, da li je to ukalkulirana cijena na naredni financijski izvještaj ??
ovim putem pozdravljam studenta gospodina Sokolica