vrime je za iznad 300€ ,,, ?
Posts by kornat
-
-
objava na moje dionice danas 9,29
-
,,,izvještaj u granicama očekivanog,,, cijena dionice danas 12,90€ ,,, cca 30% manja nego u 7.2023, kad je cijena dionice bila 17,10€ ,,,, mirakul ?
-
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./PBZ CO OMF - KATEGBORIJA B
3,1, 705 kom
10,1, 500 kom
,,, mislim da će iči gore , kad krene, brzo kako je i padala,,,
-
predujam isplačen , umanjen za 12% ,,,, lani je bilo 10% ???
-
moje dionice.com
dionice
popis dionica
pa otvorite ADPL-R-A
pa otvorite dioničari vidijeti čete pozicija 4. PBZ CO OMF kateg B danas prodao 705 kom
-
,,,u 7.2023, cijena dionice 17,10€ ,,,, danas 13,50 € ,,, ima li netko iskusniji mišljenje , koji su razlozi spuštanja cijene ,,,, vidi li se dididenda u 2024, makar simbolična ???
-
,,, ovo mi je najslađa dividenda jer probija led u novoj godini,,, a i točna je ko mjena,,, sretno svim sadašnjim vlasnicima dionica a tako i novim u 2024.
-
ADPL je sastavnica vodećeg tržišta, žilava je i likvidna, mislim da je sad najpocijenjenija na burzi ,,,, vjerujem da če se nakon izvještaja brzo vratiti iznad 20€
-
za sada lagano a sigurno put 20 eura,,, a kad ubrza ,,,
-
svatko tko je vlasnik bilo koje dionice, vrlo brzo može prestati biti i postati vlasnik novca, pa kroz vrata gdje odluči,,,
-
još malo pa će prvi misec,,,
-
mišljenja sam kao barbosa 2.0 , kako je pad sa 180kn bio brz, povratak će biti još brži,,, živi bili pa vidjeli
-
Izvaredno za strpljive ,,,
-
jučer upačena dividenda, ko švicarski sat,,,
-
Adpl brzo padne ali se i brzo digne,,, vratimo se mi dugoročni dividendaši put 200 kn,,, što imaš više komada veča je dividenda, povrat na uloženo, neovisno da li je cijena 100 kn ili 300 po dionici,,, sretno onima koji kupuju i prodaju
-
slažem se ,,, sve što je netko prodao sa svojom logikom, isto tako je netko drugi kupio sa svojom logikom i zbog svoje odluke iza koje stoje određeni razlozi,,,
-
meni se čini da netko sa desetak dionica stiska cijenu nadole,,, da ne zaboravimo da je prije par dana bilo 300000 kn na ponudi,,, po 31000, 00 kn za komad, postoji više solucija zašto ???
-
,,, ne znam zašto platiti 100 kn za dionicu , pa isplativije je platiti npr. 50 kn po dionici, dobijete duplo više dionica ???
-
,,, mislim da je ovo do 36000kn na tankom ledu ???