po 27,80 € !!!!!
Posts by kornat
-
-
,,, na ovoj dionici uvijek je dobro imati nalog na čekanju za kupnju kad neko nestrpljiv izlazi vani i prodaje šta je odredio na horuk !!!!!
-
UniCredit postao službeni partner Ferrarija
Autor: Poslovni.hr , 17. siječanj 2025. u 09:49
-
na ASKu ukupno 13 kom po 340€ i
20 komada po 350€
i ništa više ,,, ? !!!
-
trenutno smo ispod crobexa, kakva su očekivanja i razmišljanja za 2025
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
objava na moje dionice danas 9,29
-
,,,izvještaj u granicama očekivanog,,, cijena dionice danas 12,90€ ,,, cca 30% manja nego u 7.2023, kad je cijena dionice bila 17,10€ ,,,, mirakul ?
-
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./PBZ CO OMF - KATEGBORIJA B
3,1, 705 kom
10,1, 500 kom
,,, mislim da će iči gore , kad krene, brzo kako je i padala,,,
-
predujam isplačen , umanjen za 12% ,,,, lani je bilo 10% ???
-
moje dionice.com
dionice
popis dionica
pa otvorite ADPL-R-A
pa otvorite dioničari vidijeti čete pozicija 4. PBZ CO OMF kateg B danas prodao 705 kom
-
,,,u 7.2023, cijena dionice 17,10€ ,,,, danas 13,50 € ,,, ima li netko iskusniji mišljenje , koji su razlozi spuštanja cijene ,,,, vidi li se dididenda u 2024, makar simbolična ???
-
,,, ovo mi je najslađa dividenda jer probija led u novoj godini,,, a i točna je ko mjena,,, sretno svim sadašnjim vlasnicima dionica a tako i novim u 2024.
-
ADPL je sastavnica vodećeg tržišta, žilava je i likvidna, mislim da je sad najpocijenjenija na burzi ,,,, vjerujem da če se nakon izvještaja brzo vratiti iznad 20€
-
za sada lagano a sigurno put 20 eura,,, a kad ubrza ,,,
-
svatko tko je vlasnik bilo koje dionice, vrlo brzo može prestati biti i postati vlasnik novca, pa kroz vrata gdje odluči,,,
-
još malo pa će prvi misec,,,
-
mišljenja sam kao barbosa 2.0 , kako je pad sa 180kn bio brz, povratak će biti još brži,,, živi bili pa vidjeli
-
Izvaredno za strpljive ,,,
-
jučer upačena dividenda, ko švicarski sat,,,