1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. janlana

Posts by janlana

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• janlana
    • January 18, 2021 at 6:56 PM

Kolege ...rasprave su vam odlične ...mene je opako iskustvo naučilo da negativne kritike i postove ne doživljavam loše ...dapače ..opreza nikad dovoljno

najgore su ipak euforične najave rastova bez osnova ...atpl realno od trenutka kad je IB prestao kupovati onih 680 kuna ( gdje sam i sam opako zaradio )

pada i loše stoji ...ali od 2007 sam nutra -van i u ciklusima se dalo opako zaraditi ... samo ne oni koji su kupili na 3400 :-))....

dakle respekt prema svima ..kak got pisali ...već vrijeme koje trošite na pisanje je vredno vaše pažnje ...

• janlana
    • January 14, 2021 at 12:35 PM

možete vi trubit i dobro i loše i bdi sim tam ...al evidentno je da nema snage za up .....prije će ingra gore a postala je teški trash ...

• janlana
    • January 13, 2021 at 1:43 PM

mi ovde kad rastemo rastemo ...ali BOME I PADAMO

ovo samo dokazuje da dionica nema potporu glavnih igrača ..recimo IB ....i da ovisi o malima zasad ....neko ipak skuplja drugovi ....

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• janlana
    • January 13, 2021 at 10:48 AM

ZALI BOŽE STAVIO SOMA EURA OVAK IZ IGRE , U OVO TEŠKO SRANJE OD INGRE...ODOH PREBACIT U ATPL .....

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• janlana
    • January 11, 2021 at 12:27 PM

koji majmun prodaje 4 ingre po 8,85 ...više ga košta trošak brokeraja .....idiotska i dionica više ..

1. Privacy Policy
  2. Kontakt