1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. janlana

Posts by janlana

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• janlana
    • April 27, 2021 at 10:06 AM
    Quote from Mrcash

bilo kako bilo , rast ove dione od 190 kun do danas ide kontra svim pravilima struke i grahologa. Pa i sam guru mittko je priznao da je prodao po 215 misleći to je to , a moram priznati i mene je izbio iz gaca ovakav tempo rasta. Neznam šta piše u tom FI Al nadam se da nije prevara

ja sam u dionici od 2007..sim tam....kak može past protiv svih pravila struke ...može i letit ..bez red bula frende ...

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• janlana
    • April 27, 2021 at 9:43 AM

lepo izgleda 10godišnjak....ak ne treba lova a nije u banci ......ide to....srednjoročno -dugoročno up

Files

Atlantska plovidba d.d. - redovne dionice10.g..27042021.png 81.59 kB – 0 Downloads

• janlana
    • April 27, 2021 at 9:21 AM
    Quote from BudFox

Dečeci dragi još 40 kn i na nuli sam sa ATPL, nisam mislio da je to moguće nakon one blokade računa u 10. mjesecu, ali eto, ako nešto jako želiš to ti se ostvari. Ajmo sada na spavanje, treba sutra biti odmoran za trgovanje ;) .

sečam se ....jednom kupil na 350 ....pa se stropoštalo na oko 110...i počel ib kupovat i ja s njim ....skinul prosjek na oko 190...i sve prodal na iznad 660......tak da ...ponovilo se !

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• janlana
    • March 22, 2021 at 11:57 AM

Nisam primjetil da i ovo sranje od adrisa od danas dijeli dividendu ko adpl ...a pada isto ....

majstori fondići ..igrate se ...igrice ko uvek ... ma .....nema veze ....nagurat ćete vi to opet na 500....tam vas čekamo .

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• janlana
    • March 22, 2021 at 9:47 AM

ja sam kupio po 112...116 ...130 ...druže ......gledam godinama istu glupu foru ....a prodao bum iznad 200.... ..

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• janlana
    • March 22, 2021 at 9:38 AM

a jebote koja uvek prozirna fora ..to spuštanje za vrednost dividende ..jeste moroni ....fondovi i ini ....nabijem vas ...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• janlana
    • March 19, 2021 at 2:19 PM

koji je kurcarluk postao ovaj zse .....bote sve ću zvadit .....muka mi ovo gledat .....

• janlana
    • March 17, 2021 at 3:35 PM

ALO ZNANCI POMOSKIH STRUJA ...BDI INDEXA ...PLAĆA MORNARA ..I SVEGA OVDE .

CIJENE NA MARKETU SJAJNE ...DIONICA SA CIJENOM U BANANI -ZAKLJUČANA ....AKUMULACIJA ...ZEZANJE ...VAS ES PASIERT ?

IMA NEKI FREND OD IB DA NAM MALO ŠAPNE PLANOVE ? ....

DODUŠE CIJELI ZSE MRTAV ......DOĐE MI SE PREBACIT I COINE ...TAM SE BAr NEKAJ DOGAĐA....

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• janlana
    • March 16, 2021 at 12:26 PM

nije adpl ..ali moj poslovni partner firma automotiv gradačac dere aluminij profile za autoindustriju na nivou ko pred koronu ..

auti se delaju ...plastike će trebat ...ovi naši imaju posla prek glave za 5 godina ...nije problem u adpl ..nego u ovom sranju od zse ...malo odseštam na NYSE

tam ima više uzbuđenja u tjedan dana nego ovde u 3 godine ...

baj d vej ...imam ovde ulaze po 112,116,130 ...sad je 186...nije prošla ni godina ...a kaj bi vi ...kaj to nije dost rast...divka ...alo ....

• janlana
    • March 12, 2021 at 2:15 PM

valja..jako ..meni ulaz 155 prosjek ...nedam ispod 300...bog dao 450....snovi 600 :-)))----- itd ....

• janlana
    • March 9, 2021 at 4:09 PM

ne brinite ..hebu pajde i dalje ....imaju oni jos dosta za štopanje ..drugovi .... nece to jos nigde ...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• janlana
    • March 9, 2021 at 1:04 PM

dakle ekipo.....ovu državi vraćaju ...8 kuna ide ziher ...zanima me samo dali drže sad tu dionicu pa će vratit odmah za tih 8 ili će to do div.daya rasti...to pratimo ... nemojte zaboraviti ....600 milja novih poslova ugovoreno u zadnje 4 godine ....auto industrija .idee......beš koronu,...evo čekam novu octaviju 4 mjeseca.....česi rade...a radi i reno ! i ostali ...dakle ....samo je pitanje jeste trejderi ili ju držite duže ...ja bi mogo do penzije ...a to je nekoh još 5 godina ...bum videl ...u svakom slučaju ...splati se ovo imat ..

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• janlana
    • February 25, 2021 at 9:36 AM

dakle bio ovaj vikend u poreču u Dijamant hotelu ...4 zvjezdice kao !!! hotel nije renoviran od 1980 ....nakalemljena zvjezdica samo tak ...bazen koma ...

alo ......vlasnici .......oćete da vam ono sranje od papira nešto vredi ??...pa renovirajte ulažite u hotele ......

adris je za vas svemir ....odoh natrag tam ....ovde samo kritika ....do bola ....na braču ..

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• janlana
    • February 5, 2021 at 1:15 PM

interestantna mi je ova brana na 184.....upozorit ću na uobičajeno ponašanje na burzi ,...dakle nakon isplate dividende cijena ide odmah dole za iznos

dividende ( tolko je sada i narasla ...kolega je već upozorio na to )

pa je na vama sad odlučit ...očete prodat prije dividende i uzet lovu ili čekat divku pa onda opet čekat bolja vremena da cijena poraste,,,

ja ću mislim ipak utopit prije divke ...mrzi me da da mariću plaćam uhljebninu ...mater...im ...beskorisnu .

• janlana
    • February 2, 2021 at 3:12 PM

nedaju dalje ...mislil sam da bu se odljepila ..al kontroliraju ju mamu im ..

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• janlana
    • February 1, 2021 at 1:23 PM

ova zaba tolko dosadna i spora dionica da opće neznam koji mi je da se tim za....m.....

neznam jel su gori lihvari ko banka ...ili je dosadnija dionica ....užas ...

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• janlana
    • January 26, 2021 at 1:23 PM

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35251

INTERESANTNO ....DRUŠTVO STEKLO 22.01....

67 KOMADA PO 470,00 kuna

290 komada po 459,00

a na zse cijena ----ova.....danas ......ovo ....lepo oni skupljaju .....hebe...im se za cijenu zapravo ..

pa meni se ...ebe...

ja ću dokupit ...što niže majstori iz rovinja

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• janlana
    • January 20, 2021 at 8:46 AM

nije ovo na 5.godišnjaku baš lepa slika.... dugoročno je izgledan rast .....a zadnju godinu baulja MACD oko 0 ... al opet u koronarnoj godini od 140 -240 .kamate u banci 0,01 u zabi :-)) moglo se nekaj zaradit .. . uglavnom ak ju neko ne povuče ....hmm

Files

Atlantska plovidba d.d. - redovne dionice 5 godišnjak 20.01.2021.png 88.25 kB – 0 Downloads Atlantska plovidba d.d. - redovne dionice 1 GODINA 20.01.2021.png 83.54 kB – 0 Downloads
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

• janlana
    • January 19, 2021 at 10:54 AM

Na sjednici održanoj 29. svibnja 2020. Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) usvojilo je sljedeće:

Dopuna kriterija za svibanj 2020. – samo za poslodavce koji zapošljavaju 50 i više radnika:

• Odobravanje potpore samo uz kriterij pada prihoda u svibnju 2020. za najmanje 20% u odnosu na svibanj 2019. – dokazivanje temeljem predaje PDV obrasca za svibanj 2020. i svibanj 2019. Poreznoj upravi (poslodavac koji posluje kraće od 12 mjeseci treba dokazati pad prometa za najmanje 20% u svibnju 2020. u odnosu na veljaču 2020.)
    • Odnosi se i na postojeće korisnike potpora i one poslodavce koji prvi puta podnose zahtjev za svibanj
    • Obveze poslodavca – poslodavac koji je za svibanj 2020. tražio potporu za 50 i više radnika, bit će u obvezi vratiti potporu, ako od trenutka dobivanja potpore pa zaključno s 31. prosincem 2021. godine postupi na jedan od slijedećih načina:

1. isplati dividendu ili udjel u dobiti ili druge istovjetne primitke koji se smatraju raspodjelom dobiti bilo kojega poreznog razdoblja;

2. ako vlastite dionice odnosno vlastite poslovne udjele dodijeli članovima uprave i/ili izvršnim direktorima i/ili prokuristima i/ili drugim osobama koje su ovlaštene da vode cijelo ili dio njegovog poduzeća;

3. dodijeli pravo osobama iz točke 2. na opcijsku kupnju dionica ili bilo koje drugo pravo koje se temelji na vrijednosti vlastitih dionica;

4. isplati osobama iz točke 2. bilo koji iznos kao što su: bonus za postignute rezultate, nagrada za radne rezultate iznad neoporezivog iznosa propisanog propisima kojima se uređuje oporezivanje dohotka i ostale slične primitke koji se oporezuju kao dohodak od nesamostalnog rada ili drugi dohodak, sukladno propisima kojima se uređuje oporezivanje dohotka;

5. stekne vlastite dionice odnosno vlastite poslovne udjele.

mada točka 1. veli .........bilo kojeg poreznog razdoblja .....hmmm...baš me sad zanima ...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• janlana
    • January 19, 2021 at 10:42 AM

ne mora biti greška pa nisu naivni kad su najavili priču....ako je isplata iz zadrane dobiti od ranije ...ne treba vraćati poticaje ...ja sam si u jdoo isplatio krajem godine 2020 zadržanu dobit iz 2018 ...mada uzeo poticaj za 2 mjeseca 20.te ....

1. Privacy Policy
  2. Kontakt