Nađe se takva sića i bez ATPL-a
Posts by stipe_Cro
-
-
Da, ali delist ide po tromjesečnom prosjeku. A boga pitaj koji će biti prosjek u tom momentu.
Uglavnom, opravdani su razlozi za strah.
A ovi koji prodaju ispod 53,5 opravdanje imaju jedino ako im je baš hitno hitno.
-
Da, ali ti od toga nećeš imati ništa, eventualno neku daleku divku.
Pa TNPL se još uvijek na HITA-i trguje
-
Meni je nepojmljivo da će ovo netko tko je svojom voljom i pri punoj svijesti na TK prepustiti po 53,50. Na one velike koji su prodali svoje budzašto ne računam, ili su krajnje glupi ili će se već nekako uknjižiti na koji penthouse na Batali Pred mjesec dva bi možda i imao neku sitnu dozu razumijevanja ali sad. Ccc jbg ekipo iz Uprave niste trebali otezat i računati sa iscrpljivanjem malih. Planirali dat ponudu kad je BDI trebao bit u podrumu a on pobjego sa lanca.
Meni nije jer nema svatko mogućnosti ili vremena za čučanje po HITA-i i njuškalu da bi se prodalo dionice.
-
Hvala!
A je li ponuda nakon delista bila imalo izdašnija od cijene na burzi?
-
Ako prođu 50 %, nemaš šanse, a proći će.
Ja mislim da im je cilj 100 % ili jako blizu tome jer su puni keša, a to će teško dobiti van burze, tako da ne vjerujem u delist, ali pušem na hladno.
Tu se priča kako se pamti kako se Tankerska odnosi prema malima. Što su to napravili na TNPL-u?
Nažalost, nisam tada bio aktivan, ali ako može netko prenijeti što se dogodilo tada i kako je došlo do delista?
Sa TPNG i TUHO sam upoznat.
-
Da, samo što kraj tu može biti i delist pa čekaj ponudu na HITA-i
-
Tako će i biti...
-
Hoće li morati prodati Pevex hm hm
-
18k točnije .
-
Na TPNG je bilo očito da TNPL ide na 100 %, barem meni.
Ovdje još ni približno ne znamo takvo nešto.
U tom je objašnjenje ove pat pozicije koja se neće razriješiti prije nego što prođe ponuda za preuzimanje... -
To neće imati apsolutno nikakav utjecaj na ponudu Tankerske.
-
Mislim da je svejedno
-
Članak powered by chatGPT
-
Zakonski nekih 6 tjedana od nastupa obveze. Ja bih rekao prije Božića da je rok, a Tankerska obično u roku obavlja stvari.
-
Što kažu dokle tankeri rastu, do mjeseca ili?
-
Činjenica je, doduše, da ne moraju doći do 95 % da bi je delistali...
-
Ma Calypso misli da će cijena dolje jer ne zna da TNPL mora ponuditi 53,5.
-
-
Nekih 6 tjedana od nastupa obveze, ako sam dobro iščitao.