1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. stipe_Cro

Posts by stipe_Cro

• CORONA virus

• stipe_Cro
    • December 17, 2021 at 3:24 PM

kaže ovo, iz vašeg se ništa ne vidi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Tankerasi strani i domaci

• stipe_Cro
    • December 17, 2021 at 2:51 PM

Neće se gasiti plinske jer, gle čuda, pri ovim cijenama sve je profitabilno pa čak i "skupi" plin.

Samo nešto više od 4 % svjetskog konzuma pokrivaju elektrane na naftu trenutno. To ne znači da se neće povećati taj omjer u ovoj ili sljedećoj godini, ali sigurno neće značajno jer ih Europa ima relativno malo u funkciji, kako kolega kaže...

• CORONA virus

• stipe_Cro
    • December 17, 2021 at 2:32 PM

Pričamo o smrtnosti, molim lijepo...

• CORONA virus

• stipe_Cro
    • December 17, 2021 at 2:12 PM

Gledam i promiče mi debelo ta "rekordna smrtnost".

• CORONA virus

• stipe_Cro
    • December 17, 2021 at 1:49 PM
    Quote from tin

Prebolio sam covid cijepio sam se s dvije doze pfizera...nisam protivnik cijepljenja ni zdravo razumskog pristupa....ali ovo što se dešava u eteru je čisto nasilje u smislu da se činjenicama naziva nešto što nije istinito....vidimo da sva trenutna cijepiva gube na učinkovitosti da zemlje s najviše cijepljenih imaju rekordne brojeve i zaraze i smrtnosti....a i dalje se forsira s cijepljenjem cijepivom koje očigledno nije dovljno učinkovito....svi koji to naglas kažu miču se iz etera ili se proglašavaju antivakserima i extremistima isto je i s covid potvrdama koje očigledno nisu polučile nikakav efekt upravo suprotno....imao sam u 11 mjesecu tešku operaciju u bolnici...prije dolaska sestra mi kaže molim vas testirajte se prije dolaska u bolnicu jer nam se masovno nakon dva tri dana razboljevaju ljudi koji su nam došli s covid potvrdama...prije 2 tjedna puna su usta svih bila Španjolske i Portugala kao primjera s puno cijepljenih...evo sad imaju najveći rast u Europi...ali sad nitko ni riječi.

Koje to zemlje imaju rekordnu smrtnost, uz visoku procijepljenost, molim lijepo?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• stipe_Cro
    • December 16, 2021 at 1:30 PM

Hvala, niste trebali :D

• DRY BULK

• stipe_Cro
    • December 16, 2021 at 11:13 AM

Kolosalni pad od preko 30 % :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• stipe_Cro
    • December 15, 2021 at 9:45 AM

Poanta je da nisu najavili da će isplatiti. Samo su podigli postotak s, bubam, 30 na 40 % dobiti koju bi isplatili.

To je odluka koja ništa ne govori o namjeri same isplate. U tom smislu - odluka je pro forma.

• stipe_Cro
    • December 15, 2021 at 9:38 AM

Politika je postojala i prije pa nisu isplaćivali.

Mislim da su samo povećali postotak dobiti koji mogu isplatiti. Uglavnom - samo formalnost.

Evo nešto što sam našao iz 2008.

Ponovilo se!

Atlantska plovidba dividendu isplaćuje u dionicama
    Glavna skupština Atlantska plovidbe donijela je odluku da se dio dividende za 2008. godinu umjesto u novcu isplati u vlastitim dionicama, i to zbog stupanja na…
    www.tportal.hr
  • DRY BULK

• stipe_Cro
    • December 14, 2021 at 2:39 PM

Nemojte se ljutiti na burzu. Sve će doći na svoje ako se prognoze ostvare :)

• stipe_Cro
    • December 14, 2021 at 2:35 PM

Nemojte mene uvjeravati, ja ne prodajem.

Bojim se da je u zadnjem valu ušlo puno ljudi koji ne razumiju zaradu brodara u odnosu na razinu vozarina i zato imamo ovo što imamo zadnjih mjesec dana.

Po prometu se ATPL iz kraljice burze pretvorila u ružno pače.

Sreća pa su prodavatelji relativno disciplinirani, inače bi cijena bila još i niža.

• stipe_Cro
    • December 14, 2021 at 1:49 PM

Pročitao sam na drugom forumu da ATPL ima Panamaxe u floti. Vjerojatno cijena pada zbog pada BPI indeksa za čak 3 % (procjena).

• DRY BULK

• stipe_Cro
    • December 10, 2021 at 6:49 PM

Nije otvorio, nego je sad tek vidljiv tamo.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• stipe_Cro
    • December 10, 2021 at 8:36 AM

Može, naknada je 1,8 %

• DRY BULK

• stipe_Cro
    • December 9, 2021 at 2:54 PM

Ja sam našao da je u defaultu. Ali bankrot je sljedeći logičan korak.

• DRY BULK

• stipe_Cro
    • December 9, 2021 at 2:19 PM

"#shipping bdi" u twitter

• DRY BULK

• stipe_Cro
    • December 9, 2021 at 2:09 PM

BCI 5 T/C routes 180000 41379 -1651

BPI 5 T/C routes 82500 28306 -686

BSI 10 T/C routes 58328 27954 233

BHSI 7 T/C routes 38200 28294 48

BDI 3343 -80

• stipe_Cro
    • December 9, 2021 at 12:34 PM

Zavrti nešto i na ZSE jer ako tako svi krenu razmišljati, neće biti ni ovo prometa što ga ima :D

• DRY BULK

• stipe_Cro
    • December 9, 2021 at 12:12 PM

BCI 41379 (-1651)

• DRY BULK

• stipe_Cro
    • December 8, 2021 at 4:52 PM

Jedan se dan crveni i odmah fama neka krene. Kladim se da i on trguje na braemaru.

Da su futuresi pametni, pogodili bi i onaj skok od prije par mjeseci i pad ako ga bude sad u siječnju/veljači. A vidi vraga, još je sve iznad 20k...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt