Gledam i promiče mi debelo ta "rekordna smrtnost".
Posts by stipe_Cro
-
-
Prebolio sam covid cijepio sam se s dvije doze pfizera...nisam protivnik cijepljenja ni zdravo razumskog pristupa....ali ovo što se dešava u eteru je čisto nasilje u smislu da se činjenicama naziva nešto što nije istinito....vidimo da sva trenutna cijepiva gube na učinkovitosti da zemlje s najviše cijepljenih imaju rekordne brojeve i zaraze i smrtnosti....a i dalje se forsira s cijepljenjem cijepivom koje očigledno nije dovljno učinkovito....svi koji to naglas kažu miču se iz etera ili se proglašavaju antivakserima i extremistima isto je i s covid potvrdama koje očigledno nisu polučile nikakav efekt upravo suprotno....imao sam u 11 mjesecu tešku operaciju u bolnici...prije dolaska sestra mi kaže molim vas testirajte se prije dolaska u bolnicu jer nam se masovno nakon dva tri dana razboljevaju ljudi koji su nam došli s covid potvrdama...prije 2 tjedna puna su usta svih bila Španjolske i Portugala kao primjera s puno cijepljenih...evo sad imaju najveći rast u Europi...ali sad nitko ni riječi.
Koje to zemlje imaju rekordnu smrtnost, uz visoku procijepljenost, molim lijepo?
-
Hvala, niste trebali
-
Kolosalni pad od preko 30 %
-
Poanta je da nisu najavili da će isplatiti. Samo su podigli postotak s, bubam, 30 na 40 % dobiti koju bi isplatili.
To je odluka koja ništa ne govori o namjeri same isplate. U tom smislu - odluka je pro forma.
-
Politika je postojala i prije pa nisu isplaćivali.
Mislim da su samo povećali postotak dobiti koji mogu isplatiti. Uglavnom - samo formalnost.
Evo nešto što sam našao iz 2008.
Ponovilo se!
Atlantska plovidba dividendu isplaćuje u dionicamaGlavna skupština Atlantska plovidbe donijela je odluku da se dio dividende za 2008. godinu umjesto u novcu isplati u vlastitim dionicama, i to zbog stupanja na…www.tportal.hr -
Nemojte se ljutiti na burzu. Sve će doći na svoje ako se prognoze ostvare
-
Nemojte mene uvjeravati, ja ne prodajem.
Bojim se da je u zadnjem valu ušlo puno ljudi koji ne razumiju zaradu brodara u odnosu na razinu vozarina i zato imamo ovo što imamo zadnjih mjesec dana.
Po prometu se ATPL iz kraljice burze pretvorila u ružno pače.
Sreća pa su prodavatelji relativno disciplinirani, inače bi cijena bila još i niža.
-
Pročitao sam na drugom forumu da ATPL ima Panamaxe u floti. Vjerojatno cijena pada zbog pada BPI indeksa za čak 3 % (procjena).
-
Nije otvorio, nego je sad tek vidljiv tamo.
-
Može, naknada je 1,8 %
-
Ja sam našao da je u defaultu. Ali bankrot je sljedeći logičan korak.
-
"#shipping bdi" u twitter
-
BCI 5 T/C routes 180000 41379 -1651
BPI 5 T/C routes 82500 28306 -686
BSI 10 T/C routes 58328 27954 233
BHSI 7 T/C routes 38200 28294 48
BDI 3343 -80
-
Zavrti nešto i na ZSE jer ako tako svi krenu razmišljati, neće biti ni ovo prometa što ga ima
-
BCI 41379 (-1651)
-
Jedan se dan crveni i odmah fama neka krene. Kladim se da i on trguje na braemaru.
Da su futuresi pametni, pogodili bi i onaj skok od prije par mjeseci i pad ako ga bude sad u siječnju/veljači. A vidi vraga, još je sve iznad 20k...
-
Sad ću iskoristiti jednu brajakicinu.
Kad dođe ljudima iz GuG, bude kupovine...
Ili je njena ona - kad bude CnB.
-
Ma braemar se sam osvježava, ne treba ti F5
Možda, a stignu i okrenuti u plus do kraja dana
Ako netko ulaže na temelju toga, svaka čast. Ili nečast.
-
A što je to okrenulo?
BCI 5 T/C routes 180000 43030 1706
BPI 5 T/C routes 82500 28992 -283
BSI 10 T/C routes 58328 27721 354
BHSI 7 T/C routes 38200 28246 22
BDI INDEX 3423 +71