Ne znam tehnikalije, ali definitivno je bilo obavljeno na uređenom tržištu jer je bilo vidljivo na gledalici, pretpostavljam kao blok trgovanje.
Posts by stipe_Cro
-
-
Written by AI?
-
Dug je. Platio sam pa možda dobijem neko objašnjenje uskoro.
-
Ma da, ali poštom nisam dobio rješenje pa vidim samo to na e-poreznoj.
Inače, uplatio sam porez na kapitalnu dobit.
koji vam je datum na tome? ako je oko 3 mj to je onda u biti to sto ste platitli. i meni se to pojavilo na e poreznoj nakon sto sam platio u 2 mj. dobro obratite paznju tamo kolko je zaduzenje a kolko ste platili. trebalo bi bit na 0 kad odizmete jedno od drugog. svakako cete dobiti na kucnu adresu ako nesto treba platit
Ne, to nije to, 14.5. je datum.
Zovem poreznu, ali naravno da se ne javljaju.
-
Ma da, ali poštom nisam dobio rješenje pa vidim samo to na e-poreznoj.
Inače, uplatio sam porez na kapitalnu dobit.
-
Dobio sam rješenje od porezne pod šifrom 1910
Por.i.pri.na.doh.kapital
Jel to oni od mene traže predujam na neke inozemne zarade ili što?
-
Koliko još duga ima?
-
Gdje točno piše da u dobrovoljnoj ponudi cijena mora minimalno biti najviša cijeni po kojoj su dosad stekli dionice, kao što je bilo kod obavezne ponude prilikom prelaska 25 %?
-
-
Zaboravio si objaviti da je YoY 2,4 % što je manje od očekivanih 2,6 %, a core je 2,9 % što je manje od očekivanih 3,0 %.
Inače, to je najmanje u zadnjih 28 mjeseci, što se također dogodilo i u studenom prošle godine.
Eto, čisto da se ipak možda malo uznemire.
Ovo preslikavanje mjesečne na godišnju neću uopće komentirati.
Disclaimer: HPB je i dalje podcijenjena dionica.
Što nećeš komentirati, mjesečna inflacija pokazuje trend...to što je druga polovica 2023 po pitanju inflacije bila ok, ne mijenja da u 1Q 24 inflacija u Eurozoni ponovno ubrzava...Mislim centralne banke gledaju mjesečnu inflaciju prilikom donošenja odluka, ali Stipe bolje zna.
Dakle eurozona MoM inflacija:
-siječnja -0.4%
-veljača 0.6%
-ožujak 0.8%
Poanta je da dva mjeseca ne čine trend i da ni ti ni ja ne znamo gdje će inflacija.
Ali onda barem treba objaviti potpunu informaciju, a ne izvlačiti brojke kao 9 %.
Može biti i 15 %, ali se do te brojke ne može doći gledajući dva mjeseca "trenda".
-
Zaboravio si objaviti da je YoY 2,4 % što je manje od očekivanih 2,6 %, a core je 2,9 % što je manje od očekivanih 3,0 %.
Inače, to je najmanje u zadnjih 28 mjeseci, što se također dogodilo i u studenom prošle godine.
Eto, čisto da se ipak možda malo uznemire.
Ovo preslikavanje mjesečne na godišnju neću uopće komentirati.
Disclaimer: HPB je i dalje podcijenjena dionica.
-
Evo ja sam out, nakon što sam u jednom trenutku došao do gubitka od 77%, izašao sam s gubitkom od 48 %.
Ja zadovoljan za sad
Sreća pa je sitna lova u igri.
dobrodosao u klub kolega
mada ne znam u sto ste to i kad mogli uletit za tolike gubitke posto je trenutno kripto na svom vrhuncu
U LUNU 2021., par dana prije kraha. Tad mi je spržena praktički četvrtina ili čak trećina portfelja pa se teško vratiti. Nisam prodavao ništa otkad sam ušao 2021. na vrhuncu skoro
Ovaj me trenutni bull dobro vratio u život, ali gubitak od 100 % na LUNI teško ću nadoknaditi
-
Evo ja sam out, nakon što sam u jednom trenutku došao do gubitka od 77%, izašao sam s gubitkom od 48 %.
Ja zadovoljan za sad
Sreća pa je sitna lova u igri.
-
Koji likovi ti iz Tankerske. Ništa im nije za vjerovati.
Može netko upućeniji komentirati. Odustali su od kupnje dva Pmaxa i prodali jedan da bi kupili dva Umaxa? Kolika je točno razlika u nosivosti i jesu li Umaxi moderniji što se tiče potrošnje goriva? -
Lada je brža, ali samo po makadamu.
Ja razmišljam o ulazu. Ne ide mi u glavu da može niže.
-
Zar nisu pisali da će sa 64% imati na skupštini pvećinu za sve odluke?
Da, zato što neće svi dioničari doći na skupštinu.
Ako se udružite, imate šanse.
-
Ne mogu čitati više ovo o margin kreditu. Nije to nikakav margin nego se odnedavno transakcijski računi, ili kako se već zovu, vode kao ime brokera/ime vlasnika
Netko će to znati bolje objasniti, ali definitivno nije to nikakav margin.
-
HPB i Zaba uvijek zadnji.
-
Kako vam je kolega rekao, na dividendu se ne plaća porez jer vam je već "ustegnut" prilikom isplate.
-
U krivu ste.
Bitno je kada je ostvarena dobit.