Mi koji čekamo korekciju vidimo ovako nekako.
Posts by godo
-
-
Ja sam dva put prijavio porez, ove godine neću. Otkud bi oni uopće znali da li sam ja na dobitku. Zvati će brokera ili šta?! Nije da izbjegavam, ali prošle godine su me izvozali kad sam došao pitati kom trebam predati joppd. Kao o čemu ovaj.
-
Na crobiju 3 white soldiers. Moguca negativna diverg i dalje prisutna, a mogao bi se i klin formirati.
-
Ali ima ih i koji su iz ht presli u A1 za 179 kn. Brzina do 200, hbo i ostala čuda. A1 je u ofanzivi.
-
Jedini razlog rastu bi bio vjerojatno da bi se ti čudio?!
-
Cape +20% na 21132$
-
Update je da nema više mogućnosti h&s. A ako sutra bude minus onda se stvara i moguća negativna divergencija. Za sad je na liniji trenda.
-
Agram brokeri sve izračunaju i popune. Ti skineš u excelu i platiš 50 kn. Još da i odnesu u poreznu usluga bi bila kompletna.
-
Opet koristim vaš graf, valjda se ne ljutite. Ali opet može ispasti i ovako. Za sad po svemu obzirom da je sentiment ipak pozitivan vaš je scenario lako moguć, Ali ako dodje do presijecanja ove crte malo ćemo morati i ovo uzeti u obzir, Ja ću biti spreman za obadva scenarija.
-
Nadam se da se ne ljutite na doradjenu vašu verziju. Moguće je i ovakav razvoj u istom postotku vjerojatnosti kao vaš. A divergencije mogu biti i one druge jer je cijena još na granici trenda. Čisto onak za razmislit.
-
neznam zašto ste stavili šah, mogli ste nakeljiti npr. digitron ako je već matematika u pitanju.
-
Kupuje da drzi glavu iznad vode.
-
Malo sam vježbao brojanje valova. Možda ovako nešto bude?
-
Da li je ovo zastavica na Lkri