Malo je to gore kontradiktorno. Ako je 5 valova odradjeno, a ovaj pad a, pa ide b gore a c dole onda po pravilima elliot to je abc korekcija za gore itd. Koja je od divergencija vristala na pad? Ja igram da je odradjen 3. val sve dok se count ne ponisti padom moguce 4. ispod cca 5,68. Evo sumarum mogucih kombinacija ukljucujuci i obrnute scalope od zloceste.
Posts by godo
-
-
neki su i izišli, pa sad nabavili još više. Kad već crtaš moraš barem radit po otporima. Inače bude art pour art. Sad je taj slabašni trendić frendić, a može se probuditi i diverg.
-
Hrvatski rečeno, vjerujući razilaženju cijene u odnosu na pokazatelje, 1.crobi bi mogao u 2. korekciju. Blagu ili jaču vrijeme će pokazati. Kupce to i ne brine baš.
3. Kriptaši i forexaši na aparatima. Nit znaju kad je dan a kamoli noć. Glava im se u snu okreće kao u exorcistu. Manje je sladje osim kad nije.
1. nije crobi, nego grobi. još od 2009. copyright@vlad111
2. grah velikog broja pionica pokazuje neispunjene gapove na nižim razinama.
3. bitcoin je HODL opcija još dugo.
ej...mislio sam uložiti, onako, 5000 eur kad je BTC bio na 500 USD. danas mi dođe da plačem...tih 5.000 ojrića danas bi vridilo preko pola milje...
Mnoge je uzdrmao onaj pad od 20000 do 2000-3000, pa je bilo spašavaj se tko može. Ali stoji još prvotna priča da može i do 100000. Situacija se ocito promjenila ulaskom naj većih igrača.
Opte je stala na liniji trendića. Teoretski može i do 5,70 a da ne naruši brojalicu.
-
Kriptaši i forexaši na aparatima. Nit znaju kad je dan a kamoli noć. Glava im se u snu okreće kao u exorcistu. Manje je sladje osim kad nije.
-
Pusti crypto, pogodila si za cbx do sad. Osim sto je pokazatelj na granici razmimoilaženja a i td setup je na 8.
-
aj ripit, mada nisam nikada ni znala
Kada se trejda u danu, frame 30 minuta graf ili kraće, kako se podese indikatori i oscilatori ?
Konkretno Directional / 14 standard i za smoothing line /, RSI i MACD
Čovjek uči dok je živ i umre neuk.
To ti bude vlad pojasnit, ako se udostoji, on je tamo neki dr. znanosti. Mi smo obicni diplomci.
-
Hrvatski rečeno, vjerujući razilaženju cijene u odnosu na pokazatelje, crobi bi mogao u korekciju. Blagu ili jaču vrijeme će pokazati. Kupce to i ne brine baš.
-
Ono kad optimaši mukom zamukoše, uključujući i mene.
Update,
teoretski ova 4. može i do 5,70. A bilo bi lijepo da je već odradjena. Obzirom da je 2. bila abc, 4. bi bila padajuća. Pa sad kako bude.
-
Ispod 8 kn neće ići. Ht bi najradije da se nikad ne proda, i da joj pomalo otima kupce, ali zaba neće to dopustiti i pravit će pritisak da se proda što prije, pa i s malim gubitkom bi možda bili zadovoljni....
Ovo Pc commodore 64 izbacio?!
Ili onako iz glave.
-
Stalo se baš tu. A iz priopćenja se dadne zaključiti ništa.
-
Kolega godo, jel previše tražim da pojasnite graf za nas ostale... hvala.lp
pretpostavka bi bila da ovaj rast ide u 5 valova. 5. val bi mogao završiti u brojci 5.
S tim da 5. val moze biti i nize, a u iznimnim slucajevima i prekinut. Sad najprije pratimo da li je 3. val vec zavrsen da bi mogli vidjeti 4.
-
Ono kad pokušavaš optimalno izbrojiti valove.
-
Ne postoji tiha napa?! Ovo mi je prejaka mudrost. Pokusaj sa logaritmic mozda bude manji izboj.
Kolosalno se provodimo.
-
atpl kanal. Neki ovdje drzu do kanala kao do začepljene kanalizacije. Ali danas izlazak iz trokuta uz veliki promet. Divergencija koja još to nije. Obicno bi sad išlo testiranje trokuta. Nemam atpl, izišao.
-
Bojim se da je ovo gore po stilu priče itd. stvarno legendarni vlad. Od njega se može stvarno mnogo naučiti. Prema tom gou vlad, daj još koji graf npr. tpng, grobi. Budi hrabar pa daj koju projekciju kao sto mitkko daje. Kad smo kod pohvala, zaboravio i zločestog spomenuti sa svojim projekcijama, pa još kad izjavi da nema pojma gdje će, kao da tko drugi zna.
-
Hm.
Ja ne bih pak kupovala jer ne zna gdje bi, a kamoli gdje će
Gledala sam stare grafove, nafarbali smo se
Imali smo pogodaka, i promašaja. A nismo u stvari mi promašili, market je
Neo i ja smo sjajno popratili IGH na 90 kn.
Promašaje ću prešutiti
Uglavnom, najbolje oko za big picture i male detalje ima, zamislite . Godo !
Bravo Godo !
Tih i fin i skorman , a Picasso
hmm
-
Borimo se i trudimo zbog lokal patriotizma najvise, a nesto i iz priznajem sebicnih razloga. I ove godine sam teti na poreznoj odnio joppd. Nije mnogo ali covjeka veseli.
Nego daj stavi onaj fa+ta. Konfirm jor identiti.
-
Ma dobro ajd nije bitno. Nastavi s dobrim poslom kao do sad.
-
Btw mislim da ovaj gore nije taj za kojeg se predstavlja. Uostalom koliko se sjecam on se ukazivao samo pred prolome. Bio je dobar kad je letilo prema doje. Za uzlete je bio katastrofalan.
Ne kužim. O čemu se radi?
Pa sta se ima tu za kuzit. To nije taj za kojeg se predstavlja, a ako grijesim nek dadne jedan grafić. Mi stariji cemo prepoznati njegov rukopis.
A ako sam u krivu poklopit cu se ušima i sakriti u misju rupu.
-
Pa obzirom da ocekujem crobex na nizim razinama od ovih uzeo bih neke iz njegove linije proljece ljeto. Malo se šalim, ali obzirom da nemam nista osim optea i jdpl kojeg vidim na 16-17 odgovaralo bi mi bilo sto npr. Tpng od 38 pa nadolje.