to je bio onaj sto je drzao ljestve onom koji je pomalo prodavao na 6,5
Posts by godo
-
-
Budimo precizni, to nije bio wedge nego kanal, a ovo sad je klasicni inv hs
-
Teška borba se vodi na jadroplovčeku. Navijam za kupca.
Hmm odustao, previše je to bilo za njega.
-
Podravka na liniji rasta. Divergencije poništene, ostaje samo klin.
-
bdi projekcija koja moze biti ali i ne mora.
p.s. a jes lud ovaj na predotvaranju, uporan je kao puž pred parenje
-
Ma nemam ti ja pojma o izvještajima, znam ovako nesto iscrtat i to je to. A ekipu ne pratim, koji sad lete na krilima pozitive. Imao sam je i prodao na 192. Ja nisam investitor već više šibicar.
-
Gledajte, vec mi se prije javio administrator da mogu analizu nuditi preko foruma, da ce on napraviti novu temu i grupu, pa da se nesto uplati i za forum. Nije mi problem, pa da ne gusim temu ovdje. Ako bude javim. Ali uvijek su bile 250kn pa bude tako i ovaj put. Najvjerovatnije. Ono šta je problem je što analizu kupi 10 ili 15 njih, što je niti 500 eura, a to na burzi zaradim mnogo lakše, pa sam zbog toga i odustao od pisanja. Sjecam se kad je atpl prije dvije, tri godine bila 685kn i ja taman zavrsio analizu i svega 10 ljudi je kupi jer su svi u hr najpametniji pa od analize nema koristi. Preporuka je bila prodati i ATPL i JDPL koji je tad bio nekih 65kn. Znaci da si imao jednu dionicu ATPL-a bi zaradio da si kupio analizu i prodao dionicu. A analiza je imala 60 stranica i rađena je 2 mjeseca. Jos odlucim dal mi se isplati ili ne. Dajte ovako da vidim otprilike pa da znam dal ima smisla. Accountant nemoj se ljutiti
Nek mi svatko tko bi kupio analizu javi na pp pa da zbrojim koliko je vas pa onda odlucim dal je napisem ili ne. Radi se o 9 kompanija koje su među najvaznijima za ovaj sektor. Ako vas zanima javite. Pozzz
Ako vaša analiza doživi debakl, lovu vraćate ili nou?!
-
Ima li vladu preokreta na vidiku?! Molim lijepo.
-
Altimune kanalizacioni propad. Dvije fiboe potpore, divergencije za gore spremne, ali dok i ako ne izidju iz padajućeg ništa.
-
A ovo je izlazak iz zastavice. Isto navodno, za one strucnjake kojima za ta treba americki promet .
-
Navodno je ovo bio hs.
-
Strašni btc pa pada na glupe klinove i fiboe.
-
Drevil je prešao u fundamentaliste, odrekao se graha.
-
Pa sad ne znam baš kako je živa br.2, ako je otišlo ispod. Ali možda po nekom vašem setupu jest. Ja vidim da je brojalica za sad u redu, i da je retest na liniji 2. uslijed diverg.
-
Vidim ja da ste vi dobro nakrcani. Evo vam jedan za laku noć. Nije slika baš po pravilima ali ima nešto stilskog.
-
Vas dvoje ste sami sebi dovoljni
Al' stvarno, ne vidi se lijevi rub, koje ste 1,2,3 koristili ?
Macd, i dalje ?? RSI ? Za treći nemam mašte. Vrištalo, ne vrištalo... ja sam jednom previše trčala za papirom da bih prodavala. Until the End now !
Evo optimistične verzije
Najjednostavnije, još smo u uptrendu, moramo pasti do ispod prethodnog lower low
Plus sličan obrazac prethodnih valova, kažu konja koji pobjeđuje ne prodaješ
Nije rsi, cci je
-
Kad su vrištale molim točan datum i sat ako može? Lako ih je sad vidjeti. Mislim ja sam tad i prodao iz tog macd hist razloga kao i gornje linije. Ali radi javnosti mora se naglasiti da u onakvom entuzijazmu kupovinom 30000 u komadu po asku nestalo bi divergencije kao leptirov let u prašumi. Also, je li vrišti i sad ova moguća pozitivna diverg. ili se mora pričekati potvrda kao i gore. Prema tom nije to baš nešto vrištalo.
prati se trgovanje tijekom dana te stanje oscilatora...ako pri kraju dana primjetiš da neće biti pomaka koji bi poništio divergencju, prodaješ...pri tome se ovdje misli na dan 16.02. ...
ovo radiš ako baš intenzivno trguješ...
evo, za utjehu... prema setupu koji koristim još nema prodajnog signala.
Dobro hvala, ja sam inače prodavao od 6,60 pa do 6,80 cekajući tu divergenciju, ali htio sam reći kako u onom kupovnom naboju nije lako odlučiti kad. Jer imam iskustva da se te divergencije znaju poništiti dok kazes keks, i onda gledaš i češkaš se po glavurdi. Evo npr. slična je situacija na cbx, divergencija visi u zraku već od 15.02. tako da je sad taman na granici. Evo molim sad recite, šta bude.
-
Kad su vrištale molim točan datum i sat ako može? Lako ih je sad vidjeti. Mislim ja sam tad i prodao iz tog macd hist razloga kao i gornje linije. Ali radi javnosti mora se naglasiti da u onakvom entuzijazmu kupovinom 30000 u komadu po asku nestalo bi divergencije kao leptirov let u prašumi. Also, je li vrišti i sad ova moguća pozitivna diverg. ili se mora pričekati potvrda kao i gore. Prema tom nije to baš nešto vrištalo.
-
Taj count je besmislen i vjerojatno ga je izbacio neki od elliot softw koji nikad nista pogodio nije. Koliko sam uspio pohvatati ova abc korekcija je val 2, pa bi u neko vrijeme u buducnosti val 5 zavrsio u 30, sta i nije skroz sf.
-
Ajde Neo elaborat.
Graf na sunce 🙃
Nema ga, uzeo red pill. Sad traži slobodnu liniju da se vrati. Pukla veza na optimi.