Jel Vas ima dvojica ili ti to o sebi u trećem licu?
pravi rat je bio 3 godine, ono poslije je bio peace of cake.
pravi rat je bio 3 godine, ono poslije je bio peace of cake.
i da još dodam ovo ti govori čovjek koji je bio 3 godine u rovu za razliku od tebe i od onog.
vitar u glavi ili samo promaja?!
a da malo proučiš materiju gdje su i od koga i kad su ubijeni 7 sekretara skoja ne bi tako palamudio. Taj tvoj škoro vjerojatno ne bi da je onda živio bio ubijen. Snašao bi čoek.
i da još dodam ovo ti govori čovjek koji je bio 3 godine u rovu za razliku od tebe i od onog.
a da malo proučiš materiju gdje su i od koga i kad su ubijeni 7 sekretara skoja ne bi tako palamudio. Taj tvoj škoro vjerojatno ne bi da je onda živio bio ubijen. Snašao bi čoek.
StatusQuo da ali ponuda je valjda dana prošle godine.. u ožujku.. pa ako je i ove godine u 4. Kvartalu.. nema valjda sad korekcije ako su ponude već dane... Da ne i EBITDa.. negativna.. mislim pa ako su već dane ponude.
Sve te ponude nemaju direktne veze sa izvještajnom Ebitdom jer se Ebitda računa kao interna varijabla koju procjenjuje kupac. Na kraju će nekako morati vrednovati transakciju pa će reci za javnost to je toliko i toliko Ebitda prije jednokratnih stavki ili već čega.
Znaci, Optima sa investicijskog stajališta ima svoju vrijednost, ali sa stajališta uključivanja Optime u neki drugi sustav ima još vecu vrijednost jer se kroz konvergenciju stvara dodatna vrijednost. Čak i pod pretpostavkom da prihodi ne rastu, konvergencija će donijeti koristi kroz uštede. Za tu i takvu logiku i način valuiranja, molim još jednom proučiti: https://www.telekom.com/resource/blob/…ustria-data.pdf
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
k. ne razumim
Toliko o indikaciji prekupljenosti na atpl. I salata je preskupa pa je kupuju.
atpl u ovom trenutku nema tehničkih zapreka da zatvori gap na 266. ima ovaj prethodni vrh na 240, jest da je u prekupljenom području ali to ne mora ništa značiti.
Bdi se mogao popratiti tehnički do jedne razine. Prato je sve otpore i potpore. A sad se se oteo kontroli. Poludeo.Teško je ovo na atpl gledati onima koji su izišli prerano tj. meni na 212. Da je na burzi lako bio bi bogat svako.
Sori, greškom postao ovdje, umjesto kolegi na private. Otišao na kvasinu.
prodao dlkv, kupio ništa. el toro je stvarno dobar. ima dobri ineractice chart. Moće s laverage i bez. kad je laverage 1x, to znači da je bez laverage. Laverage je automatski kad prodaješ dione koje nemaš normalno. itd. ima ograničen broj diona. ali ako mislis zaraditi dovoljno je i tih 300 il nemam pojma koliko. dividendu uredno bilježi. tu su etf, cdfeovi za malo jače igrače, btc, etherium, silver. sta ce ti više.
kupuješ po asku tj. njihovom spreadu ali tako je vjerojatno ina traderu 212.
cuj njih, 25000. ko se hoće bavit dovoljan je el toros. provizije nema ali kao kod svih bezprovizaša zaradjuju na spreadu. i to je to.
Ja sam isto imao marksizam kasnije preimenovan u tips (teorija i praksa samoupravnog socijalizma) i nisam učio da će amerika propasti. Jest bio malo obojan sjevernokorejskim štihom o trulom zapadu ali je predmet bio više manje ok. Ovo više navodim za mladce kojima je mozak ispran kako je prije bilo sve ajme.
Dobrih stvari na masu polja je bilo više nego sad u ajd recimo demokraciji. Npr. nije bilo zse, maje šuput, crkva je bila za stvarne vjernike, puna netržišna zaposlenost, stanogradnja, krediti kojih je inflacija pojela, brodogradnja 7. u svijetu, pliva, podravka, ina itd. To što je benzin bio koji put na par nepar dane, iz kuta ekologije i nije bilo baš bezveze.
O kulturi, knjigama, rnr i filmovima da ne govorim.
Mislim da ja spadam u te "mladce" koje ti spominješ. Na temelju svega šta sam pročito o tim prošlim vremenima uopće ne žalim što nisam živio u to vrijeme. Prvenstveno zato: jer nisam ljenčina, ne očekujem da mi država sve osigura, volim slobodu u smislu da mogu sa autom kada god želim i gdje god želim, trgocvne mi nude veći izbor čokolada, volim pričati otvoreno o svemu bez da završim u zatvoru, ušteđevina mi koliko toliko drži vrijednost, neuspješni biznisi koji su neefikasni ipak propdanu u nekom trenutku... mislim mogu o tome do sutra.
Ono što me šokira da netko tko se zna služiti internetom i još k tome čita ovaj forum, čezne za prošlim vremenima....
Da, stvarno si sretan. I još si na ovom forumu, a i autom možeš gdje hoćeš s čokoladom u ustima i vjerojatno raspizdiš neku stvar od škore. Ti si ko u filmu Goli u sedlu.
Ja sam isto imao marksizam kasnije preimenovan u tips (teorija i praksa samoupravnog socijalizma) i nisam učio da će amerika propasti. Jest bio malo obojan sjevernokorejskim štihom o trulom zapadu ali je predmet bio više manje ok. Ovo više navodim za mladce kojima je mozak ispran kako je prije bilo sve ajme.
Dobrih stvari na masu polja je bilo više nego sad u ajd recimo demokraciji. Npr. nije bilo zse, maje šuput, crkva je bila za stvarne vjernike, puna netržišna zaposlenost, stanogradnja, krediti kojih je inflacija pojela, brodogradnja 7. u svijetu, pliva, podravka, ina itd. To što je benzin bio koji put na par nepar dane, iz kuta ekologije i nije bilo baš bezveze.
O kulturi, knjigama, rnr i filmovima da ne govorim.
rivp je napredniji od cbx, pa ga već odradjuje.
crobex na granici hs. gdje će, što će, nezna se.
I prosvjetljeni plaču. Neka.
nznm zasto baš 142, ali preskokom preko 138 bi sigurno stvorilo neku drugu mogućnost.
situacija je neriješeno u gostima. obzirom da su prometi mali, najbolje ne činiti ništa. ispao je iz kanala i napravio retest, da je koja druga dionica u pitanju i s većim prometima trebalo bi je prodati.
evo tek toliko da se nesto nacrta.
igh zatvorio gapić, na liniji potpore, nekakva divergencija koja ne sliči na ništa.
Ovo za jdpl je najviše pogurao mittko, ali i ja sam to pripomenuo jednom.