otislo već 30%, kasno vidio
Posts by godo
-
-
ttto je izisao iz padajućeg trenda, na granici sma50. mogao bi se malo korigirati za novi uzlaz. Valjda.
-
kako čarapica prazna?
onda si puna diona?
mater im i optimi
-
evo ga tocno na cilju za danas. inace kog zanima može proučiti wolf. taj je moj omiljeni
-
sens nikako da krene, a mogao bi cak inv hs
-
izlazi se prerano. bsod dao jutros tip.
sppi, ocekivani izlaz iz zastavice obzirom na jucer volumen
-
Najvjerojatnije da je sad u igri 3 drives pattern, nesto od njega ispunjava uvjete osim sto rsi još nije manji od 30. Sl je na 1,61 gdje bi prestao. abc kao 4. val nategnut. Ovo je bullish verzija, za bear nemežen sad.
Ono kad gospoja ivana po sedmi put pogodi. neki imaju nos, a neki moraju crtati.
-
skromnih 2000? sta je onda mojih 200? stid me koliko nemam. ali dobro kupio bih još ako izidje iz ove navodne zastavice a i sliči na nekakav inv hs. za sad!
-
ovako je to nekako izgledalo
-
evo kako u slučaju ne daj bože na ibhttps://http://www.interactivebrokers.com/en/software/am…inheritance.htm
-
mislim da u postupku registracije na interactive postoji takvo pitanje. gdje sta i kome. uglavnom se takvo pitanje preskoči, jer najbolje je ponijeti sa sobom. možda gore zatreba.
-
Niti je naraslo bezveze....
Kupio BTX na 16.70 prodao pola na 17.15, ostalo čuvam kakti...još 10 minuta.
brz si, već znamo tvoju taktiku sta je sigurno sigurno
-
btx hmm interesantno, provirio kilavo iz padajućeg trenda, taman na potpori sma50, svjecice sve za gore. samo mala napomena da nije ovo palo bezveze.
-
non stop griješim
-
opet opt, s tehnicke strane formiran je bat, iako bi optimalan bio na cijeni 5,4, a tu je i ma 200 potpora, diverg su tu.
-
Crobex čini jedan korektivni obrazac za dolje. Potvrda bi bila izlazak poviše gornje linije ovog klina. Ukoliko ne izidje prema gore ostaje obični klin.
-
evo crobex weekly grafa
-
A jel, konkretno što tu nije točno i u čemu je stvar? Što te smeta, pojasnite malo. Ne kužim.
sve je točno, ništa me ne smeta, ali očito ne kužiš šalu i nikada nećeš postati premijer
Ah da, tek sad šalu skužio. Kasno paljenje ha ha. Opet glup ispao.
Jednog dana kad podrastem i ja ću biti komediograf.
-
Ovi sad su tajnici koji tajne račune pune.
A o sekretarima skoja sve najbolje, bili su mladi hrabri ljudi puni ideala u bolji svijet itd. A zašto onda Jugoslavija treba malo šire obrazovanje itd.
Nije tebi baš dobro. Ostavilo ti posljedice dugotrajan boravak u rovu.
Nije tebi baš dobro. Ostavilo ti posljedice dugotrajan boravak u rovu.
barem nema anemiju
A jel, konkretno što tu nije točno i u čemu je stvar? Što te smeta, pojasnite malo. Ne kužim.
-
Ovi sad su tajnici koji tajne račune pune.
A o sekretarima skoja sve najbolje, bili su mladi hrabri ljudi puni ideala u bolji svijet itd. A zašto onda Jugoslavija treba malo šire obrazovanje itd.