Rekord: 161 Korisnika
Posts by harpun
-
-
zavisi što je za koga značajniji iznos, a nešto je i ostalo pa zato pratim
-
ja sam tu prihvatio gubitak i idemo dalje
-
Na forumu je bilo upita o pokretanju teme AFI-a pa sam tu postavila link Crobiza s primjerom analize izvješća Podravke iz 2018. god. čisto kao primjer za forumaše koji žele steći znanje o navedenoj temi. Ovaj link s primjerom se baš lijepo nadovezuje na prvi post o edukaciji iz AFI. To je temelj, a onda dalje širimo.
Imate li vi možda za preporučiti kakav program s izračunom gotovih pokazatelja koji koristite?
-
zar u autoškoli daju negativne bodove
-
pa ja sam valjda već osvojio neki trofej
-
tako je i ovdje
-
Članovi 120120
-
-
već postoji ova tema
Financije i gospodarstvo
Stručne rasprave
-
ideš na
CREATE THREAD
i otvoriš novu temu
-
Dnevni report kupnje/prodaje dionica
-
Netko može iz zlobe stavljati negativne lajkove... nisam siguran da je automatska aktivacija odobravanja u tom slučaju opravdana. Negativni lajk netko može staviti jer se ne slaže s autorom teksta. Nisam siguran da li je to ok...
Slažem se
-
možda održava likvidnost
-
inače nisam poklonik ocjena ali iz tog razloga to ima smisla
-
ne samo brisanje nego si trebao nekad čekati cijeli dan da netko bude odmoderiran ,kakvog to ima smisla
-
informacije str.2 tu je
Unutar profila možete raditi promjene
-
Ova slova ispred naziva dionice ili slicno po onome tko je kreirao grupu mi je malo bzvz, doduse sigurno ce se cijeli layout jos mjenjati, bili bi dobro da korisnik moze sam neke postavke mjenjati kako si zeli prilagoditi portal prvenstveno mislim na boju i slicne stvari
Može se to,nađem di je pa javim
-
-
Members 113113