1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Toni

Posts by Toni

• OPTE prodaja - kladionica

• Toni
    • March 26, 2021 at 9:10 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Toni

https://hr.n1info.com/sport-klub/ost…u-novoj-sezoni/

Jel mi može netko ovo objasniti?

lobira se na sve moguće načine.

malo puno previše za samo jedan tv kanal koji, btw., i nema baš puno reklama.

prvo Đokin virus turnir, a sad Petrinja.

još sad da i SportKlub bude imao ekskluzivna prava, a A1 i HT odbiju prenositi ili medijski cenzuriraju djecu.

puca se iz svih oružja.

nego, šta nije u igri prodaja nekog telekom operatera koji bi se fino uklopio u portfelj UG-a, a trenutno mu neki članak nekog zakona brani da ga ovaj kupi? :/

Display More

Sav si u šiframa, očito znaš nešto više.

• Toni
    • March 26, 2021 at 7:23 PM

https://hr.n1info.com/sport-klub/ost…u-novoj-sezoni/

Jel mi može netko ovo objasniti?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Toni
    • March 21, 2021 at 8:30 PM
    Quote from komot

A koliko su trebali dobiti dioničari firme koja je završila u stečaju s dugovima višestruko većim od kapitala? I vjerovnici su gadno ošišani, a koliki bi onda vlasnici trebali dobit? Ovo s Dalićkom u podravci ćemo vidjet kako će završit. Da nije dionica tako skupa u odnosu na ove koje imam u portfelju Dalićka mi nebi bila prepreka za kupovinu istih. Ne čini mi se da su njezini politički imenovani prethodnici bili veći stručnjaci od nje same. Uostalom, to što su je fondovi potvrdili nakon epizode s Agrokorom nešto govori.

Ajde ne trolaj

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• Toni
    • March 21, 2021 at 5:52 PM
    Quote from nalet

Pripreme pomalo idu...

https://slobodnadalmacija.hr/split/novi-mar…jezdica-1085539

Katastrofa ulaganje, još jedna fix ideja AV.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Toni
    • March 21, 2021 at 5:48 PM

Mislim da je ministrica rekla da se za kanale koji imaju nacionalnu koncesiju neće primjenjivati restrikcije vertikalne integracije (znači u slučaju UG Nova TV i Doma). Za ostalo postoji restrikcija. Uz to pustiti će još koju nacionalnu koncesiju i onda i N1 ima šansu upasti.

• PODR (Podravka d.d.)

• Toni
    • March 21, 2021 at 5:41 PM
    Quote from tollway

ako baš želite moje osobno mišljenje.... postavljena je od strane mirovinaca na prijedlog premijera na rok g dana! zadatak joj je ušminkavanje i priprema za prodaju državnog udjela. kc i okolica pričaju isto. koliko čujem iz same podravke, vrlo je energična i oštra, vrlo nezadovoljna gotovo nikakvim pozicioniranjem snack i prikladnih proizvoda na tzv vrućim mjestima (benzinske, kiosci, dm, muller....), posebno kritična prema regionalnim voditeljima prodaje.

ostaje nam za vidjeti....

Ovaj dio oko snack programa je čista budalaština, ali samo govori koliko je neprikladna za poziciju. U kratkom roku ne može puno naštetiti.

Ostalo što pišeš je vrlo moguće. Ona je na još jednom specijalnom zadatku gdje se isplate ključnim igračima događaju negdje daleko od EU očiju.

Pitanje svih pitanja. Ostati u dionici ili izaći? Za razliku od prvog specijalnog zadatka gdje su ulagačima isporučili nulu u ovom slučaju naplaćuju fee za preuzimanje tržišta i mislim da se isplati ostati unutra. Polančec i ekipa su bili u obrani, a sada se igra predaja utakmice.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Toni
    • March 20, 2021 at 9:52 AM

https://www.e15.cz/galerie/byznys…-do-leta?foto=0

Stiže gazda Strnad.

• Toni
    • March 19, 2021 at 6:30 PM
    Quote from dionicar

ako ovo nije najava.. ne znam šta je.

https://m.facebook.com/story.php?stor…107331939315579

peosuefajre malo po komentarima.. po Facebooku. Ovo je gotovo Al stvarno.

Netko se zali na brzinu interneta, te mu službeni Tele2 profil odgovara da se se nova usluga odnosi na "optičku mrežu". Ne Znam smijem li copy paste zbog gdpra

Grade mrežu u Zagrebu: Siget, Trnsko, Zapruđe, Savski Gaj, Lanište, Remetinečki Gaj, Jaruščica

http://bbzone.hakom.hr/hr-HR/SvjetlovodnaMreza

• Toni
    • March 19, 2021 at 2:53 PM

Upućeniji kolege, čemu današnje uzbuđenje oko ĐĐ

• PODR (Podravka d.d.)

• Toni
    • March 18, 2021 at 1:43 PM

Što ste mislili da će Podravka proći neokrnjena ovom nominacijom kraljice? Prvo up up dionica da smiri fondove onda up up plaće da udovolji koprivničkom plebsu. I tako balans, a vi kupujte Podravka proizvode made in Italy.

• Toni
    • March 15, 2021 at 4:21 PM

Na kraju ZEM ide na ruku vertikalne integracije. To otvara UG vrata, ali i jača otpor postojećeg igrača A1. I još neka se uključi i PPF (Telenor). Veselje na burzi.

• Toni
    • March 15, 2021 at 10:59 AM
    Quote from Giovo

A1 više neće prenositi N1 i SportKlub

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ba/2261233.aspx

Kako ćemo to tumačiti? Upozorenje ne lobirajte za izmjenu zakona ili bacili smo oko na Optimu ili ekipa konkurenti smo u mobilnoj nema razloga da vas "sponzoriramo". Sljedeći je HT koji neće obnoviti ugovor?

• KRAS (Kraš prehrambena industrija d.d.)

• Toni
    • March 15, 2021 at 8:51 AM

Možda su došli do nekog modela udruživanja konditorskih industrija u HR i SRB. To bi bilo dosta logično sa aspekta globalne konkurencije koja ih oboje nagriza. Takav potez bi bio pravo iznenađenje.

• Toni
    • March 14, 2021 at 11:21 AM

Proguglao sam udruge, izgleda da je to vodio sindikalist Barić. Danas on navija za Čehe.

• Toni
    • March 14, 2021 at 11:14 AM

OLAF ima druga zaduženja. Sve je po propisima. Sve odluke će biti donesene na GS i svi dioničari imati će informacije. Jedino što preostaje da se pojaviš na skupštini osobno ili preko posrednika. Mislim da je već ranije bilo pokušaja okupljanja malih ulagača, ali bezuspješno. Ne znam više tko je stajao iza tog okupljanja.

• Toni
    • March 12, 2021 at 4:22 PM
    Quote from harpun

uz ispunjenje specificiranih uvjeta. Zaprimljena ponuda ne predstavlja ponudu za kupnju
    dionica.
    znači neće biti dokapitalizacije kroz izdavanje novih dionica

možda nude zamjenu otplate dijela kredita za državni udjel ili nešto slično

Pa kako si to zaključio? "izrazilo namjeru za sudjelovanje u restrukturiranju Đuro Đaković Grupe d.d. dokapitalizacijom, uz ispunjenje specificiranih uvjeta. Zaprimljena ponuda ne predstavlja ponudu za kupnju dionica."

To samo znači da će biti dokapitalizacija bez obveze za kupnju dionica, što je u ĐĐ već bio slučaj.

• Toni
    • March 12, 2021 at 2:47 PM
    Quote from buMBum
    Quote from accountant

zašto bi platili išta kad je kapital negativan?

za koliko je ono Todorić dobio Belje samo da vrati kredite i sačuva radnike?

a kod Agrokora, gdje kapital nije bio negativan, su izmislili jamstva za koje su teretili pasivu i na taj način 'ošišali' i izvlastili postoječe dioničare

ljudi, dajte se opametite

Hoćete reći da su NB, njegova godpodja i BI predali 26% udjela za nula kuna ili su im još i platili da preuzmu udjele samo kako bi oni izašli?

Hoćete reći da je otimačina u Agrokor, Petrokemiji, Uljaniku, Konstruktoru, INGRI, Vijaduktu, Brodosplitu, ... (slobodno nastavite niz) u redu i u skladu sa Ustavom RH i pravom EU?

Ne lomite mi bagreme!!! Opet!

Jer ...

.

Display More

Specifični uvjeti traže se od države i to može biti nešto poput poreznih olakšica, većih ugovora s MORH-om, državni udio za 1 kunu, ... budite kreativni

Naravno postoji opcija da se pokuša izvući samo interesatni djelovi poput ĐĐSV, a Grupu zajedno sa svim dioničarima potopi.

• PODR (Podravka d.d.)

• Toni
    • March 12, 2021 at 2:41 PM
    Quote from Flight

Jedva sam pronasao temu....

https://www.rast.hr/hr/trziste/vrijednosnica/podr-r-a

Toliko je bilo drvlja i kamenja po Borgovki, a kad ono.... iako mislim da rast ima vise s peglanjem indeksa nego sa samom Podravkom.... al zanimljivo je kako je dio ekipe “brzo i lako odustao” zadojen pričom koja nema mnogo veze s poslovanjem.

Cijenu pumpaju fondovi, ali iznenađenje je (za sada) da je počela čistiti politički sponzorirane managere. Vidjeti ćemo kamo će to otići. Samo da ne navuče drugu sebi podobnu ekipu.

• Toni
    • March 12, 2021 at 12:22 PM
    Quote from Moller

kako se ova ponuda dokapitalizacije može protumačiti, razvodnjavanje ili navodnjavanje

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…d47e5513ba1.pdf

Odlučiti će na kraju skupština društva, što znači dogovor najvećih dioničara. Nisu se do sada mali ulagači udružili pa neće ni za sljedeću skupštinu.

Imaju specifične uvjete. Samo neki insajder može znati što je to.

• Toni
    • March 12, 2021 at 9:17 AM

Na optimi do veće rasta može doći samo ako zagrizu i UG i PPF (A1 ne vidim više unutra). Cijena 6.70 - 7.00 je ako se pojavi samo jedna od te dvije firme, a ako krene pripetavanje onda znamo kamo to ide. Strpljen spašen.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt