Ma joooojjj, pa daj naucite vise jednom da je kineska partija skupina nesposobnjakovica koja ne moze ali ama bas nista osim upucati sebe u nogu. Prvo ugljen pa celik pa rudaca pa opet u krug. Nikako da nauce da supresijom ponude pojacavas cijenu, nema nacina da smanjis proizvodnju celika, a da ne povecas istome cijenu, a onda ukrug i cijenu rudace i svih proizvoda od celika, i ne ugrozis svoj GDP.
To su totalni nesposobnjakovici kojima je rok odavno istekao. Ako misle da su toliko super neka organiziraju visestranacke izbore.
Da, culi smo vec od vas s rozim cvikama da je to hrpa debila. Samo ima jedan problem tu, market se ne slaze s vama
Kolega, sve novce na burzi koje sam napravio, a napravio sam 7 znamenki u kunama, cistaka, napravio sam ne slazuci se s marketom. Just for the record.
Usao sam u Atpl debelo dok vama jos nije bila na radaru, po cijeni oko upola sadasnje.
I kad vam ja nesto kazem onda je tako.
Market moze sto god hoce. Sretno mu bilo. Ja sam pametniji i spretniji i uspjesniji. I ljepsi. Sala mala, ali poanta je nadam se jasna...
Jos nesto: cinjenice potvrdjuju sto pisem.
Ban na australski ugljen, oplaaa, ode na 150 usd.
Restrikcije na output celika, oplaaa, ode cijena gore duplo.
Posljedicno ode i rudaca trostruko.
Jel vam sada jasno?
To je hrpa samodopadnih nesposobnjakovica kojima je apsolutna vlast koju imaju doma otupila ostricu uma.
Plus sto su sa svojom Wolf Warrior politikom otjerali ali ama bas sve saveznike. Debili. Xi Jingping pogotovo.