@mittko
Meni je nevjerojatno kako ti prikazuješ i interpretiraš te sličice pa recimo gdje imaš relativno nazovimo ih slabe tehničke argumente odnosno nemaš suvisao pattern dodaš malo fundamenata.... i to onako samo ih nabaciš ili nacrtaš neki bzvz trendline i umotas ga u neki valjda tebi razumljiv “celofan”. Uglavnom su tvoje analize hvali more, a još vise zaljev u kojem sam se poziconirao. Ili u kojem bi se eventualno uskoro mogao pozicionirati. Barem meni to tako ponekad slici. A još mi je nevjerojatnije kako ekipa puši te tvoje sličice i zahvaljuje ti na tome. Al stvarno mi je to nevjerojatno kako ljudima možeš prodati ali ponekad doslovno pizdarije. Al to vise govori o njima nego o tebi odnosno tvojoj viziji TA.
Ako je dionica u trendu onda je u trendu, ako je downtrendu onda je tamo. Sideways otvara relativno gledano slične mogućnosti za up i Down, al sad tu tu neke tvoje dodatne imaginacije su doista besmislene i meni izgledaju what baba wanted that baba dreamed! No offence.
Al svaka roba ima svoju publiku pa ako je to nekome zanimljivo i natprosječno korisno - samo naprijed.