Display MoreJDPL apdejt
JDPL napreduje dalje, daily graf izgleda malo kaotično zbog male likvidnosti i velikog spreada, ali bitan je trend. Weekly graf izgleda čišće.
Cijena je napokon opet iznad 200EMA, to je najviša cijena u zadnjih više od godinu dana. Sve u svemu, i dalje izgleda bullish.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. JDPL apdejt
Šta reći drugo nego "prekrasno"
Od mog prvog posta na temu JDPL cijena je otišla +94%. Bilo je vremena za kupiti po 9 kn, pa i ispod 9, ali malo ih je u ovo vjerovalo.
Cijena je u principu došla do prvog targeta koji sam ranije zadao na 17,10, a kasnije ga podigao na 18,30. Inače, često je da kada imamo slučaj da cijena brzo dođe do targeta, često ga "prepuca" - tako smo i ovdje prepucali target.
RSI je ušao u overbought, tako da bi sada uskoro konsolidacija bila očekivana.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Zanimljivo je da se sada ovdje već nazire potencijalni cup&handle, sve kako je prikazano na grafu ispod. Cijena bi se mogla povući do 0,382 Fib, tu negdje će biti i sve tri EMA (50, 100 i 200), a tu je ujedno i zona podrške od prije. Živi bili pa vidjeli! Target u ovoj varijanti je 29 kn.
Ja osobno neću prodavati jer sam se namučio dok sam skupio količinu koja me zadovoljava. Dionica je jako nelikvidna - prije nije nitko htio kupiti, a sada nitko ne želi prodati
Likvidnost će se vjerojatno povećati sa povećanjem cijene, tako je oduvijek bilo i bit će
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
A potencijalni dokap za koji je sve pripremljeno nećeš spomenuti? Samo ‘pro’? Ništa ‘cons’? Njega naravno nema na crtežu, al ako vijest izadje, onda će se “šalica razbiti u x komada. Ako uvjeti dokapa ne budu u skladu s tržištem, a ne znam zašto bi bili ako i sam tvrdiš da je dionica nelikvidna, a shodno tome i cijena manipulativna.