1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marin83

Posts by Marin83

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 24, 2022 at 2:13 PM
    Quote from NaBiduAsku

ja ne kupujem apsolutno ništa više... zapitajte se da li su veće šanse da se sutra Rusi povuku ili da se ne povuku? I ako se ne povuku na šta će ličiti i sutrašnje trgovanje.

Quote from Marin83

Ja sam ipak nešto trgovao, prodao sam sav ADRS2 sa nekih -4.5% gubitka na njemu i sa trećinom tog novca kupio :

+VLEN po 10,50kn

Još od prodaje ADRS2 kupio:

+HPB po 745kn

+VLEN 10 kn

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Marin83
    • February 24, 2022 at 2:06 PM
    Quote from Marielena

Bas gledam. Danas smo medju najgorima. Izgleda da nasi investitori ovdje vide najveci sistemski rizik. Ili je ovdje uslo previse spekulanata🤔

Ma mirovinci i market makeri su se povukli sa bida i to ti tako izgleda kad mali divljaju i kad ih vode emocije...Paničari su mi skinuli 8% portfelja trenutno..

Ok jasno mi je da Adpl i PTKM trebaju pasti, jer su direktno pogođeni razvojem situacije ,ali ostalo....

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marin83
    • February 24, 2022 at 1:29 PM

Poljska burza ljosnila -10%

• Marin83
    • February 24, 2022 at 1:25 PM
    Quote from Sinner99
    Quote from barbosa 2.0

vratio se sa kave...ljudi sjede po terasama, neki u kratkim rukavima, komadi diskretno zadigli suknje :) , razgovaraju, smiju se...a ja neurozan, špeluliram, kalkuliram, zbrajam minuse i vjerojatno nekom sa strane imam look ko ocjeđeni limun X/ ...ti *#$%&x burzu putina i ukrajinu i šulca i dedu bidena i sve to skupa :cursing:

*

Isto se i meni desilo, nakon 2 pive mirniji, a glavna tema na terasi jadranski derbi, o rusima ništa.

Ja spava nisam cilu noć :D

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 24, 2022 at 1:20 PM

Ja sam ipak nešto trgovao, prodao sam sav ADRS2 sa nekih -4.5% gubitka na njemu i sa trećinom tog novca kupio :

+VLEN po 10,50kn

EDIT: popodne ću prominit 20k eura i uplatit ih na brokerski sutra ujutro...

• Marin83
    • February 24, 2022 at 12:29 PM
    Quote from barbosa 2.0

zatvaram butigu do daljnjega, nit kupujem, nit prodajem, idem na kavu pa kud puklo da puklo...

To sam i ja odlučija, jer ovo nema smisla, a imam kešovine igrom slučaja koliko hoću...do ponediljka neću ništa radit..prodavat neću za ništa,a bogami neću ni kupovat, jer ovaj luđak u Rusiji tko zna šta može napravit preko vikenda...lipo ću se naspavat, odmorit preko vikenda, jer već desetak dana me jaše neizvjesnost, a tako ne mogu funkcionirati...današnji minus mi je -7%.

• Marin83
    • February 24, 2022 at 12:23 PM

Šta je ovo danas...naši bizoni nisu baš svoji...

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Marin83
    • February 24, 2022 at 10:24 AM
    Quote from ZoD

Za dan dva neće se imati što zbrajati..

Ništa još rusi osvojili nisu..

• Marin83
    • February 24, 2022 at 10:21 AM
    Quote from ZoD

Ukrajinska vojska udarila u bježaniju, napuštaju svoje položaje. Ukrajinski Su 27 sletio u Rumunjsku. Dakle i piloti im bježe.

To je peta kolona, daj im dan,dva da se zbroje,,,,

• Marin83
    • February 24, 2022 at 10:01 AM

jutros je netko 7CRO kupio po 104kn ^^ ^^ ^^ bdw nisam cilu noć spava, zna sam što će biti već oko ponoći || ||

• Marin83
    • February 24, 2022 at 7:26 AM

Reuters prenosi da su Ukri skinili 5 ruskih aviona i helikoptera u Luhansk regiji... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

• Marin83
    • February 24, 2022 at 6:56 AM

Rusija i Bjelorusija u full-scale ofenzivi na Ukrajinu. Neće ovo na dobro za Ukrajinu izaći...

• Marin83
    • February 23, 2022 at 4:31 PM

Ukrajina proglasila izvaredno stanje i burze odma okrene u crveno..,pa dokle više 8o

• Marin83
    • February 23, 2022 at 3:44 PM

Dodijalo mi gledat kako se na TPNG gledaju preko nišana, pa bacio 1000 eura na ask po 39,80kn i vidim odmah oživila trgovina..ajde još 2-3k eura bacite po asku i eto nas na 45kn...

• Marin83
    • February 23, 2022 at 3:23 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Marin83

Meni je trenutno portfelj ATH ...očito sam donosio dobre odluke, to ne bih mogao bez ovoga foruma definitivno...

pa i meni je ATH ali sam nezadovoljan tako niskim athuom u odnosu na početak godine. :) al ajde bitno da se ne gubi... iako inflacija :/

ne zaboravi polagano kratiti poziciju kako cijene budu išle gore i po meni nema beda....Putin je izgledao dobio inekciju za smirenje....skontala izgleda i ruska vršhuška da lik treba obuzdat...

• Marin83
    • February 23, 2022 at 3:15 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from mitkko

Baš sam se pohvalio kolegi kako mi je portfelj danas trenutno na vrhuncu godine, a ušao sam u dionice tek prije 7-8 dana, od Božića sam bio 100% u kešu.

U sličnim prilikama kada sam se tako hvalio je obično drugi dan sve palo... zato da ne ureknem... puj, puj... :)

meni prošli mjesec break even, ovaj neka sića plus... očekivao sam više od predigre prije i tijekom izvješća ali čini se da je rat kojeg neće biti umiješao prste.

Meni je trenutno portfelj ATH ...očito sam donosio dobre odluke, to ne bih mogao bez ovoga foruma definitivno...

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 23, 2022 at 1:51 PM
    Quote from Kivi
    Quote from 5. Element

Ja rasprodao sve i tu i vani.

Ocekujem tesko njesra, cak prije tu nego vani.

Ako Putin potpali BiH s Dodikom necemo biti turisticka zemlja nego krajisnicka.

A dionice ne kikiriki nego dzabalesku.

u tom slučaju nebu vam ni fiat puno pomogao.. prije svinjske polovice u zamrzivaču

Ne bi ni to bez struje puno trajalo:)

• Marin83
    • February 23, 2022 at 1:46 PM

Evo nam se i HPB pokrenija....

• Marin83
    • February 23, 2022 at 1:35 PM
    Quote from renchi
    Quote from Marin83

Što je Irska napravila???

2009 su imali cca 76000 rođenih, 2020 56000 rođenih, a između te dvi godine su još gotovo milijun ljudi uselili u Irsku...Irci su propali narod, kao i svi ostali zapadni narodi...

Od autohtonih europskih naroda se još samo Čečeni dobro drže, sve je ostalo propalo pa čak i europski dio Turske.

Irska : https://www.kbc.ie/w/2021-data-sh…-remains-robust - svakako pročitati

dakle rast stanovništva je od 0,7 do 1,1 %

U isto vrijeme Hrvatska: broj umrlih godišnje je oko 56 000, a broj rođenih oko 36 000.

1990 BDP Isrke je 50 milijardi dolara.

2021 BDP Irske je 418 milijardi dolara.

BDP per capita 83 000 dolara

Display More

Nemojte kolegice molim vas..ekonomski rast Irske se temelji na engleskom govornom području, nultim poreznim stopama za multinacionalke unutar EU, te višedecenijskom korištenju EU fondova. Splet nekoliko pozitivnih okolnosti.

Samo nemojte više o demografiji, odgovorno tvrdim irski narod je demografski propao kao i do jedan zapadni narod, to što koriste migraciju kao smokvin list, ne mijenja činjenicu da nestaju.

• Marin83
    • February 23, 2022 at 1:06 PM
    Quote from accountant

u sridu, StatusQuo !

svi ostali, uključivo zdravstveni radnici i učitelji, nekoć vrlo cijenjena populacija u bivšoj državi, crnče od kad je krenula pandemija

Ma baš su se satrali:

Opća bolnica Dubrovnik / Dubrovnik General Hospital /Jerusalema #jerusalemadancechallenge
    www.youtube.com
    Policajci iz Pule zaplesali: ‘Duh je nesalomljiv’
    'I tako… rane nas potresi, lome nas korone, ali duh nam je nesalomljiv. Izazivamo sve nesalomljiva duha da uzvrate.', napisali su iz MUP-a na Twitteru. Izazo...
    www.youtube.com
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt