1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marin83

Posts by Marin83

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Marin83
    • February 28, 2022 at 2:31 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

Evo sada na HRT 4 govore da je 51% Fortenove u ruskom vlasništvu...izgleda da ćemo i mi malo omastit brk i dobit dio ruskog plijena.

nije bivši Gazda bio baš oličenje poštenja, ali da su mu za 600mil.€ drmnuli firmu, to je

Kako god živimo u zanimljivim vremenima redistribucije bogatstva, bolje je biti onaj koji drži tanjur i čeka svoj dio kolača, nego onaj tko je kolač platio. ^^

• Marin83
    • February 28, 2022 at 2:14 PM

Evo sada na HRT 4 govore da je 51% Fortenove u ruskom vlasništvu...izgleda da ćemo i mi malo omastit brk i dobit dio ruskog plijena.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 28, 2022 at 11:24 AM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

Ti stvarno misliš da je netko izgubio kompas???? Nakon što je Putin najavio moguću nacionalizaciju imovine onih koji su uveli sankcije Rusiji, si ozbiljan???

ne znam što je sve moguće, ali hrvatska lisnica u hrvatskom džepu mi je nekako najsigurnija

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…o-foto-20220228

možda bi vama izašli u susret da danas trebate 100000 za kupnju npr. dionica ili konzervi, ovisno gledate li na pregovore optimistično ili pesimistično

Uvik samo zaobilazio Sberbank i Kentbank...jedna ruska, druga turska, baš iz ovih razloga...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Marin83
    • February 28, 2022 at 11:12 AM
    Quote from Roki
    Quote from Paulie

+ADPL na 110-115 kn, nisam ni sanjao da će biti ovako jeftino.

Svaka čast kolega na hrabrosti, nije lako ostati hladne glave na ovakve reakcije na forumu i ovakve reakcije cijene. Ljudi su izgleda totalno izgubili kompas, ADPL je u problemu ali ne ni blizu ovakvom kakvog cijena sugerira.

Cijena je stvarno smiješna, nisam pri cashu ali gledam šta bih prodao pa da kupim adpl.

Ti stvarno misliš da je netko izgubio kompas???? Nakon što je Putin najavio moguću nacionalizaciju imovine onih koji su uveli sankcije Rusiji, si ozbiljan???

• Marin83
    • February 28, 2022 at 9:49 AM

Nisu naši dioničari nešto prestrašeni jutro...to je dobro...europske burze imau zašto padat, masa tvrtki ima imovinu u Rusiji i Ukrajini.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 28, 2022 at 9:43 AM

+7SLO po 136kn samo malo

• Marin83
    • February 27, 2022 at 11:57 PM

Norway's $1.3 trillion sovereign wealth fund, the world's biggest, will start selling out of investments in Russia.

Norvežani se povlače iz Rusije također...Ovo mi sve smrdi, kako bi Švabe rekli, da se ide u Totaler Kreig.

• Marin83
    • February 27, 2022 at 11:44 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Marin83

Ovo je realno isključiva krivnja Merkelice koja je kupovala plin i naftu od Rusa, te tako neposredno osnaživala moć Putina , a dio je krivnja njemačkih zelenih sa gašenjem nuklearki i termoelektrana na ugljen.

I sada došao na čelo Njemačke Scholz i prvo je odlučio obnovit wehrmacht, tako da podupla izdvajanja za vojsku, na premoćnih 113 milijardi dolara, odmah pošalje Ukrajincima 1000 Panzerfaust-a 3 na istočni front i odluče se preko noći skinuti sa ruske nafte i plina...zanimljivo...

Ulaganja u vojsku ce svakako dignuti industrijsku proizvodnju.

Da, sve oružje koje kupe mora da bude proizvedeno u EU.

Bdw sutra će dionice svih obrambenih firmi u Europi eksplodirati...

• Marin83
    • February 27, 2022 at 11:33 PM

Ovo je realno isključiva krivnja Merkelice koja je kupovala plin i naftu od Rusa, te tako neposredno osnaživala moć Putina , a dio je krivnja njemačkih zelenih sa gašenjem nuklearki i termoelektrana na ugljen.

I sada došao na čelo Njemačke Scholz i prvo je odlučio obnovit wehrmacht, tako da podupla izdvajanja za vojsku, na premoćnih 113 milijardi dolara, odmah pošalje Ukrajincima 1000 Panzerfaust-a 3 na istočni front i odluče se preko noći skinuti sa ruske nafte i plina...zanimljivo...

• Marin83
    • February 27, 2022 at 11:00 PM
    Quote from Shogun

Kolega 5.Element pretrazite malo principe nuklearnog odvracanja. Ukratko, tko prvi zapuca nije bitno jer proces je takav da kad sustav (US ili Ruski) prepozna da je nuklearna bomba bacena, krece automatsko istresanje par tisuca bojevih glava cak i ako je npr. Wash. ili Moskva izbrisana sa zemlje.

2121 nuklearni test je izveden od 1945 do danas, ukupne 540849 kilotona oslobođene snage, pa smo opet svi živi i koliko toliko zdravi...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marin83
    • February 27, 2022 at 10:27 PM

Zadnji put kada se je Zapad ovako unisono udružio u Prstenovu družinu je bilo na prijelazu 19 i 20 stoljeća za Bokserskog ustanka, kada su u sedmicu dana popljačkali Kinu i rasparcelali je među sobom. ^^

Kinezi i dan danas imaju traume od tog događaja.

• Marin83
    • February 27, 2022 at 10:16 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

Mislim MOEX će sutra na nulu doći, ako i otvore buru...a zapadne burze vole ratove?! pogle kolega Njemačku digla vojni budžet na 113 milijardi dolara(podupali ga)...

Eno Bosanci su već preuzeli Sberbank...

i srpski kralj šećera se osladio hrvatskim dijelom i to već odavno

Ovo je za Zapad najveći ratni plijen poslije zamrzavanja Libijske imovine 2011...preko 1500 milijardi dolara ruske imovine će biti zamrznuto( ratni plijen), to bi trebalo burze pogurati u plus....Čak i Švicarci su odlučili ući u družinu i popljačkat svu rusku imovinu kod njih.

Čitam zdrpit će Rusima 2/3 deviznih rezervi CBR koje su geografski van Rusije. 400 milijardi dolara :D :D :D

• Marin83
    • February 27, 2022 at 10:04 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

Ljudi što očekujte od jutra...hoćemo ići u plus ili će opet biti panika....ja znam da su sad dioničari ADPL i PTKM u nezavidnoj situaciji i da će tu biti nekog pada, ali ovo ostalo ne vidim razlog?!

svatko mora za sebe donijeti odluku, kao što je bilo uvijek i do sada

PRIJE 22 MINUTE

BORRELL: ŠALJEMO VOJNE AVIONE

Predsjednik Europskog parlamenta Joseph Borrell rekao je da će EU, u sklopu vojne pomoći, Ukrajini poslati borbene avione.

je li stanje toliko kritično ili samo navlače kišu ?

ni ovo nije baš ohrabrujuće

https://seebiz.eu/energetika/bp-…rosneftu/271964

Display More

Mislim MOEX će sutra na nulu doći, ako i otvore buru...a zapadne burze vole ratove?! pogle kolega Njemačku digla vojni budžet na 113 milijardi dolara(podupali ga)...

Eno Bosanci su već preuzeli Sberbank...

• Marin83
    • February 27, 2022 at 9:46 PM

Ljudi što očekujte od jutra...hoćemo ići u plus ili će opet biti panika....ja znam da su sad dioničari ADPL i PTKM u nezavidnoj situaciji i da će tu biti nekog pada, ali ovo ostalo ne vidim razlog?!

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Marin83
    • February 25, 2022 at 11:48 PM
    Quote from verdi

laku noć. nemoj čečene sanjati.

kad ti sad Vučić dobije po labrnji. ^^ ^^ ^^

• Marin83
    • February 25, 2022 at 11:42 PM
    Quote from verdi
    Quote from Marin83

Ne se ljutit što ti Rusima baš ne ide:)...a i ja bi smanjio količinu rusofilije u pisanju, nikad ne znaš kome može upast u oko.

ma ne ljutim se ja ni sekunde. da li ti je ovo 83 godište? ako je tako onda uniforme nikad nisi vidio. vojska je jedno veliko zlo koja ništa ne kupuje od lokalaca nego ide, pali, pljačka, ubija i siluje. armagedon. ako hoćeš to da izbjegneš onda odeš na video igrici u podešavanja i smanjiš intezitet doživljaja.

Dosta je tvoje u rukavicama rusofilije , provalilo te...pa sad od nemoći ideš na mene ad hominem...

Rusi se trude glumiti dobre momke da pridobiju ukrajinsku populaciju...imaš vide snimku gdje prolazi kolona ruskih vojni džipova i gdje ih jedan vidno uzrujani Ukrajinac udara nogama ,kako koji džip prođe, ovi ga ignoriraju...

Ovde završava naša komunikacija, jer vidim da ti fali podloge za takvu raspravu! Laku noć:)

• Marin83
    • February 25, 2022 at 11:09 PM
    Quote from verdi
    Quote from Marin83

Rusi oklop je ostaje bez goriva diljem Ukrajine ,očito im logistika šteka, pokušavaju kupiti gorivo od lokalaca, sugerira se Ukrajinca da im daju gorivo sa šećerom unutra...

koliko je autonmija tenka sa jednim rezervoarom? je li bar 100km? kupuju gorivo od lokalaca ?! dok ovi tankaju seljaci im guraju krompire u auspuh. molim te da li mogu predložiti ovaj tvoj post za glupost godine?

Ne se ljutit što ti Rusima baš ne ide:)...a i ja bi smanjio količinu rusofilije u pisanju, nikad ne znaš kome može upast u oko.

• Marin83
    • February 25, 2022 at 9:28 PM

Irci u Dublinu he....li sve po spisku ruskom veleposlaniku:

Jimmy on Twitter
    “Dublin, Ireland. Angry crowd harasses a car carrying the Russian ambassador as it tries to enter the Embassy. Ireland, I am proud of you.❤️🇮🇪…
    twitter.com

• Marin83
    • February 25, 2022 at 9:12 PM

Rusi oklop je ostaje bez goriva diljem Ukrajine ,očito im logistika šteka, pokušavaju kupiti gorivo od lokalaca, sugerira se Ukrajinca da im daju gorivo sa šećerom unutra...

• Marin83
    • February 25, 2022 at 8:56 PM

Nakon što je ona poludjela baba iz Rusije prijetila Švedskoj i Finskoj, Šveđani su vrlo brzo odgovorili poslavši NLAW-ove u Kijev:

NLAW | Saab
    NLAW eliminates even the most advanced tanks. It is best-in-class for dismounted light forces that operate in all environments, including built-up areas.
    www.saab.com

FMdtTrwXEAUUWDw?format=jpg&name=900x900

1. Privacy Policy
  2. Kontakt