1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marin83

Posts by Marin83

• Tankerasi strani i domaci

• Marin83
    • March 15, 2022 at 5:46 PM

Objasnite mi kako vozarina može biti negativna:)

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Marin83
    • March 15, 2022 at 4:30 PM
    Quote from barbosa 2.0

uopće je nevažno čija su, to je katastrofa, odvratna propaganda...nije ovo utakmica pa da se navija, u tim vozilima su bili ljudi

Okupatori koji provode plan o obnovi Ruskog Carstva i koji Ukrajince i Ukrajinu nazivaju Lenjinovom izmišljotinom, jeee evo odma ću ih žalit.

🇺🇦Armed Forces on Twitter
    “25-та Окрема повітрянодесантна Січеславська бригада "Game over", російські загарбники! Десантники продовжують влучними пострілами множити на нуль мокшанське…
    twitter.com

• Marin83
    • March 15, 2022 at 12:44 PM

Kolega tvrdi da su dnevne vozarine TPNG-a pale 12 puta od prosjeka za 4 kvartal, ja više ne znam jel ovo ozbiljno ili zezancija...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marin83
    • March 15, 2022 at 12:05 PM

Koja je fora sa ovim KOTR2 trguje se sa njim na burzi, ali na ZSE nema nikakvih informacija o njemu, niti ja na listi dionica???

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Marin83
    • March 15, 2022 at 11:37 AM
    Quote from Infinity

Već je ukalkulirana u cijeni 😂😂😂😂

ma već su jutros i ex dividend day ukalkulirali..

• Marin83
    • March 15, 2022 at 11:06 AM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Marin83

Mislim da vi to kolega krivo gledate krive rute, ne mogu dnevni troškovi broda biti duplo veći od prihoda...nema logike, tada nitko ne bi vozio. Vi nešto sigurno krivo gledate.

Mogu biti veci jer dnevni trosak je fiksni trosak i ne ovisi o najmu, a prihod od 1000$ je prihod i koliko god mali bio umanjuje taj dnevni trosak tj gubitak.

gorivo i razne naknade, te troškovi povezani sa covid rekstrikcijama su fiksni troškovi?! ajde, svaki dan nešto novo naučim...

A sad o vozarinama: kada vidimo (i znamo iz FI-a) kolike su bile prosječne TCE neto vozarine TPNG u zadnjih 3-4 kvartala i sada kada je BCTI porasta 110%, vozarine za TPNG tankere su pale 12 puta... Malo ozbiljnosti ljudi!

• Marin83
    • March 15, 2022 at 9:48 AM
    Quote from mitkko

Evo i tablice vozarina za te visegodisnje ugovore. Tih 16.000 je ugovorena vozarina taman u skladu sa ovom tablicom (3-5 godina).

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Mislim da vi to kolega krivo gledate krive rute, ne mogu dnevni troškovi broda biti duplo veći od prihoda...nema logike, tada nitko ne bi vozio. Vi nešto sigurno krivo gledate.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Marin83
    • March 14, 2022 at 10:10 PM

Ovde i dalje tuga vlada vidim, ne znam ni sam što da mislim o trenutnom BCTI i cijeni TPNG-a...

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Marin83
    • March 11, 2022 at 9:23 PM
    Quote from Lemi

5. HPB -3947

8. PBZ -2803

Jos im zajedno ostalo 155 000 kom

Ja bi se zapitao što oni znaju, a ostale ne znaju?!

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Marin83
    • March 11, 2022 at 9:12 PM

Srijeda, kupnja mirovinca

PBZ CO OMF - KATEGORIJA B
    3,066

Ukratko imamo dva mirovina koji kupuju HPB :PBZ CO OMF i ERSTE PLAVI OMF

• Marin83
    • March 11, 2022 at 8:11 PM

Biden rekao da će G7 ukinuti Rusiji status najpovlaštenije nacije

Jel se ovo radi ako je rat pri kraju i ako želiš deeskalirati situaciju??

• Marin83
    • March 11, 2022 at 3:12 PM
    Quote from hugh
    Quote from toluen

Zanimljiv detalj koji nitko ne primjećuje - postignut napredak u razgovorima s Ukrajinom ??? Kakvi razgovori ??? Jesmo nešto prespavali? Uz kavu, kekse i toplu peć ključni igrači čavrljaju o budućnosti dok se javno vode bezuspješni pregovori i rastjeruju civili. Toliko o transparentnosti onoga što se stvarno na terenu događa. Nama predstava, a njima...

I jedan ne sasvim nevjerojatan pogled na recentne događaje. Ništa nije slučajno

od kud god letjelica došla, sigirno nije došla slučajno, isto kao što i mjesto pada nije slučajno i nosi određenu poruku........stvarno neobično i potencijalno jako opasno.........

Šta će nam oružje, treba vrtiće gradit.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • March 11, 2022 at 2:36 PM

-HPB po 875 kn samo malo

+SLRS po 555 kn

• Marin83
    • March 11, 2022 at 2:10 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

I dok padaju, sabor raspravlja o nekakvoj kvazi ženskoj potlačenosti u RH....umjesto da raspravljaju koliko će AT i AA oružja kupiti, dronova, pušaka, noćnih naočala ,pancirki i tako tih stvari...idioti!

Sabor će sigurno, kada riješi ova važnija pitanja, dati ovlasti Stožeru da se večeras organizira motrenje zračnog prostora svih građana s balkona, žene do 24.00 muškarci od 00.00

heeh evo su odlučili da neće ništa odlučit...status quo do daljnjega...dekadencija je jednostavna prejaka.

• Marin83
    • March 11, 2022 at 2:04 PM
    Quote from plavi05

Čudi me kad neki analitičari pozitivno govori o Angeli M. kako je ona surađivala, izgleda da i Putinu fali Angela,

To ti je feministička agenda, da je bacila atomsku bombu hvalili bi je.

• Marin83
    • March 11, 2022 at 11:53 AM
    Quote from verdi

evo padaju i nad zagrebom nekakve letjelice. vežite se polijećemo u novi vrli svijet.

I dok padaju, sabor raspravlja o nekakvoj kvazi ženskoj potlačenosti u RH....umjesto da raspravljaju koliko će AT i AA oružja kupiti, dronova, pušaka, noćnih naočala ,pancirki i tako tih stvari...idioti!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Marin83
    • March 11, 2022 at 11:48 AM
    Quote from mitkko

Bas citam i ne vjerujem :) vec smo ubrojili i stotine milijuna dobiti i u dalekoj 2024. ^^

Jos jucer depresija, a danas je vec visegodisnja euforija gotova stvar. Masala!

Znači u ponediljak bacanje po bidu...

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Marin83
    • March 10, 2022 at 10:20 PM
    Quote from diokidina

Ici ce cijena. Ima trgovanja. Skuplja se.

Raiffeisen sa br.9 na br. 5 podebljao 31100kom.

To mu je prodao MESSER CROATIA PLIN D.O.O.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Marin83
    • March 10, 2022 at 10:18 PM

Ekipa "don't look up" by Zvjezdani...

• Marin83
    • March 10, 2022 at 7:44 PM

Kad će se više cijena oslobodit i otići na očekivane razine??? Na ovim razinama BCTI-a SPOT vozarine su koliko 25k dolara???

1. Privacy Policy
  2. Kontakt