1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. Marin83

Posts by Marin83

• 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 132
  • TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Marin83
    • February 12, 2021 at 9:50 PM
    Quote from Mrcash
    Quote from Marin83

Meni je samo 18% porfelja na ZSE u TPNG, ima se dovoljno da se podupla pozicija kupnjom ispod 40kn. Ovo prvu polovinu ću prodati čim cijena dosegne cijenu ulaza(a to je do 44 kn),drugu polovinu koju ću kupiti ispdo 40kn, ću držati.

Ako ću već držati dionicu nekoliko mjeseci, bar ću je držat sa dionicama kupljenim na dnu. Nema panike, nema očajavanja i moj savjet:"šaraj malo, brate."

Ovo ti je odlicna ideja . Samo, ima jedan problem, a to je skoro 80 tis dionica koje su prodane prosjecno po 44 kn malim burek majstorima sa zse , kakvih smo svi mi, I svi mi bi rado te svoje dione prodali po 44 nekom vecem optimistu od nas, sad kad je jasno da amo se zahebali

Što je dobro, zapravo vrlo dobro, jer već sada vidimo kako je dionica koja je bila gotovo mrtva, sa samo 100000 dionica puštenih sa lanca postala izrazito likvidna.

• Marin83
    • February 12, 2021 at 6:28 PM
    Quote from keciga

Prestaje biti zabavno, dugo u dokupu na koju kunu niže - rezultat prevelika izlozenost jednoj dionici a neda ti se kratit jer je solidan minus.

Zna se odavno da je q4/2020 los ali opet ce biti bolji od trećeg kvartala. Kako nije doslo do značajnog rasta vozarina a puno je brodova na spotu izgledno je da je i q1/21 opet minus i vjerojatno zato rasprodaja. Tri losa izvjesca u nizu...

Meni je samo 18% porfelja na ZSE u TPNG, ima se dovoljno da se podupla pozicija kupnjom ispod 40kn. Ovo prvu polovinu ću prodati čim cijena dosegne cijenu ulaza(a to je do 44 kn),drugu polovinu koju ću kupiti ispdo 40kn, ću držati.

Ako ću već držati dionicu nekoliko mjeseci, bar ću je držat sa dionicama kupljenim na dnu. Nema panike, nema očajavanja i moj savjet:"šaraj malo, brate."

• Marin83
    • February 12, 2021 at 3:43 PM

Evo kraj dana vrime je da se dionica zatvori na 40kn. heheh

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Marin83
    • February 12, 2021 at 3:35 PM

Evo mi se PTKM već zeleni od plusa. :)

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 12, 2021 at 3:04 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

Evo riješio se i druge polovine ARNT po 340kn, jer mi je to bio target....također prodao nešto sitno HIMR po 735kn....sve u svemu danas se zaradila fina suma., odma sam bolje volje.

mr. 10% brzinski ?

U nekih 15-20dana za ARNT.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 12, 2021 at 2:51 PM
    Quote from Marin83

Prodao pola ARNT po 340kn...

Evo riješio se i druge polovine ARNT po 340kn, jer mi je to bio target....također prodao nešto sitno HIMR po 735kn....sve u svemu danas se zaradila fina suma., odma sam bolje volje.

• Marin83
    • February 12, 2021 at 1:42 PM
    Quote from todor

Gdje je nestala brana na 39:?: :huh:

Quote from Moller
    Quote from todor

Gdje je nestala brana na 39:?: :huh:

nije nestala samo se pod pritiskom napela do 38 :)

ako pukne, biti će nas na sve strane

Ne znam kako iskusni trejderi padaju na ovaj trik sa velikim nalogom(strašilom) na ASK-u. Pa da je tome cilj prodat te dionice ne bi keljio nalog od 4500 dionica.

Ma zašto će nas biti na sve strane, kad sam jesenas izdrža pad ATPL na 130kn, koji je deboto pred padom, mogu izdržat puno goreg na ovoj zdravoj dionici, da ne trepnem.

• Marin83
    • February 12, 2021 at 1:21 PM

Izgleda da je neprijatelj pregazija kotu 40, prelazimo na rezervnu kotu 39.

https://youtu.be/nQrE8vOM0ss?t=335

• Marin83
    • February 12, 2021 at 1:02 PM
    Quote from BudFox
    Quote from st-brajo

a tu je i snažna tehnička potpora, i što je najbolje, ne vidi se puno downside-a.

dovoljno je samo da opet bude neki potres na naftnom tržištu.

uostalom, lani je ona rasla kad je sve ostalo počelo tankirati.

kako bi zlocesti rekla, uzmeš malo za pokaznu vježbu :S

Ja čekam na 35, pa il pukovnik il pokojnik :D :D

Tako sam i ja lani čekao na 35kn, jer mi je bilo skupo na 37kn, pa sam propustija rast do 60kn...

• Marin83
    • February 12, 2021 at 12:43 PM
    Quote from Laudator
    Quote from Hari001

Prodavač ima robe,ko salate.

Al tuku i naši. Nema još povlačenja na rezervni položaj, kota 39.

Kota 39 je last stand tu se gine, nema povlačenja. ^^

• Marin83
    • February 12, 2021 at 11:59 AM
    Quote from Marielena

Da je netko izasao zbog pada vozarina rijec ne bih rekla, koje su btw okrenule u plus. Zbog pada vozarina dionice je prodao onaj veliki prodavac na 44 kune i uz to je jos dao diskont na kolicinu.

Ova dionica je podcijenjena iskljucivo zbog nelikvidnosti i niskog zanimanja za nju.

Samo brodovi minus dug bi se trebali vrednovati 60 kuna/dionici. A u 2019, a vidjeti cemo i 2020, imala je lijepi netto dobitak. Sve vrijeme nisu isplacivali dividendu. Da je fer vrednovana prosle godine bi se u vrijeme visokih vozarina trzila po 70 kuna. Pa na IPOu su fondovi kupovali po toj cijeni kada je bio veci dug, a nije bilo akumulirane dobiti.

Sada (ras)prodaju mali koji su kupovali po 44 kune razocarani da dionica nije rasla. To sam predvidjela i najavila. To je ekipa koja niti ne zna kolike su vozarine dok im to netko na forumu ne napise. A lako im mozes nacrtati graf da na nekoj stecajusi ide raketa pa ih ukrcati u vlakice. Da, vecina ljudi na burzi gubi svoj novac.

Lijepi pozdrav

Quote from Marin83

Izgleda da ekipa izlazi iz TPNG da bi ušla u ATPL u siječnju su izlazili iz ATPL da bi ušli u TPNG, a izgleda uvik sa gubitkom to rade. :/

Kako sam već napisao izlaze kad ne treba, ulaze kad ne treba, uz to su plašljivi i onda imamo ogorčene upise kako je sve skupa jedno veliko sranje i varanje.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • February 12, 2021 at 11:01 AM

Prodao pola ARNT po 340kn...

• Marin83
    • February 12, 2021 at 10:56 AM

Izgleda da ekipa izlazi iz TPNG da bi ušla u ATPL u siječnju su izlazili iz ATPL da bi ušli u TPNG, a izgleda uvik sa gubitkom to rade. :/

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Marin83
    • February 12, 2021 at 10:21 AM
    Quote from Sinner99
    Quote from godo

hpb je ocekivano propao barem prema ta.

Dali ima još koja dionica da će očekivano propasti pa se vratiti isti dan?

Da to znaju bili bi puni ko brod, lako je lipit slike po principu "general poslin bitke".

• Marin83
    • February 12, 2021 at 10:00 AM

Nevezano za išta, jer se kod HPB radilo o najobičnijem istresanju, te kupci nisu stigli reagirati. Da je jučer cijeli dan pomalo prodavao sve bi mu išlo preko 470kn.

• Marin83
    • February 12, 2021 at 9:58 AM

Izgleda da će ovi što čekaju na 39kn ostat kratkih rukava.

• Marin83
    • February 12, 2021 at 9:52 AM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

Ruši cijenu da bi dokupio na, koliko ?!

mislim da mu 63 nije mrsko plaćati, a volijo bi sigurno i do 60

Quote from prdekalo

e to neznam... ovaj OTP ostalo sitno mislim da je danas kompletno van i onda idemo up :) :)

Da, još bi napravio jedno dokupljivanje, al ne želim brzat, a opet ne želim ni puno odgađat ,jer će ovo zadnje dokupljivanje biti pravi profit hehe

• Marin83
    • February 12, 2021 at 9:47 AM
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

Onaj nalog na ASK-u od 4569 dionica mi govori da je to nalog nekoga od prvih TOP 2-8 dioničara, OTP indeksni to nije, jer imaju manje dionica.

Ajmo izvodit zaključke?!

treba mu još 431 kom do 5000, ja zaključio tako

Ruši cijenu da bi dokupio na, koliko ?!

• Marin83
    • February 12, 2021 at 9:42 AM

Onaj nalog na ASK-u od 4569 dionica mi govori da je to nalog nekoga od prvih TOP 2-8 dioničara, OTP indeksni to nije, jer imaju manje dionica.

Ajmo izvodit zaključke?!

• Marin83
    • February 11, 2021 at 10:58 PM
    Quote from Moller
    Quote from zlocesti

Hm.

Opte update

Ne sviđa mi se što je posljednji scallop uži........ da neće skoro objava ?

Sve mi se drugo sviđa. Linija A/D up, Chaikin up, volumen up.........

Target ne stane na monitor :S

ako ja dobro kužim vaš zaključak, vama je nužno potreban veći monitor :)

Display More

Ovako jedan:https://www.lg.com/us/monitors/lg…trawide-monitor

• 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 132
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt