1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marin83

Posts by Marin83

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Marin83
    • June 11, 2021 at 12:44 PM

Evo na HPB napokon počišćena dva velika ASK naloga na 520 i 525kn...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marin83
    • June 11, 2021 at 12:20 PM

852 dionice ADRS2 na 430kn počišćeno u jednom potezu, te 500 dionica ADRS na 458kn također u jednom potezu. Zloćka je izgleda mašila ceo fudbal.

• Birtija

• Marin83
    • June 10, 2021 at 11:13 PM
    Quote from Neo

Evo nakon mjesec dana nabavio novi auto...uzeo preko rodjaka. Passat iz 2016.g. na kojem planiram zaraditi barem 12500 kn.

Auto je proslo samo 44.000 km i ocuvano. Unutra koza..full oprema. 1vlasnik iz HR.

Quote from klinjor
    Quote from hromax

Hmmm...44000 km. Godišnje ili sve skupa,....?

Gospon Neo ima na cajgeru tih 44000. Pa mora čovjek imati komparativnu prednost da bi zaradio tih željenih 12500 kn. A jeste naivci.......

Lako se provjeri povijest auta, od prometnih, broja kilometara pri svakom tehničkom, bivšim vlasnicima , u koji zemljama je bilo regano,jel ukradeno bilo itd...

https://www.carvertical.com/hr/landing/v3?…swaAss-EALw_wcB

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • June 10, 2021 at 5:07 PM
    Quote from nemo

Što je to Adris?🤔

Nešto sa BVPS od 545kn.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • June 10, 2021 at 4:19 PM
    Quote from Kvark
    Quote from zlocesti

Koliko se sjećam maltretirali su sa preslikom osobne itd. a mojoj frendici nisu isplatili ni nakon ponovnog slanja podataka.

Bila je u pitanju minorna svota, nisam je poslije pitala da li su joj isplatili.

Pa nekakav rok, uglavom kada dođe vrijeme za dividendu pripazite na to

Al' priznajem, ostavila sam veči dio Adrisa :)

Ja sam slala samo jednom (prve godine), a onda vise nisu trazili nakon toga.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Display More

Pa na ovom principu rade i svi otvoreni investicijski fondovi...i oni traže podatke koje ste naveli samo prvi put.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • June 10, 2021 at 4:17 PM
    Quote from zlocesti

Koliko se sjećam maltretirali su sa preslikom osobne itd. a mojoj frendici nisu isplatili ni nakon ponovnog slanja podataka.

Bila je u pitanju minorna svota, nisam je poslije pitala da li su joj isplatili.

Pa nekakav rok, uglavom kada dođe vrijeme za dividendu pripazite na to

Al' priznajem, ostavila sam veči dio Adrisa :)

Pa u obavjesti stoji da se i retroaktivno može dobiti dividenda, to joj nitko ne može uzeti, ako je bila dioničar na dan stjecanja dividende...ne razumim paniku ili nekakav strah...

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • June 10, 2021 at 3:56 PM

Zašto je problem poslati podatke mailom, 5 minuta posla??? Nije da moraš sa formularom ići na poštu...

Iako, koliko sam shvatio, ovo se odnosi na one koji su u međuvremenu ažurirali svoje podatke u SKDD-u,a ne na sve...možda sam u krivu?!

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • June 10, 2021 at 3:49 PM
    Quote from zlocesti

Adris ne šalje dividendu automatizmom, preko podataka iz Središnje depozitarne, nego im treba dostaviti podatke

Onda zašto ste uopće i kupovali??? U čemu je problem poslati podatke mailom???

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • June 10, 2021 at 3:32 PM
    Quote from zlocesti

Ne da mi se petljati sa dividendom, šalji im podatke, možeš misliti :S

Možete malo pojasnit kolegice?!

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Marin83
    • June 9, 2021 at 11:15 PM

Pa čim nisu dali demantij, znaš da se nešto valja iza brda...

• Birtija

• Marin83
    • June 9, 2021 at 4:56 PM
    Quote from Neo

Evo nakon mjesec dana nabavio novi auto...uzeo preko rodjaka. Passat iz 2016.g. na kojem planiram zaraditi barem 12500 kn.

Auto je proslo samo 44.000 km i ocuvano. Unutra koza..full oprema. 1vlasnik iz HR.

Kad TPNG i HPB stanginiraju, od nečeg se živiti mora...

Quote from Hari001
    Quote from Neo

Može li se platit pasatić u dionicama?

Po mogućnosti od DLKV-a. :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marin83
    • June 9, 2021 at 2:45 PM
    Quote from zlocesti

U stvari je ovo jedna friendly burza.

Toliko je friendly burza, da ako propustiš priliku nešto kupiti ili prodati, kada se otvori window of opportunity u trajanju od 2-3 sata, sljedeće prilika ti bude tek za 2-3 mjeseca(na toj dionici).

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Marin83
    • June 9, 2021 at 12:38 PM

Koje su ovo fore pojavi se na BID-u na desetak sekunda nalog od 1000 dionica na 40,20 te nestane...

• Marin83
    • June 9, 2021 at 11:29 AM

Sad ispada da se ova jučerašnja objava negativno odrazila na cijenu dionice, te da je napunila ASK...ovde nikad ne znaš oće cijena u danu 10% gore ili dole heheh

Ovaj što j naprdio 618 dionica na 60 kuna(ASK) je definitvino zakuca cijena na dole, očit mu nije cilj prodati, već što više srušiti cijenu.

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• Marin83
    • June 9, 2021 at 10:43 AM

Trenutno:

ADRS 450kn

ADRS2 426kn

Zanimljivo koliko ovaj nalog na asku(ADRS) od 2500 dionica na 460 kn koči rast redovne dionice, a trebala je ista već biti na 470kn, ako uzmemo da jedna dionica prati drugu sa razlikom od 10%

• Marin83
    • June 8, 2021 at 11:50 PM
    Quote from Vergilije

Čak sam mišljenja da će se vrijednost tek otključati...

Isto mislim, ali do 70 kn max i to samo jedno vrijeme. Ovde treba pametno odvagat kada izaći.

• Marin83
    • June 8, 2021 at 5:46 PM

Malo si razmišljam BVPS je oko 12kn, zašto bi netko dao 5 puta veću cijenu za dionicu od ove, pa nije ovo Tesla?!

• Marin83
    • June 8, 2021 at 4:10 PM
    Quote from LeoNT

Bas gledam, plin je jos uvijek iznad 25 eura/MWh i tako je gotovo cijeli kvartal.

Tezak kvartal za PTKM i vjerojatno jako los financijski rezultat. Vidjet cemo hoce li i kako PPD i INA pokušati ovo iskompenzirati.

Naravno, onima koji vjeruju u spekulacije oko preuzimanja, to nije bitno..

Quote from Jure

Sindikat objavio da većinski udio u Petrokemiji od Ine i PPD-a preuzima turski Yildirim Group

https://www.lider.media/poslovna-scena…im-group-137146

Kako je to kolega LeoNT posprdno nazvao "onima koji vjeruju u spekulacije oko preuzimanja"

EDIT:Evo sam opozvao nalog na asku, da mi ga ujutro ne pokupe.

• MDKA (Medika d.d.)

• Marin83
    • June 8, 2021 at 12:31 PM
    Quote from Paulie
    Quote from Marin83

Evo vam na bidu slobodan put sve do 18k kuna, a to je ujedno i BVPS.

Ako upravi ne vrijedi više od 15.900, zašto bi mi bacali više love.

Do jučer se kupovalo do 22k kuna i to radi divke od 1400kn, a sada vam je skupo za kupiti.

Nego, mene zanima komentar kolegice Ivane s obzirom da je jako u MDKA?!

• MDKA (Medika d.d.)

• Marin83
    • June 8, 2021 at 12:20 PM

Evo vam na bidu slobodan put sve do 18k kuna, a to je ujedno i BVPS.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt