1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marin83

Posts by Marin83

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • July 8, 2021 at 2:24 PM
    Quote from Kvark
    Quote from Marin83

Unosna rastava čuda čini.

A mozda je zato ovaj moj nedavno pokusao saznati koliko mi toga imamo. Nisam se dala navuci. Odgovorila sam diplomatski "Na tebi je samo da uzivas". :)

Pa koji je to muškarac ,pa da ne zna koliko je težak?! ^^

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • July 8, 2021 at 1:30 PM
    Quote from tollway

pa vi žene ste pomalo nevjerovatne!!!! a svugdje se priča da su vrlo rastrošne! ili imaju jako jako duge i velike čarapice!

ja sirotan kupim prodam nešto jednom u mjesec-dva, a zloćka, ledica, kvarkica kupuju svako malo!!!??? valjda dok im se po ljuku spuhne!! :) ?(

Unosna rastava čuda čini.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • July 7, 2021 at 10:52 PM

Koliko bi trebao biti (nakon dokapitakizacije) ROE? 100% da održi trenutnu cijenu dionice? ^^

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marin83
    • July 7, 2021 at 10:39 PM
    Quote from forumas

Čudno da se i dalje kupuje 7-8 puta skuplje nego će ih dobiti ovi iz dokapa.

To ne treba dirat do 7-8 lipa po dionici. Pri ovoj cijeni nema ni teoretske šanse da itko zaradi, ali zato ima da opako pogubi novca, kasnije će biti kriv HDZ za njihove kockarske sklonosti.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marin83
    • July 7, 2021 at 9:09 PM

trenutno je u Hrvatskoj 620 tisuća turista, što je 50 posto više nego prošle godine, čime možemo biti zadovoljni", rekla je danas ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Marin83
    • July 7, 2021 at 8:59 PM
    Quote from Kvark

Pa reci mu otvoreno. Vec 3x mu ovo govoris. :))))

Flight zeli reci da je njihov stav da ce kasnije dobiti vise novca za te dionice i da ce vrijediti vise. Eto, ja cu mu prevesti. :))

Ajde, ajde mene ste našli podjebavat, bole me sinusi i nisam dobro danas, pola stvari ni ne registriram.

• Marin83
    • July 7, 2021 at 7:25 PM

Zašto bi prodavali i država i mirovinci.

• Marin83
    • July 7, 2021 at 6:17 PM

Da izgleda da je životni vijek fonda istekao, radi se o podijeli imovine.

• Marin83
    • July 7, 2021 at 5:53 PM

PROSPERUS FOND ZA GOSPODARSKU SURADNJU OIF RK PP, svoje dionice prodao mirovinskim fondovima i HBOR-u. Radi se o nekih 100000 dionica, pola je išlo mirovincima, pola HBOR-u.

zna li netko više o ovome??

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Marin83
    • July 7, 2021 at 5:50 PM

Izgleda da su mirovinci počeli jače ulaziti u HPB, ovde bi cijena mogla lako otić u nebo...

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Marin83
    • July 7, 2021 at 5:45 PM
    Quote from Marielena

Gdje ste nasli podatak da su odustali od doka?

Cijena zato tu i je pala jer su neki iz TOP 10 izlazili do kraja kada je objavljeno da se ide u izgradnju doka jer to znaci da nece biti dividende iducih 5 godina.(sami su napisali na Poslovnom).

Meni je dividenda nebitna jer dividendne dionice niti ne kupujem, ali ovima iz top 10 razumljivo nije.

Ne bih rekla da su prazni.

Uvijek treba imati casha za dokup i biti spreman i za rast i za pad. Linija potpore bi trebala biti na 9.70 kuna pa cemo sada vidjeti.

To je bilo u svibnju. Od tada nema nikavih promjena u TOP 10.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • July 7, 2021 at 4:27 PM
    Quote from darac11
    Quote from Marin83

Kupio VLEN po 9,80 kn.

Bojim se da će biti još jeftinije.

Ma kupio probno samo 5k kuna(još imam traume od PTKM), sad ću pričekat da vidim oće li se cijena stabilizirat ili će još propast, pa ću ući sa ozbiljnijim novcem. A ovaj VLEN će stati na ASK-u na 10.80kn...ostavljam sve opcije otvoreno. Možda bude za burek u par dana, možda puno veći iznosi dugoročnije.

Uglavnom sam u turistima, brodarima i bankama. Škicam ADPL hoće li propast barem na 185kn prije divke pa da uletim i tako to, ovaj VLEN mi je isto zanimljiv mjesecima,ali nisam uspio nikako uletiti ispod 10kn.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • July 7, 2021 at 3:59 PM

Kupio VLEN po 9,80 kn.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Marin83
    • July 7, 2021 at 3:45 PM

Nisma mislio da je procurio ,nego da je pred vratima, pa je nervoza, jer ne znaju što će u njemu stajati.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Marin83
    • July 7, 2021 at 3:30 PM

Normalno da nije ugodno da netko izlazi sa milijun kuna vridnosti dionica po 190kn, nekoliko dana prije divdende. Pa onda dodaš nedostatak čipova, te otkaze u Splitu, što ukazuje na smanjenje proizvodnje, nervoza samo takva, a FI pred vratima.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Marin83
    • July 7, 2021 at 12:33 PM

Koje su ovo paranoje, netko želi srušiti cijenu ADPL, kako bi ga mogao kupiti, jer ukazuje da bi mogli biti lošiji rezultati u 2Q i 3Q, svašta.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Marin83
    • July 6, 2021 at 1:46 PM
    Quote from Flight

Ma ok, al negdje valjda postoji neka informacija sto je sa Revozom?

Revoz je imao nedavno problema ali ne radi Renaulta nego radi pomanjkanja elektronskih dijelova i čipova. To je opcenito problem. Ja sam u procesu kupnje jednog vozila i neki dan je stiglo u RH i umjesto digitalnog dashboarda kako je bilo naručeno isporučeno je vozilo s analognim. Smiješno, al stvarno je došlo do ozbiljnih poremećaja lanca opskrbe u svijetu. Pogotovo vis a vis elektronike i naprednih sustava.

To ti je isti vrag, i jedan i drugi izad imaju u tabli veliku matičnu ploču. ;)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Marin83
    • July 6, 2021 at 1:37 PM

U Splitu su svi dobili nogu tko je bija na određeno, to pišem ima misec dana, ali nitko ne hebe ni za živu dlaku.

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • July 5, 2021 at 1:40 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Marin83

Normalno kad prijavljuje samo dobitke, a nije jedini.

zapravo rijetko prijavljujem išta... vrlo rijetko... ali nekada da se malo potakne kupnja ili prodaja nabacim koju prijavu :)

Zapravo 99% forumaša samo zarađuje , a onih 1% koji prijave gubitak, onda se s njima ekipa sprda...šta ti je ego. ^^

• Što smo danas tržili

• Marin83
    • July 5, 2021 at 1:34 PM
    Quote from Meri
    Quote from NaBiduAsku

prodao još malo jadroplova.

Ti jako dobro kratkoročno trguješ, a ja pratim jdpl za kupiti ali bi isto niže.

Normalno kad prijavljuje samo dobitke, a nije jedini.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt