Ide to sutra gore, samo je pitanje koliko.Po meni do 430-450..Ne bi me iznenadilo da kroz par dana pređe 500 što bi bilo i realno na odnosu dobiti i vozarina za prvi kvartal.Ništa nisam prodao, mada sam moga ljepo zaraditi, ali zato sam još kupovao...
Posts by Milo
-
-
Možemo mirno čekat rezultat prošle godine, iz koje bi mogla biti i dividenda...a kako stvari stoje, nastavljamo u istom tonu...Mislim da bi sama najava dividende, katapultrala dionicu...
-
Vani se opet sve zeleni, očekivanja su da će se vozarine održati, i da će iduća godina bit jako dobra...kod nas je kasno paljenje, ali kad sastavi, dimit će sa svih strana
-
Napokon, da se odljepi od dna, zasluženo🤗
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ki/2328978.aspx dok kopaju uran, povećavaju uvoz uglja...po svemu sudeći, ugalj će teško zamjeniti, pošto je i dalje najjeftiniji, a bez struje se nemože...
-
Tko to može znati, možemo naglabati...okvirno mislim 35-40Mk i ja bi bio prezadovoljan...
-
Vani se sve zeleni..imam osjećaj da su naši brodovi svi u luci🤔
-
Njemačka gasi nuklearne elektrane, ali na ugljen je produžila rok godinu dana za sad.Ostaje za vidjeti, dali će za godinu dana, moći zamjeniti i ugalj...
-
Na žalost, naša burza prati samo pad...brodovi voze, i dalje vozarine jako dobre, a cjene dionica ne prate zaradu, nego se gleda kad će pad, pa makar bude i za dvi godine...
-
Da li je riješen spor oko terena na batali? Ima godinu i više da se riješava prigovor...
-
Vani opet zelenilo
-
https://danica.hr/podravka-zbog-dobrih-rezultata-odlucila-isplatiti-bonus-svim-radnicima/očito ima novaca...skuplja se pomalo svaki dan
-
Prije korone je dionica bila na 400 kn cca, vozarine su bile na .... BDI ispod 1000, uglavnom ni priblizno ovim cijenama, a sad je panika???
A zarada u međuvremenu, vrijednost brodova, visina vozarina, i predviđanja za idući godinu....nema veze, jednostavno trenutno je tako.Previše je loših vijesti, nadvladalo dobre...
-
Breko bare, iz crvena u zeleno🤔
-
Ovisi sve o razvoju situacije...ako se nastavi lijepo zarađivati, veća je vjerojatnost da ce je isplatiti...
-
Ja mislim da bi od ove godine moglo kapniti malo dividende...to bi diglo dionicu sigurno...još ako se nastave brodarine, i blizu ovim razinama, to bi bilo odlično...
-
Tko skida velike naloge zadnjih dana?Zna li se🤔
-
Da li je itko računao dobit za ovaj kvartal?
-
Ovo su razine skupljanja...dok ide, zašto bi plaćali više, čim nestane ide gore.Pivci će ovaj mijesec zaraditi, kao za tri mijeseca..tako da će sigurno pojačati poziciju.Pršuti idu u izvoz masovno, valjda bude koja kuna
-
Nek samo voze, i zarađuju, a cjena će na proljeće bit druga... Jednostavno, svi su u strahu, i tko je vani, ne da mu se ulaziti...Previše je negativne energije, i vijesti...