Ukrajina će popustit sigurno, jer Putin ovog puta nece otić podvijena repa, u to sam siguran.Ako mu ne udovolje u većini zahtjeva, bit će rata, a poslije tko će znat...pričat će tko preživi...Svakako bi bilo bolje, da se dogovore....
Posts by Milo
-
-
Moje je mišljenje da Ukrajina nece uc u nato nikad.Ako to nato ne potpiše, Putin će zauzet Ukrajinu.I niko mu neće moć ništa jer su najača vojna sila na svitu.
-
Imam osjećaj da bi se moglo raspravljati i o dividendi za koji dan..rezultate ćemo morat malo još pričekati...samo strpljenja.Vozarine jako dobre,brodovi voze, samo neka nas Putin pusti, i sve će bit ok
-
Nije Putin lud da ratuje, on će potrovat sve u Ukrajini što mu smeta i istalirat svoju vlast, i sve rješeno.Ovo je više da dokaže da čitav svit trepi šta će on napravit, i isptiva granice..Svjesan je on da bi to ošlo daleko, da ne bi bilo povratka...
-
Doc ce vrijeme, od sad do dvi godine
-
U Dubrovniku se radi 100 stambenih i poslovnih jedinica.Mislim da će jako dobro zaraditi na toj zgradi.Rok izgradnje je dvi godine.Vjerujem da će to rasprodati bez problema.Idem doli u subotu, i baš ću bit s jednim kapetanom ATPL koji bi treba sutra doć s broda...malo ću ga propitat..
-
I mene jedino Putin brine...isisala me ova dionica...nema više lipe🤭
-
Ja samo znam da na ovoj trenutno cjeni nevalja, ali kad objavi izvješce valja će i malo više, a prvi kvartal da i ne govorim...dividendu necu ni spominjat🤗
-
Ja sam možda optimističan, ali očekujem na prošlogodišnju dobit, dividendu 20-30kn..ova bi godina mogla biti i bolja od prošle...
-
Da li se zna točno koliko je brodova trenutno na spotu? I dali je izaša ijedan stari ugovor od prije?
-
Opet vozarine rastu, ali strah je prevlada...ni metak nece puknit..
-
Treba netko i vozit u ovim stresnim vremenima, sa dodatnom nagradom😀
-
-podr, +atpl malo..
-
Izgleda da ovaj što prosipa, ima nuklearno sklonište😀
-
Mislim da ne razmišlja ludo, ako to sve uspije realizirati.I drago mi je što očekiva ciklus na bulkerima do ,2023,2024
-
Ja sam i dalje uvjeren da rata neće biti, jer to bi bio kraj...nagodit će se oni nekako, a Ukrajina je svakako nahebala...nego tamo su činimise dva broda, bar da se oni vrate
-
Veći je trenutno strah od rata nego bilo čega drugog.Vjerujem da ih ima dosta koji tako razmišljaju, i vole uzet malo ali sigurno i u keš...Da nije trzavica oko Ukrajine, već bi bili na 500, a ovako vuci potegni..Moje mišljenje, da rata neće biti a ako ga bude, neće nam trebati keš
-
Opet brodarine, naših brodića rastu.Po nalozima bi reka da ćemo gore...ali ako se netko ne istrese.Jedva čekam objavu rezultata, za prošlu godinu.Ovo što rade u Dubrovniku, rok izgradnje dvije godine, tu bi mogli dobro proći.Mislim da je tu po metru od 3-5tisuća eurića
-
Mislim da će sutra netko pustit da raste bar do 470🤗
-
Evo i ja malo atpl nemogu odolit...