80%mi je ova diona, sad ćemo vidjeti da li sam pogodija...
Posts by Milo
-
-
Još da je likvidirat Putina
-
Mislim da nam je svejedno...bit će sigurno dobro, možda i bolje nego očekujemo, samo da se štogod dogovore u Ukrajini, i to bi brzo preko 500...samo mislim da će proć neko vrijeme.Više me zanimaju dva broda u Rusiji, da ih ne blokira gore...
-
On sam neodlučuje sigurno, ovisi o ljudima oko njega.Ako bude baca atomsku neće na Ukrajinu sigurno, nego na druge zemlje, koje imaju nuklearnog oružja...
-
Ako znaju di su njihove lansirne rampe, a znaju sigurno to treba ciljat odmah...A ako to počme, to je sigurno kraj zemlje...
-
Problem je što je Putin psihopata, luđak, oko njega isti luđaci... maloprije je stavija nuklearno oružje u visoku pripravnost.Ako se brzo ne dogovore....možemo se pozdravit.Njega i sve diktatore treba likvidirat ako se želi mir na zemlji...nema druge.Nadam se da će se dogovoriti, nac će se negdi na granici, ali jado putin neće doć, jer se plaši ko moj maltezer...
-
Ja ne bi uspoređiva adp i podravku nikako.Mislim da trenutno je podravka u puno boljoj situaciji, nisu baš puno vezani za Rusiju.Pronaći će novo težište.Hrana je neophodna i na prvom je mijestu, a auto se nemora vozit.Neki dan sam poša kupit novi audi i svoga nudim za zamjenu, kad mi procjenija ispod cjene, odusta sam.Jer na svemu bi tili zaraditi...i na novome i na starome...E sad necu ništa...
-
-
Osigurani su Sigur
-
Čovik je lud skroz, jedina opcija je njega likvidirat
-
Sad sam gleda jedan snimak, šta rade Rusi ukrajinskim vojnicima,strašno doslovno ih masakriraju.Po meni ovo je totalna katastrofa.Ovoliku zemlju napast, da se nato nije upetljao, mene je sram što sam dio nato pakta, koji samo gleda pokolj....sram me je...
-
Ja sam se pomirija sa gubitkom, ako sve izgubim necu bit gladan...samo nek ne baci atomsku😟
-
Ukrajina je višestruko slabija to svi znamo, ali zašto nisu godinama radili na nauružanju? A znali su za ovo.Bez obzira na veliku Rusiju obranili bi se, ali moraju biti spremni na žrtve, bez žrtava nažalost, će to bit Rusija kroz mjesec dana...Mislim da su saveznici mogli puno više dati oružja, nego su dali...a ne kacige
-
Moje je mišljenje da će vozarine i dalje rast, bit će sankcija i rute će bit sve dalje, tražit će se brod više....
-
Ode se čeka očito da netko baci atomsku, ali kad mnogi shvate da od toga nema ništa bit će kasno za ulazak...Znači, ako bude atomski rat, netreba nam ni keš ni dionice...ako bude pucketanje, treba i dalje žiivjeti..Uvijek je bilo ratova i biti će... ne treba biti pesimist.Putin će sad povući ručnu, i gladiti situaciju...on pametno igra...
-
Ali zato kad krene rast, za dva dana će bit na 550, triba se strpiti još malo, ova godina će biti puno bolja od prošle
-
Dobro se zeleni vani, koda im paše ova situacija imam osjećaj...vozit će u strahu, a to košta više valjda i naše perjanice povuku malo za koji dan...
-
Ne govorimo sad o žrtvama, meni je ža svakokog čovika isto.Govorimo o eventualnom šteti za firmu...
-
Mislim da su brodovi osigurani ako putin bude pucketao.Moje mišljenje da će brodari rast...
-
Doci ce izvješće i dividenda skupa🤭