Kupujem i dalje...što god bude slobodna novca...do 500kn.To je moja procjena, a iza toga ćemo vidjeti...
Posts by Milo
-
-
Ma nece nitko brodove dirat u Rusiji, njima je u interesu da uvoze i izvoze, jadino ako ih blokiraju da nesme više...mislim da ce uskoro biti nekakav sporazum... ali sankcije ce sigurno ostat jedno vrijeme...jer ovo ne vodi nikuda...
-
Cejena željeza opet gore od ponedjeljka, već najavljeno opet za deset dana...mislim da nismo ni svjesni šta nas čeka....vani ludnica na brodarima, kako neće kad mi danas prijatelj iša uzet za firmu građevinsko željezo, i nema ga...i nezna kad će doći...nadam se da će i naši brodari ovo popratit.Čekaju nas teška vremena, neke stvari uopće nećemo moć kupit...
-
Kad vozarine dođu na 40000, krenit će i ovo...a brzo će 🤗
-
Vani jak rast...u nas stoje u luci🤔
-
Sankcije će potrajati sigurno, bez obzira kad ce rat završiti.Europa želi smanjiti ovisnost o Rusiji...to znači duže rute.Ja vidim ogromni rast vozarina, i ovo ce potrajati...Mislim da će i novi brodovi uvatit visoke vozarine... Ako ne bude svjeskog rata, zarada će biti brutalna...
-
Kad bi trebali doći novi brodovi, ima li išta o toga?
-
-
Rođak mi je inžinjer u Rusiji u adp radija, ostavija dva stana i doša doma...odavno je tamo i bilo mu je super...ali kaže da nije dobro
-
https://www.poslovni.hr/svijet/signal-…-zanima-4327509 i on kupuje prevoznike
-
https://www.facebook.com/43848504827/po…59901980259828/ sve skuplje, i skuplje
-
-
Zato sad pivci kupuju,a nisu se nadali po ovim cjenama...
-
Treba bit optimist, ali...mislim da če na adp utjecat jako, novonastale okolnosti.I onako su in se prihodi srozali, sad ovo...problem je što će sankcije potrajati, a tržište se nije oporavilo.Ja sam uzeo dvi dividende, i sve proda.Mada ima super mišljenje od firmi, nije vrime od kupnje sad sigurno.,..
-
Nadam se dividendi od 30-40kn, to bi probudilo mnoge ulagače, i primirju u Ukrajini, stvarno mi nije jasno da ne mogu nać rješenje...Zelen je zelenski...
-
Nije bitna cjena, bitno je da ga ima...a brodovi će vozit kao ludi...beez struje je teško...sve staje
-
Adpl, je sad izuzetno opasno uzimat, svaka čast na hrabrosti...
-
U ovoj situaciji neminovno je da rastu brodarine.Ugljen će proradit ito dobro, duže rute, blokada ruskih brodova....ovo će potrajat sigurno šta se tiče sankcija...
-
Moje je mišljenje da ce se dogovoriti već sutra, u nekim pitanjima.Vjerovatno su svjesni i jedni i drugi koliko gube svaki danom rata...morat će nać kompromis. Ja ne prodajem, samo lagano skupljam, ono...kad je nitko neće, pa uzmem malo...Čim završi pucketanje, mi smo preko 500, isti dan😀
-
Ma, koda je pala već atomska.Teški pesimizan...Mislim da u ovom ratu nece pomoć gotovina....