Ja sam možda preoptimističan, ali vjerujem u neto dobit za prošlu godinu preko 70Mk.Šta vi mislite?
Posts by Milo
-
-
U zabi sam do grla,i ne prodajem je dugo...ulaz na 54
-
Malo su se pobrkali lončići... Što se tiče posljeratne obnove, sreća je da nije bija igh, jer ono je katastrofa.Igh je uvijek odrađiva svoj dio posla kako spada.Mislim da će malo navedenih firmi, ponovno radit na obnovi....možda i hoće, ali će ih nadzirat igh...
-
-
Doklem će podravka?
-
Ovdje treba okidač.Da li će to biti novi poslovi, ili dobro izvjeće, smanjivanje duga...Mislim da bi se to moglo spojiti uskoro...
-
Kolega, što se tiče automobila, istina je pala je prodaja.Što se tiče, ADP ja mogu ovaj tren izić sa jako dobrom zaradom,ali neću jer znam da će gore.Prošlu godinu nisu radili par mjeseci i dobit će bit preko 50 Mk.Posla imaju za iduće dvi do tri godine da ništa ne ugovore.Sad rade punim kapacitetom, i traže radnike.Povukli su 20Mk, europskih novaca za inovacije i nove strojeve.Jako dobro vođena firma.Iza izvješća će cjena bit veća, neću prognozirat koliko😀
-
Ima li tko ga nasljedit, da kaže gdje će igh narednih mjesec dana? 🤔
-
https://www.poslovni.hr/hrvatska/646-n…6-osoba-4267107. Opada, broj zaraženih i preminulih.Nadam se, da ubrzo sljedi otvaranje....
-
Ja mislim da će sve još rast, ito dobro.Manjih korekcija će bit, ali mislim da većih neće.Ja sam ful unutra, i sutra ću uzet još, samo nisam još odlučija šta...za jednu ću se odlučit, pa šta bude.Koja se nije vratila još na razine prije krize, a sa dobiti i potencijalom...🙃
-
Jel od ove godine, porez 10 % + prirez?
-
Posla sam upit.Još dva dana javno svjetovanje.I kaže da je to prijedlog, a da sve prijedloge treba razmotriti i tad donit odluku.A i ona se može korigirati, ili ukinuti bilo kad..
-
https://zimo.dnevnik.hr/clanak/britans…e---635080.html evo malo dobrih vjesti
-
Nemam pojma tko će koristiti cjevi, ali znam da di god hep kopa i postavlja nove kabele da se postavljau 2kom phd cjevi koje mogu služiti za optiku.Znači, netreba kopat drugi put, a to nije nimalo jednostavno ni jeftino.Normalno da će i hep nešto naplatiti za svoj rad i cjevi.Nisam rekao da će se tim baviti hep,eto za ove koji su pripametni😀
-
Trenutno di god se kopa za kablove od struje, konkretno hep, polaže i dvije cjevi za optiku i sam sam ih polaga bar u jednom gradu.I sad se samo provuče optički kabel...
-
Ako se proda optima, i zaba dobije svoj dio, koji nije mali.Da li postoji mogućnost isplate dividende?
-
Polako, ali sigurno na stare staze...
-
Proba sam A 1, jako neugodno iskustvo, prebacija se na Ht, za sad prezadovoljan.Čak su nedavno povećali brzinu...
-
Osiguranja treba izbjegavati u širokom luku, životna posebno...Ja plaćam dvije u Allianz osiguranju, ima već 15g.Neki dan im šaljem upit za povuć policu, daju mi 1.500e manje.To je teška prevara..Do sad uplaćeno oko 100000kn
-
Kolega na to sam i mislio, ako se bude radilio od jednom mjesecu, možda i vrate.S tim potezom bi bili solidarni, i taj novac uložiti u obnovu, a i mogli bi dat i nešto dividende, pošto imaju od čega.Normalno i vrijednost dionice bi porasla...