Je, oni baš isplaćuju zadnju kunu.Ja sam siguran da misle na firmu pod 1, a pod 2 na dioničare.Pričekajmo kraj idućeg mjeseca, pa će vam bit neke stvari jasnije kad se vidi dobit za prošlu godinu....neću govori na iznos jer će me obrisat, kao i za dividenu koju sam pogodija.Auti se prodaju, jesu nešto manje....ali idu.Ja sam kupio još jednog jučer...
Posts by Milo
-
-
Polako, sve će se znati uskoro.Moje je mišljenje da bi trebali vratiti da su isplatiti dobit iz 2020g. A ako budu vraćali, isplatiti će još jednu do kraja godine...
-
I mislim da ne trebaju vratit ni lipe...Nije uopće loše...
-
Kako nitko ne komentira, Bih? Sve živo radi, naših krcato tamo, i imaju pad oboljelih.... Nemaju ni za cjepivo....Po meni treba ić u popuštanje, uz određene mijere koje bi se nadziralo svakodnevno, i kažnjavalo propuste...ovako će totalono ekonomija otić u p.m
-
Nek dođe na 50, ja ću bit tu, a može se i niže
-
Čoviku treba novaca, zašto ne bi proda.Iza lita će bit preko 60 i sigurno bar jedna dividenda.Ali njemu novci trebaju sad.....
-
Evo ja ću stavit moju prognozu za dividendu, pa ćemo vidjeti.Od 8-10kn.
-
Ni u ludilu neće vratit 30, možda max 5-6....nisu ni oni ludi sigurno.Nać će optimalno rješenje, i neće firmu ostavit bez novca sigurno, s tim da imaju stalni priliv po ugovoru.Oni su izvukli sigurno max, iz ove situacije.Opet kažem, iznenadit će nas pozitivno, za prošlu godinu.....
-
Ni u ludilu neće vratit 30, možda max 5-6....nisu ni oni ludi sigurno.Nać će optimalno rješenje, i neće firmu ostavit bez novca sigurno, s tim da imaju stalni priliv po ugovoru.Oni su izvukli sigurno max, iz ove situacije.Opet kažem, iznenadit će nas pozitivno, za prošlu godinu.....
-
Sve ćemo znati za koji dan.Tvrdim, da se ne bi raspravljalo u prvom mjesecu o dividendi, da nisu već donjeli odluku.Što se mene tiče, ako imaju od čega, nema razloga da ne isplate.Nek isplate za 2019 ostatak, bilo bi dovoljno... i što se tiče tog, nisam siguran da li to podliježe vraćanju novaca državi...
-
Meni nije jasno čemu se čudite, ovo je jedna od dionica po meni boljih, koja se nije vratila na cjene odakle je kliznula, ali vi čekajte da padne...ja sam uša na 160 i ne izlazim bar 2 godine..vidit ćemo jesam li pogodija
-
Ni za 2019 nisu isplatili sve, a imaju vratit samo za jedan mjesec da bi mogli isplatiti za 2020.Moje je mišljenje da će isplatiti, samo ne znam koliko...Posla imaju dosta, jer kad ugovore za jednu seriju automobila, to se prati od 3-8godina.Još su ugovorili prošlu godinu, oko 200Me...
-
Firma je top.Svi će se iznenaditi sa dobiti iz prošle godine, to ćete vidjeti....
-
Čim zasjedaju, nisu bez veze
-
-
Ako bi i išla prodaja, cjena ne bi bila ova sigurno, nego puno veća... Stalno kupuju, tako da tko će ga znati...
-
Po meni nema razloga da bude pad veći od 30%.Prodali su parcelu u Makarskoj za 11MK, iskoristili su potpore od države kad nisu radili, znači smanjili troškove za 30MK.Samo tri miseca nisu radili....
-
Koliko in je neto dobit bila 2019?
-
Kolilo bi mogla biti minimalna dividenda iz 2019 ako je budu isplaćivali? Vjerujem da će je isplatiti tokom ljeta...
-
Da li igh ima išta nekretnina, koje bi mogle u dogledno vrijeme umanjiti dug?