Proći će godine, dok građani dođu do svojih novaca....pola ih neće ni dić tužbe, jer odvjetnici su skupi, a sudski procesi u nas traju godinama...
Posts by Milo
-
-
Mogu samo reći, da mi je drago što sam skroz izašao...
-
Šta je sad, preko noći igh valja
-
Koje se sve gluposti pišu, nije mi jasno kako nije Adp na 100kn🙃. Jel vi išta razumite? Pala je prodaja automobila, ali oni su dobili Suzuki koji nisu do sada radili, znači šire marke automobila....ova godina će bit možda i bolja od 2019, to ćemo vidit po prvom kvartalu.Opet kažem, vratit će državi 5-6 Mk, šta ima veze ako imaju od čega.Zar mislite da nemaju priliv novca, da bi išta isplatili...nemojte pisat gluposti to nikome ne koristi...
-
Mislim da neće bit više prilike za jeftiniji dokup.Dobit će biti manja,ali i ne mala.Ako se proda optima, lipa svota će bit na računu...plus dvije godine dobiti.Ovdje očekujem, s toplijim vremenom, stabilizaciju.Ako bude sezona ok, s tim i vraćanje kredita koji su prolongirani.Vjerujem da će HNB poništiti odluku, krajom ljeta, i da će se isplatiti dividenda, ito dobra...ako ne, isplatiti će se čekat i kraj godine... Imam dionice, i nenamjeravam prodat min. godinu dana..
-
Tko god dođe na forum, da bi se svađa i pisa gluposti ja bi ga isključija trajno. Svi smo tu da bi brže došli do nekih info. jer pravodobna info. je zarada.Znači mogu i mišljenja konstruktivna, vizije....ali ne gluposti.Nisam osobno za davanja podataka.
-
Imaju posla sigurno par godina ful kapacitetom da ništa ne sklope.I do sad sam o tome pisao, imaju posla idućih 8 godina jer tako prate pojedine linije automobila.Kad nešto ugovorite, to je proces dugotrajan.Morate napravit kalupe i sve podesiti da bi išli u masovnu proizvodnju.Šta se tiče njih, samo se šire i preuzimaju nove marke automobila.Znači da su konkurentni.Ulažu u inovacije i prate trendove.Ja imam dionice, i ako uspijem skratiti par pozicija, sigurno ću pojačati poziciju....čekam da malo padne, ali nikako dočekati
-
Previše je firma propalo, najžilavije su opstale.Igh je među njima.Imaju ime, i velike projekte koje su radili u prošlosti.Zato su i dobili nadzor na pelješkom mostu.Taj projekat se ne može dati bilo kojoj firmi.Tvrdim da će i četvrti kvartal bit dobar, i da će svaki idući bit sve bolji.Dug će vraćat, nekad će možda malo i kasnit, ali će vratit.To je najbitnije.Ja da radim nešto, uzea bi nekog tko ima veće iskustvo, i velike projekte iza sebe, nego nekog novog na tržištu.Za njih sljede bolji dani....
-
Svi mi bi trebali znati što je burza.Kocka.Samo se netko kocka s manje rizika, a netko više.Ja osobno, 25-30% ulažem u rizičnije dionice.Optima mi spada u rizičnije.Mislim da nije situacija ista sad i prije godinu dana.Nisu bez veze angažirali banku, ito ne bilokoju.Ovo će bit rješeno, uskoro... Ulaz mi je 5.30 i vjerovatno ću pojačat još poziciju ako se zadrži na ovim razinama....
-
Šta se čeka, treba još kupit.Ja sam odlučio još 10000km, pa šta bude.Mislim da nece više puno ispod 6
-
Tko može znati.Znamo da je rizična dionica.Isto tako znamo da ako vrate taj trenutni dug nekretninom, i nastave uredno poslovat i vraćat dospjele dugove, da cjena dionice neće bit sadašnja, nego puno veća...Ja osobno imam nešto dionica, i vjerujem da je ova godina ključna, da će se sve posložiti i maknuti uteg s vrata.Normalno i dioničari bi trebali profitirati...
-
Neće bit lako, imaju dosta duga, ali vjerujem da je ova godina prekretnica za igh.Ako izguraju ovu godinu, za njih sljede bolja vremena.Posla će bit sve više, pogotovo sad će pumpat da se pokrene gospodarstvo.Bit će velikih projekata, oni se pripremaju i zapošljavaju...opet kažem, netko mora radit, zato će preživit 😀
-
Kupci sigurno već postoje, minimlno dva.Ovdje je samo pitanje, koliko ovo stvarno vrijedi i koliko su spremni izdvojiti.Moje mišljenje, da ćemo znati najdalje za dva mjeseca novog vlasnika....
-
Ja vozim audi, star deset godina.Odličan.Radije kupite nekakav poslovni prostor koji će te sutra moć iznajmiti....Ali zato kombi vozila kupujem stalno, jer su mi potrebni za rad..Tako stalnoKupim ispod cjene, vozim godinu, i prodam za iste pare radim, nekad prodam odmah, i zaradim koju tisuću eurića...Osobna vozila mi nisu napeta, mada bi mogao uzet lip auto...to je mrtvi kapital na kojem se brzo gubi...
Ti bi nam mogao biti svima savjetnik da se ne mučimo bez veze sa dionicama.
"kupim, prodam za iste pare, i zaradim koju tisuću eurića".
Očito ti treba malo više da shvatiš.Ali evo, kupim kombija ispod cjene, vozim godinu i radim s njim, prodam ga za isti iznos za koji je kupljen.Ponekad ga kupim i odmah prodam, za koju tisuću eurića više, i nije mi jasno šta ti nije jasno? Ako treba još ću na jedan način🙃
-
Evo, ja kažem da će biti neto dobit od 60-70Mk, pa ćemo vidit krajem mjeseca.Ako su smanjili troškove, tada nisu potrošili, kako vam to nije jasno.Znači, da su radli, to bi potrošli.Nisu ostvarili dobit za tih par mjeseci, ali su izvukli maksimum...
-
Oko 5-6 Mk mislim..treba vratit, a smanjili su troškove ukupno oko 36Mk, to znači da su opet u plusu 30Mk.A posa nije uteka, samo su ga prolongirali.Oni imaju ugovore do 10g za pojedine aute, tako da netreba brinut za poslove.Uz nove aute, rade i rezervne djelove, koje se često oštete, branici i blatobrani...i sam sam ih mjenja do sad 5-6 puta...
-
Vratit će za peti mjesec.I sigurno isplatiti još jednu divku do kraja godine...posluju dobro i imaju od čega.Još jednom kažem, jedna od boljih firmi, koja će sve više ulagati u tehnologiju,biti konkurentna i osvajati nova tržišta...to su već dokazali.Možda bude i u Rimca posla, tko će ga znati
-
Ja vozim audi, star deset godina.Odličan.Radije kupite nekakav poslovni prostor koji će te sutra moć iznajmiti....Ali zato kombi vozila kupujem stalno, jer su mi potrebni za rad.Kupim ispod cjene, vozim godinu, i prodam za iste pare.Tako stalno radim, nekad prodam odmah, i zaradim koju tisuću eurića...Osobna vozila mi nisu napeta, mada bi mogao uzet lip auto...to je mrtvi kapital na kojem se brzo gubi...
-
Tako je, ako bude sve ok, možda se isplati još jedna...
-