Nek sklope, jedan veći posa, pa ćete vidit rast.Na ovoj dionici će to bit okidač.Mislim da nećemo puno čekat, jer čitav svijet treba pono pokrenit, upumpavat će novce u velike projekte idućih par godina,..Moraju zaposliti ljude, inače će bit nereda i gladi....
Posts by Milo
-
-
Imam nekakav osjećaj, da bi mogli sutra do 7kn.Nešto se dešava...kraju smo...
-
Dobit će sigurno velik dio kolača obnove Zagreba, i ostlih potresom pogođenih na područja.Zato su se pripremali, zapošljavali.Kad se sve zakuhta, poslovi će učestalo sklapat,a radnu snagu imaju, kompetencije imaju....
-
Svi pomalo shvaćaju da se bliži kraj ove priče...Tko misli ulaziti, a čekati rasplet do kraja, mislim da će teško više bolje prilike....
-
Zaba ih više neće čekat sigurno,triba in lova...vec su počeli zatvarat špinu..
-
16.3 a isplata do kraja trećeg ako izglasaju, a hoće...više me brine ona u sedmom mjesecu🙃
-
Teško se Ht rastaje od opt, ali došlo je kraju... Do ljeta je to gotovo,ako ne prije.Vjerujem da su već došle nakakve ponude, i da se razmatraju....Uglavnom ja čekam do kraja, pa šta bude...
-
Što reći, da se dobit pripolovi, znači 50 Mk opet dobro...opet kažem, ne bojim se za njih, auta će se pravit, i prodavat , čipovi će se naći...svijet jedva čeka ponovo živjeti punim plućima.Prvi kvartal će biti jako dobar, eto i to ćemo brzo vidjeti..😀
-
Opet me poklopilo opt
-
Ako bude rasta, a bit će.Može se očekivati još jedna divka od 5-6kn na ljeto....uglavnom podeblja sam poziciju neki dan, i još stojim na kupnji....
-
https://www.poslovni.hr/hrvatska/hrvat…omobile-4273456 ipak oporavak
https://www.poslovni.hr/hrvatska/hrvat…omobile-4273456 ipak oporavak, čak i kod nas
-
Ispod 8 kn neće ići. Ht bi najradije da se nikad ne proda, i da joj pomalo otima kupce, ali zaba neće to dopustiti i pravit će pritisak da se proda što prije, pa i s malim gubitkom bi možda bili zadovoljni....
-
Ulažu,vraćaju dug redovito, i ostvarili dobit...Po mom mišljenju, sve bolja udavača😀
-
Ja sam još nadokupija, ako bude još išlo dolje, još ću.... pa ćemo vidjeti jesam li pogrješija...
-
Adp+na 179 Nek se nađe još malo, idući tjedan preko 190
-
Sutra bi moga bit mali rikverc, zalet pa preko 7..
-
Da nisu išli u prodaju vlastitih dionica, cjena bi bila na 200kn.Bilo bi bolje da se istresu, i maknu....Rast je neminovan...
-
Nije prvi put da se zaoštravaju odnosi.Pa uvijek su bili napeti.I puste sankcije....ali Putin in kaže tko je gazda u svom dvorištu.Izgladit će oni sve, jer jednostavno ne mogu jedni bez drugih.I oni su toga svjesni....
-
Zašto sad ne prodaju, imaju priliku?
-
Banke neće samo tako dat novce, u to sam uvjeren.Sad će to na višu razinu.Iskoristit će sve mogućnosti...