Čekam divku, i optimu😂 pa ulazim još..
Posts by Milo
-
-
Ja očekujem min. 10kn, ispod toga čisto sumnjam...Ima više razloga, svi ih znamo...Imam osjećaj da netko veći pomalo skuplja, koji vec ima info. kad će se objaviti preuzimanje.
Ovaj tjedan će se lagano skupljat, uz stabilan rast...
-
-
Danas sam prošao oko mosta i pelješcom, blizu radilišta, nema radilišta bez table bez Igh,.Ja sam mišljenja, da su krcani s poslom i da će prvi kvartal bit jako dobar... vidit ćemo uskoro jesam li u pravu...
-
Bit će veselo, već idući tjedan...
-
Uglavnom, zakuhtava se...moglo bi bit uskoro veselo.Nadam se ugodnom iznaneđenju
-
Meni je bitno samo da rade, ugovorili su posla za više godina.Auti se neće prestat koristiti, jednostavno nam trebaju....Korona je dosta napravila štete, ali valjda će joj se stat na kraj....Ja svoj udio u ovoj firmi ne prodajem ovu godinu sigurno...po meni će bit bolja od prošle,pa bar malo...
-
Da li je moguće, da netko preuzme dug i da igh plaća manje kamate u budućnosti?
-
Pošto sam iz kraja, ka i Pivci, mogu samo da su to gluposti.Oni se samo šire i ulažu.Mogu samo uskoro preuzeti još kojeg giganta....
-
Imaju dug, koji je veliki uteg.Po meni, najači pokretač ekonomije, građevina...Stoga, u ovoj godini će se upumpat veliki novci,u velike projekte, da bi se sve pokrenilo i prije vratilo u normalu...Projekti su već spremni, ubrzo sljede natječaji.Igh će sigurno sudjelovat, velikim djelom.Ova godina će bit, odlična za igh, u to sam siguran....
-
Znaju šta rade...ja još nadokupio...nisam moga odolit😀
-
Netko će ovih dana pokupit sve do 6.70....
-
Prije se neće prodat, nego po toj cjeni...i u to sam siguran.Zašto mislite da je nemoguće, da joj netko poslije isplati dio na ruke? A ovo nekakav igrokaz? Znat ćemo ubrzo...
-
Uvjeren sam da banka neće izić s gubitkom, bar sa pozitivnom nulom..
-
Šta mislite, hoće li preć 190kn prije isplate divke? Ja misli da hoće...
-
Ja mislim da neće bit ispod 10...
-
Bit će kupaca i više nego mi mislimo...Samo se treba još malo strpiti, tko može naravno😀
-
Ja vidim oko 200 iza prvog kvartala.Ako ne bude nuklernog rata i ako se stavi covid po kontrolu uskoro...🙃
-
Po meni neće ispod 179 di bi ja moga ponovo u kupnju😀
-
Ja ne znam zašto bi padala? Najvjerovatnije ce isplatiti ove godine 8+6 kn divke...Uvjeren sam da će prvi kvartal bit ok...ali živi bili pa vidjeli