1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Milo

Posts by Milo

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • May 6, 2021 at 12:55 PM

Ako se nastave dobri rezultati, i još koji novi posa do dividende, mislim da ce se odlučili na veću divku nego mi mislimo, po meni još 8kn.Ja sam odlučio još uć, pa šta bude...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • May 5, 2021 at 6:40 PM

https://www.poslovni.hr/strane/ovo-je-…-je-309-4285596 oporavak ide, mislim da je ova dionica trenutno nije u fokusu, ali idućih dana sljedi rast po meni, nece još dugu biti na ovim razinama....

• Best buy

• Milo
    • May 1, 2021 at 5:30 PM

Adpl, evo to je moje mišljenje, i moja trenutno, najveća pozicija....

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • April 27, 2021 at 7:01 PM

Ja sam zadovoljan.Idući kvartal će biti bolji... Još nadokupio malo...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • April 23, 2021 at 4:29 PM

Samo strpljenja.Dionica je odlična, ugovaraju nove poslove za idućih 10 godina, jedva čekam izvješće za prvi kvartal.Očito Bobanu trebaju novci, ništa čudno, ali uskoro će se okrenut smijer..

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Milo
    • April 20, 2021 at 9:55 PM

Na vrime su počeli.Imaju još vrimena, kad dođe u blizu...pojačat će količinu... :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • April 18, 2021 at 6:29 PM

Sljedi jako dobar kvartal, pa dividenda...mislim da ćemo je kroz dva mjeseca gledati, na višoj razini....

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Milo
    • April 18, 2021 at 6:23 PM

https://www.vecernji.hr/vijesti/eksklu…oj-fazi-1485326. I ovjde su prisutni...

• OPTE prodaja - kladionica

• Milo
    • April 13, 2021 at 5:48 PM

Ja sam i dalje uvjeren, ako se proda, da cjena nece bit manja od 10kn.Imam više razloga, i držat ću se toga do kraja, ma kakav ishod bio...A Annina prodaja, je sigurno smišljena, i na vrijeme, da mnoge potakne na prodaju, da pojedinci skupljaju po malo. Vjerovatno i znaju do kad ce moć skupljat, i do koje cjene.To će mo vidjeti po malo svakim danom. Po meni će lagano rast, do 8.50kn... i onda objava.Samo, moja procjena😀

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Milo
    • April 7, 2021 at 5:53 PM

Moje mišljenje, da ce ovaj kvartal bit jako dobar, i da će to baš bit okidač za gore... Ako su nekretnine pokrile dio duga to ne može biti loše, bitno je da se dug vraća i dobit povećava.Imam nešto dionica, i moga sam izić s dobiti, ali vjerujem da su prošli najgore i da sljede bolji dani.Jaka je to firma, sa jako sposobnim i stručnim ljudima...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • April 6, 2021 at 7:03 PM

https://www.poslovni.hr/hrvatska/poras…stvicom-4281190. Evo i kod nas oporavak...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • April 6, 2021 at 10:47 AM

Rast ce netreba brinut, samo nek rade...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • April 6, 2021 at 10:33 AM

Nema in kraja...jaka firma skroz...nije mi ža što sam krcan ;)

• Milo
    • April 5, 2021 at 6:18 PM

Evo ja čekam da se okonča, pa da vidim jel mijenjam autić ili ne, uglavno mislim uzet od dobiti🙃🤭

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • April 3, 2021 at 2:12 PM

https://autorepublika.com/2021/04/02/izv…skog-trzista-2/ ipak prodaja raste, odlično u Francuskoj...

• Milo
    • April 2, 2021 at 9:06 PM

Teško, moja prognoza, od 9-11, a prije 11 :)

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• Milo
    • March 31, 2021 at 6:40 PM

Hoće li ovaj put preko 200?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Milo
    • March 30, 2021 at 9:32 PM

Okanite se, politike.Ja sam sa mojom ekipom skinija HDZ lupetine nakon 20godina vladavine.Mali gradić se preporodija.Vraćeno dugova 30Mk, napravljeno ne može stat u knjigu da nabrajam, uz 4 puta manji proračun nego je bija prije.. ali ljudi su ovce.. jenostavno,ovce.20godina su obećavali jednom selu vodu, i imali sto posto glasova i nisu je doveli.Sad ce je dobit, iz eu fondova, iz koji smo drugi u Hrvatskoj po povučenim novcima...Prije nego smo preuzeli, imali smo pripremljenih 20projekata, skoro svi su prošli, ali opet ce se za mjesec dana aktivirat, policija,granice i svi ostsli pritisci da bi dobili.I 200kn za glas, ja sam se maka iz vjeća, jer ih nisam moga gledat više.Bili smo za 1kn misečno, a hdz je plaka da se vrati na 1000kn, a 30mk duga...šta da vam kažem...

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Milo
    • March 29, 2021 at 6:24 PM

Bitno je da ide u pravom smjeru, svaki dan malo gore, do okončanja...😃

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • March 26, 2021 at 7:02 PM

Nije loše, još jedna na ljeto...odlična firma...prvi kvartal očekujem jako dobar...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt