Krešo će sigurno, za koji dan opet kupit i opet zaraditi...zna čovik šta radi...
Posts by Milo
-
-
Još bi netko prodavao iz top 10, da je toliko gadno, prije Krešo zatlači cijenu, da bi netko po malo skupio, što jeftinije..sve je to interni dogovor...
-
Mutne se igre igraju, čisto sumnjam da će se ovo prodat po ovoj cijeni eni...Svako je kraju sa živcima...ja ću ipak čekati kraj pa šta bude...
-
Ovo će se sigurno brzo prodati, ali cjena se teško može prognozirati.Teško da nema kupaca...ipak ovo vrijedi, ali što bude odmicalo vrijeme, vrijedit će manje.Zato ja očekujem, ubrzo prodaju..
-
Po svemu bi i dionica trebala rast iz kvartala u kvartal..iza objave drugog kvartala, ode ovo preko 400...
-
Da nije zaba u igri, ne bi me čudilo da sve propadne...a ovako sam siguran da će se prodat čim se steknu uvjeti.Banke ne vole gubiti...
-
Izgleda da in je netko izvuka kablove, preko noći...ovo već izgleda ružno, jutros sam mislio uzet, a nisam i vidim da će bit bolja prilika...moram smanjit prosjek ulaza
-
Eto, pogodio sam divku točno...i drago mi je.I vidit ćete da će nas iznenadit pozitivno sa idućim kvartalom...firma je top!!
-
Adpl, atpl, opte...rješijo se na vrijeme dlkv i igh😀
-
Evo, još cu dodat, da očekujem divku od 8kn, jer rezultati ce bit sve bolji, a posla ima napretek i sljede novi poslovi... uskoro će biti vatromet jer ovo vrijedi više od trenutne cijene...
-
lagano se budimo iz zimskog sna, ovo mi je najveća pozicija i nije mi ža
-
Nadokupio.. početkom idućeg mjeseca, probija 400..
-
Kad krene rast, neće bit mali...samo nek nastave radit i ugovarati nove poslove...Samo strpljenja...
-
Pošto se bavim i bravarijom, došla nam je obavjest, za željezo...od nove godine je poskupilo 100%
-
od 1.6 željzo ide gore 2 kn po kilu, jel to išta znači?
-
Eto i ja se priključija,🤭 valjda nije prekasno
-
Električna vozila, ne trbaju cilindre pumpe goriva, auspuhe,ali bome branike, ručke, oplate vrata, krova, kokpit treba...tako da za njih nema straha...
-
Zato su vratili na analogni, kokpit..za virtualni nema čipova, ali se auti svakako proizvode.Ja očekujem drugi kvartal bolji od prvog, treći bolji od drugog...i tako dalje...
-
https://www.poslovni.hr/strane/sprema-…FB+page+statusi poskuplju i atomobili...
-
Još malo plastike