Zaba to gura, rješit će...
Posts by Milo
-
-
Ova godina će sigurno bit bolja od prošle ito dobro u to sam sigura.Drugi kvartal će bit bolji od prvog i u to sam siguran, samo ne znam koliko.Član uprave kupuje na 194kn, valjda bi malo sačeka da padne da nešto ne valja ili ne bi kupova ništa...ljudi, auti se kupuju, posla ima,po meni ako ne bude više problema s koronom, ova godina će bit malo lošija od 2019...
-
Polako ali sigurno, tako je ovdje...
-
Sve će pkatiti krajnji kupac..uvijek bilo i bit ce😀
-
Materijala jednostavno fali na tržištu, i zato cjene divljaju.Kolilo ja imam informacije, u ovoj godini će teško doc do stabilizacije.Imam prijatelja u Americi kojo radi drvene kuće, kaže da je drvo poskupilo 150%.Jednostavno za kuhtala se rađa a materijala nema, a država pumpa samo da se radi što više.Recimo mi imamo posla godinu dana unaprijed dogovoreno, samo što smo korigirali sve cjene zbog materijala...potrajat ce ovo
-
Mene su natovarili,ali ja ne prodajem😃
-
Ne.Jedino ako prodaš, porez se plaća na ostvarenu dobit u roku od dvije godine, iza toga neplaćaš ništa ako i prodaš...
-
Jel to naš Krešo, još malo i preskačem ga🤭
-
Ako budu pametni, još ce zaraditi...
-
Iza izvješća, ćemo bit pametniji.Nekako mislim da će nas sve iznenadit pozitivno, i da će u par dana otić visoko, zato sad po malo skupljam, pa ćemo vidjeti... to je samo moje mišljenje 😀
-
Natovarilo me dobro😃
-
Sve su to samo rekla, kazala...Tračevi..naklapanja.Činjenica da se ne zna ništa.Moje mišljenje da zaba hoće što prije do svog novca, hoće li se pomiriti, sa manjim iznosom nego je dala, čisto sumnjam...ali ako dočekamo znat ćemo😀
-
Kuda sutra, gore ili dole? Ima još do izvješća, ovo je bila lipa korekcija za trejd, koji sam propustio i još nadokupio.Mislim da će sad opet prema gore lagano, ali budemo vidjeli😃
-
Bitno je da traje bar 2-3 mjeseca
-
Ja osobno ne izlazim više, još danas nadokupio.Vjerovatno do kraja godine...a možda i iduće godine.Dva puta sam izaša i nisam se baš proslavija...
-
Meni je spetakl i 10kn po dionici
-
Mislim da će ovdje uskoro bit veselo😃
-
Mene poklopilo na 410 ostatak🤭
-
Opet poklape, burek majsora...Moji su nalozi 410 jutros, ali nisam gladan😂
-
Ako je tako, dovedi ga meni ja ću ga izrezati...čak ću ti nešto i platiti😃