Opet poklopilo Atpl
Posts by Milo
-
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/39401 ovo bi trebalo bit ok vjesti😀
-
Vjerujem da su ugovor napravili, ako vozarine rastu da se mjenjaju pravila.....a to će se vidjeti i na dobiti iz kvartala u kvartal.Uglavnom, nek samo vozarine nastave na ovim razinama, i dobit će bit iz kvartala u kvartal veća.Kako ugovori budu istjecali, novi će ići po boljim uvjetima.
-
Ja sam zadovoljan, i siguran sam u 50mk treći kvartal..sad do kada ce trajati, to ćemo vidjet..
-
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/auto-mo…upaniji-1115538 ipak, se po malo vraćamo u normalu...
-
Opet će na kraju godine bit 10kn dividende, meni dovoljno.Dobit će sigurno bit, u Rusiji rade dobro...znam da će ovaj kvartal podbacit, ali sad ide dosta dobro, tako da se očekuje treći kvartal odličan...
-
Trenutno je zatišje, za par dana će puhat neki drugi vjetrovi...nadam se u našu korist...
-
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/auto-mo…omobila-1114647 toliko je dobra da bi je mogao i ja vozit😀
-
Nije bitno kad će bit, nego da bude preko 30mk
-
Čeka se izvješće...ako ostanu vozarine na ovim razinama, treći kvartal će bit brutalan....nadam se da će nas i drugi pozitivno iznenadit..ja po malo pojačavam poziciju, pa šta bude...
-
Je nisam izaša,a znam i drugi i treći kvartal kakav ce bit....drugi ce podbacit nešto, a treci se već sad zna da ce bit iznad očekivanja...dividenda u prvi misec opet...sretno
Vec se zna kako, kad statisticki 3 kvartal je uvik najgori
Kolega, ja imam info da ce ovaj kvartal podbacit očekivanja, da su krivi najviše čipiovi...ali da već znaju da će treći prebacit očekivanja, jer već se može vidjeti po naružbama i isporukama.Ja osbno necu izlaziti zbog jedno lošijeg kvartala, jer ne znam u koju bi bolju firmu uša...Dividenda ce bit samo je pitanje koliko, jer tako paše rusima...
-
Je nisam izaša,a znam i drugi i treći kvartal kakav ce bit....drugi ce podbacit nešto, a treci se već sad zna da ce bit iznad očekivanja...dividenda u prvi misec opet...sretno
-
Nadokupio, još...Ovaj kvartal ce sigurno iznenadit, a idući pigotovo,a za dalje ćemo vidjeti...
-
Najveći problem je što oboljevaju cjepljeni ljudi, tako da je pitanje ima li se smisla cjepiti.Ja sam se cjepio, ali ne zamjeram ljudima koji neće.Pitanje je ima li kraja ovome...
-
Kupe kad prodaju, da ne prodaju, zadnja cjena bi bila veća....nije isključeno da se nije uključija i netko treći.. još se to ne zna..mislim da će po malo rast cjena, a vidjeti ćemo dokle..
-
Ja mislim da netko veći ovo skuplja, vidit će se uskoro....
-
Ja svakako mislim ostat do kraja, i imam osjećaj da će ponuditi bar 6 kn... Šta god bude...
-
Ne može se preko noći vratit na staro...Prije nove godine željezo je bilo ispod 7 kn za kilo, sad je 15kn i nakvili su još da će poskupit.Sve je otišlo gore...potražnja je sve veća a svega nedostaje.Mislio sam da će do kraja godine nekako se, vratiti bar malo cjene, ali vidim da od toga nema ništa..Mislim da AAtpl samo može iz ovoga profitirati, brodovi su puno vrijedniji nego prošle godine, a vozarine ako ostanu i blizu sadašnjim, namlatit će lovu...
-
Potonuli svi brodovi....kad bude kvartal 40-50mk, nastavit će padat ja ne prodajem do kraja godine...jedino kupujem
-
Zašto bi prodavali kad znaju da će još rast, bar do kraja godine...