1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Milo

Posts by Milo

• Što smo danas tržili

• Milo
    • August 9, 2021 at 2:56 PM

Opet poklopilo Atpl :/

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Milo
    • August 2, 2021 at 4:35 PM

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/39401 ovo bi trebalo bit ok vjesti😀

• Milo
    • July 31, 2021 at 6:08 PM

Vjerujem da su ugovor napravili, ako vozarine rastu da se mjenjaju pravila.....a to će se vidjeti i na dobiti iz kvartala u kvartal.Uglavnom, nek samo vozarine nastave na ovim razinama, i dobit će bit iz kvartala u kvartal veća.Kako ugovori budu istjecali, novi će ići po boljim uvjetima.

• Milo
    • July 30, 2021 at 11:52 AM

Ja sam zadovoljan, i siguran sam u 50mk treći kvartal..sad do kada ce trajati, to ćemo vidjet..

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • July 28, 2021 at 12:13 PM

https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/auto-mo…upaniji-1115538 ipak, se po malo vraćamo u normalu...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • July 26, 2021 at 4:06 PM

Opet će na kraju godine bit 10kn dividende, meni dovoljno.Dobit će sigurno bit, u Rusiji rade dobro...znam da će ovaj kvartal podbacit, ali sad ide dosta dobro, tako da se očekuje treći kvartal odličan...

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Milo
    • July 26, 2021 at 3:59 PM

Trenutno je zatišje, za par dana će puhat neki drugi vjetrovi...nadam se u našu korist...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • July 24, 2021 at 8:00 PM

https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/auto-mo…omobila-1114647 toliko je dobra da bi je mogao i ja vozit😀

• Milo
    • July 23, 2021 at 7:06 PM

Nije bitno kad će bit, nego da bude preko 30mk ;)

• Milo
    • July 22, 2021 at 3:56 PM

Čeka se izvješće...ako ostanu vozarine na ovim razinama, treći kvartal će bit brutalan....nadam se da će nas i drugi pozitivno iznenadit..ja po malo pojačavam poziciju, pa šta bude...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • July 20, 2021 at 9:53 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Milo

Je nisam izaša,a znam i drugi i treći kvartal kakav ce bit....drugi ce podbacit nešto, a treci se već sad zna da ce bit iznad očekivanja...dividenda u prvi misec opet...sretno

Vec se zna kako, kad statisticki 3 kvartal je uvik najgori

Kolega, ja imam info da ce ovaj kvartal podbacit očekivanja, da su krivi najviše čipiovi...ali da već znaju da će treći prebacit očekivanja, jer već se može vidjeti po naružbama i isporukama.Ja osbno necu izlaziti zbog jedno lošijeg kvartala, jer ne znam u koju bi bolju firmu uša...Dividenda ce bit samo je pitanje koliko, jer tako paše rusima...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Milo
    • July 20, 2021 at 4:34 PM

Je nisam izaša,a znam i drugi i treći kvartal kakav ce bit....drugi ce podbacit nešto, a treci se već sad zna da ce bit iznad očekivanja...dividenda u prvi misec opet...sretno

• Milo
    • July 19, 2021 at 2:02 PM

Nadokupio, još...Ovaj kvartal ce sigurno iznenadit, a idući pigotovo,a za dalje ćemo vidjeti...

• CORONA virus

• Milo
    • July 18, 2021 at 12:31 PM

Najveći problem je što oboljevaju cjepljeni ljudi, tako da je pitanje ima li se smisla cjepiti.Ja sam se cjepio, ali ne zamjeram ljudima koji neće.Pitanje je ima li kraja ovome...

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Milo
    • July 14, 2021 at 8:38 PM

Kupe kad prodaju, da ne prodaju, zadnja cjena bi bila veća....nije isključeno da se nije uključija i netko treći.. još se to ne zna..mislim da će po malo rast cjena, a vidjeti ćemo dokle..

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Milo
    • July 14, 2021 at 3:39 PM

Ja mislim da netko veći ovo skuplja, vidit će se uskoro....

• OPTE prodaja - kladionica

• Milo
    • July 14, 2021 at 11:02 AM

Ja svakako mislim ostat do kraja, i imam osjećaj da će ponuditi bar 6 kn... Šta god bude...

• Milo
    • July 13, 2021 at 2:58 PM

Ne može se preko noći vratit na staro...Prije nove godine željezo je bilo ispod 7 kn za kilo, sad je 15kn i nakvili su još da će poskupit.Sve je otišlo gore...potražnja je sve veća a svega nedostaje.Mislio sam da će do kraja godine nekako se, vratiti bar malo cjene, ali vidim da od toga nema ništa..Mislim da AAtpl samo može iz ovoga profitirati, brodovi su puno vrijedniji nego prošle godine, a vozarine ako ostanu i blizu sadašnjim, namlatit će lovu...

• Milo
    • July 13, 2021 at 10:29 AM

Potonuli svi brodovi....kad bude kvartal 40-50mk, nastavit će padat ;) ja ne prodajem do kraja godine...jedino kupujem

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Milo
    • July 11, 2021 at 7:09 PM

Zašto bi prodavali kad znaju da će još rast, bar do kraja godine...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt