Po meni to bi bio pun pogodak, još ako cjena ne bi išla preko 40...
Posts by Milo
-
-
Ako još kupe jadroplov
-
Moglo bi bit, još koji dan rasta...jer vozarine rastu iz dana u dan...mora i dionica malo to popratiti...bar bi trebala.Kad smo se zaletili, šteta je kočiti, bar do 470🤭
-
Jel se ovo pomalo mjenja trend
-
Ima ovde svašta, svaki dan netko stavi veći nalog na prodaju i makne...sad, zašto nek svak zaključi za sebe..mutne su ovo vode...
-
Ja sam na Korčuli, premašit će 2019 .Nema stola za večerat, nepamtim ovakvu gužvu...
-
Doći će i izvješće, za koje već znamo da će biti jako dobro.Samo da vozarine ostanu na ovim razinama, čak i malo manje bilo bi odlično..Ja vjerujem da ce potrajati, zato i kupujem sad.Većina nas čeka, ispod 400 jer i dalje daju, kad se iskrcaju oni što im se žuri, ovo može samo gore...Prvi val, samo skoro propustio, nešto sam uzeo 350 i prodao na 430.Od tad samo kupujem,pa ćemo vidjeti...
-
Poklopilo me je, ali opet sam tu😀
-
Nece nitko da prospe malo ispod 400.. uzalud čekam činimi se
-
Ako može netko analizu za Atpl?.Hvala
-
Vozarine i dalje rastu, treći kvartal će nas jako ugodno iznenadit...samo nek potraje...
-
Činimi se da je odčepilo malo😁
-
Netko po malo skuplja, dok može.Cjena se pomalo vraća na razine prije dividende.Ovo je firma koja će na kraju godine, sigurno imati dobit i sigurno isplati dividendu.Sve je manje takvih....
-
Po meni, rast ne može nitko zaustaviti više.Bar iduće 2-3godine.Elementarnih nepogoda je sve više, tako da obnova ce bit sve više, time sve više materijala je potrebno...a to netko mora dovest...
-
Po meni ovo prenamaganje će potrajati jedno mjesec dana, iza toga idemo na nove razine..
-
Ma tih 200 do 400 je ipak pretjerano, najviše ovisi jel na moru ili u Zagrebu ili negdi drugdi, ja živim 40 km istočno od Zagreba i platio sam prije mjesec dana 60 kn kvadrat, nornalna cijena za ovo područje je 80 do 100. I s tim cijenama se može debelo zaraditi, a s 200 do 400 kn se za 10 godina ide u penziju.
U dalmaciji moraš čekat, i platiti min 200kn ako imaš sreće..
-
Šta će prodavat kad sve prodaju? Uvik fali...uvik u minusu🤭
-
Kvadrat keramike ruke, se uzimaju od 200kn do 400ovisi tko ti radi i količina...u tebe ima malo, stavi staklo na silikon i budi miran..
-
Da li je itko gleda knjigu dioničara u zadnje vrijeme? Jel netko veći izlazi?
-
Mi svi kupujemo atlansku, tko nam to prodaje jel tko pregledava knjigu dioničara?