Materijala i dalje fali.Jučer sam se vratio u pola natovaren s kamionom.Nema cjevi, nema inox limova.Trgovac mi govori, da ce limovi kasniti 3miseca...
Posts by Milo
-
-
Dva puta sam izaša i izgubija jdno lijepi auto polovni...više ne izlazim sigurno pola godine...
-
+atlanska 477-479 ičekam 465
-
Ja cu bit na kupnji, i dalje ne prodajem... Sutra odlučim na kojoj cjeni... neću trčat za njom sigurno, jer imam već dovoljno, ali ako će netko prodat tu sam..
-
U ponedjeljak će biti čupavo.
Kako misliš
-
Ostade mi nalog na kupnji na 460 netaknut, 320kom
-
Mislim da sljedi lagano hlađenje, vrh malo niže nego sam predvidio, 470-462 , e sad dokle dolje..420-430
-
Idemo, opet jedan krug😀
-
Čisto sumnjam, a bilo bi dobro da otvore da ih riješimo muka ali nisu onii ludi znaju da će vrijediti više... uskoro
-
Čekam, sa 4 naloga, samo neka pune
-
Uvjek netko prodaje netko kupuje...problem su vodiči u auto industriji.ali će adp ostvariti neto dobit na kraju godine od 70-80Mk.Meni je to dovoljno, i čekam dividendu koja će bit opet najveća na našoj burzi.Komu je to malo nek prodaje..
-
Bit će tu još valova
Hoće sigurno, ali prije ćemo još malo rast, moja procjena do 470...
-
Ne znam ništa, ali mi je drago da kupovni nalozi idu prema gore
-
Možda i bude korekcija, ali mislim da neće biti velika.Većina tvrtki radi, neke više, neke manje...Ovaj val covida će biti manji, i kraće će trajati, jer je dosta ljudi steklo imunitet.Ja nemislim rasprodavati ništa, već ako dođe do pada, još dokupljivati...
-
https://www.vecernji.hr/vijesti/udarac…ekstila-1516942 fali svega, proći će vremena dok se sve izbalansira 😀
-
Činimi se da su svi brodari u padu osim Atpl.Bar na našoj burzi...Ja sam svoje naloge spustio, pa ako će netko istovarat, slobodno...Čim ostali kupuju brodove, nema straha za atlansku, posla će bit preko glave bar 2 godine
-
-
Treba do toga doć, a nije baš jednostavno...fali mi još 2Mk
-
Sve svoje udjele, sam prije par dana prodao, sa minusom.Nije mi se dalo čekat...i uložija u Atlanasku na 402kn, dalje se zna...vratija minus i još toliko trenutno u plusu...
-
Evo imam nešto keša, ni sam ne znam šta bi kupija, a da ima potencijala... Ako netko ima nekakav predlog, slobodno nek kaže