https://container-news.com/ikea-begins-bu…lague-shipping/ sve se poduzima, da se normalizira dostava.....
Posts by Milo
-
-
Istovar, korekcija,.....maka sam naloge sa kupnje, čekam dno...
-
Poklopilo me, 470, čekam dalje...
-
50mk bi bilo bi dovoljno
-
-
Putovanje od milijun dolara
AP DRZIC 05.09. New Orleans, 06.10. Yokohama
A ostali
-
Bitno je da brodovi voze...vozarine su odlične, ako bude korekcije treba biti spreman...ipak mislim da neće biti velika.Vjerujem da je ovo tek početak jednog lijepog razdoblja,koje će potrajati bar dvije godine...
-
https://www.ictbusiness.info/vijesti/trenut…-preplavljenost ubrzo će ih bit i viška...😀
-
Moguće je da netko ulazi u jadroplov, zato izlazi...možda mu je bolja prilika, a možda mu prisidne
-
Ako netko bude htio izaći pod svaku cjenu, sigurno cenoć dolje,a što se tiče rezultata ako se netko hoće kladit za treći kvartal, može...ja kažem da ce bit u okvirima očekivanja...znači ne loše..
-
Tko se ovdje istovara, žuri mu se dobro.Šteta da nemam više za nadokupit, očekujem odličan kvartal i predujam divke u prvom mjesecu....
-
Poklopite i moje naloge kad je takva žurba😀 stalno netko mete ispred mene....moram zaukružit brojku
Jesi još na 465?
Tu negdje, šetam..malo gori, malo doli😀
-
Poklopite i moje naloge kad je takva žurba😀 stalno netko mete ispred mene....moram zaukružit brojku
-
Ovaj od 400na prodaji, kupuje😀
-
Ma to se danas malo spustilo da ne bude preveli rast u Kolovozu, sad u rujnu može još 20% i svi zadovoljni
Volio bih da je to istina... ali ja obično kupim ili dokupim na vrhu, nije ovo prvi puta!
Sreća ti je da ovo nije vrh
-
Opet me nije poklopilo na 465, vjerojatno će sutra, nalog će ostati..mislim da neće puno ispod toga.Idući skok je preko 500, to svi znamo
-
bome mene nasekiralo, jer ću izgleda opet morati kupovati niž e nego sam prodao, samo još ne znam koliko, ali do sutra ću sračunati
Mislim da ste prodali nešto prije mene, pa kako ćemo kupiti niže kada ne ide, kupiti da, ali po više i pomiriti se s gubitkom. Jedino da padne do 465, što sumnjam.
Nalog mi je na 465 jos osta, jučernnadokupio 220kom 477-479
-
Ja se ne sekiram, treći kvartal sa jako dobrom dobiti, a kraj se dobrih vozarina ne nazire..samo strpljivo. I dalje mi je nalog na kupnji, pa nek neko poklopi😀
-
Dionica imam, dovoljno...danas dokupio na 477 mislim da mi je za sad dovoljno 2000kom😀
Ti si bogat čovjek.
Vidjeti ćemo za pola godine
-
Materijala i dalje fali.Jučer sam se vratio u pola natovaren s kamionom.Nema cjevi, nema inox limova.Trgovac mi govori, da ce limovi kasniti 3miseca...
ma strašno, jesi barem dionica kupio, bilo je nekih "prijetnji" preko vikenda
Dionica imam, dovoljno...danas dokupio na 477 mislim da mi je za sad dovoljno 2000kom😀